18.6 C
Barcelona
Dilluns 25 setembre, 2023

És Pablo Casado el líder indiscutible de la dreta?

Relacionats

Parlem del Catalangate?

Fa unes setmanes que va esclatar el Catalangate i, fins ara, l'Estat espanyol ha intentat negar-lo des del primer moment, i no és que la premsa...

Ara, qui i com protegirà el català?

La irrupció, per dir-ho suaument de la justícia en els plans educatius de l'escola catalana no només pot acabar amb el model...

Juan Carlos I comunica a Felipe VI que es queda a Abu Dhabi

El rei emèrit diu que viatjarà "amb freqüència" a Espanya de visita i que s'allotjarà en una "residència privada".

Pot Mariano Rajoy mentir impunement?

Pot resultar una pregunta innecessària perquè ja sabem que pot i que ho fa d'allò més bé. Cal recalcar que ho ha...

De Pablo Casado ja he escrit altres vegades i, a la pregunta que encapçala aquest article, la meva resposta és un no rotund. No puc entendre que en tot la dreta espanyola i més, en el principal partit de l’oposició no pugui haver-hi cap persona molt més intel·ligent i millor preparada que ell. No m’ho explico.

En el meu últim article vaig referir-me a l’anterior líder del PP, Mariano Rajoy, per la seva intervenció davant la comissió del cas Kitchen, després d’aquesta meravellosa interpretació seva, he tingut coneixement d’una entrevista que li ha fet el diari ABC i que ha estat publicada aquest passat diumenge.

En ella l’expresident del govern, davant les preguntes que li formulen, fa fet unes declaracions on parla de la situació, a hores d’ara, del PP i del seu actual líder, Pablo Casado sobre el que Rajoy es mostra contundent.

A preguntes del periodista Rajoy va dir que després del congrés de València el PP va guanyar durant deu anys totes les eleccions d’àmbit nacional: les europees, les municipals i les generals. Decidim que havíem de ser un partit obert a tots, i no sols a alguns sectors, i va funcionar.

Sobre la figura del president del PP, que viu una guerra interna amb Isabel Díaz Ayuso, presidenta de la Comunitat de Madrid, Rajoy no ha pogut ser més clar: Ningú amb dos dits de front discuteix que Casado serà  el candidat del PP en les pròximes eleccions.

Preguntat si creu que podria guanyar les eleccions, Rajoy considera que les pot guanyar encara que no estem en temps de majories absolutes i haurà de pactar amb VOX. Però té una possibilitat real de guanyar-les, va afegir tot seguit.

Sobre el tema d’un possible pacte amb la ultradreta, l’expresident del Govern considera que no cal rascar-se les vestidures ni enganyar a ningú, o govern Frankenstein o governa la dreta, no hi ha res més. Segons les seves paraules VOX i PP poden repetir l’experiència andalusa, murciana i madrilenya.

Un cop vista la magnífica opinió que Rajoy té de Casado, he volgut recuperar les paraules que el professor de dret constitucional de la Universitat de Sevilla, Javier Pérez Royo, va expressar sobre l’actual líder del PP i que han pogut veure en l’anterior vídeo.

Un cop dit això, ens hem assabentat de l’última pífia comesa per aquest individu que, no ens cal oblidar, és un aspirant a la Moncloa i vol ser el president espanyol que traurà Espanya de l’estat de fallida econòmica en què ara es troba.

Ara ha estat el professor Joaquin Urias, antic lletrat del Congrés, el que ha demostrat la incapacitat de Pablo Casado per interpretar la Constitució, tot i el seu títol d’advocat que, cada cop és més la gent que creu que li van regalar. Tan difícil és saber els diferents tipus de decrets que existeixen, quines diferencies hi ha entre ells i quins són els seus tràmits parlamentaris?

Què en pensen vostès, benvolguts lectors? Creuen que a un individu d’aquestes característiques se li pot donar la confiança votant la seva candidatura? Com pot ser que el mantinguin de president al PP? I si és el millor que tenen, que Déu ens agafi confessats o com diria un castís, apaga y vámonos.

Més articles

1 COMENTARI

  1. Tot el que vulguis i més. P Casado un lamentable estúpid, el que passa però que els polítics només “son els pastors que posen els amos per conduïr el ramat”. En definitiva, NO son massa importants.

AFEGEIX UNA RESPOSTA

Per favor, introdueix el teu comentari!
Per favor, introdueix el teu nom aquí

Darrers articles

Amnistia o eleccions altra vegada?

En una entrevista a la Cope, Aznar va tornar a cridar, com va fer dies enrere, a la mobilització de la societat...

L’expresident Aznar insisteix que Espanya es trenca

Aznar ha parlat, un altre cop, del perill de la destrucció d'Espanya. Sempre parla qui menys autoritat té per fer-ho. A algú...

De Diada submisa a dia de la independència?

Per què celebrem la Diada? 11 de setembre. No es commemora una victòria sinó una derrota davant el...

Les condicions de Puigdemont i les seves repercussions

Com era d'esperar, les condicions que Carles Puigdemont va detallar a Brussel·les el passat dimarts, ha aixecat un munt de comentaris de...

El TC rebutja el recurs de Puigdemont contra l’ordre d’arrest

El fiscal en cap davant el Tribunal Constitucional, Pedro Crespo, ha recorregut en súplica la decisió de la sala de vacances del...