18.7 C
Barcelona
Dimarts 26 octubre, 2021

Quina credibilitat tenen Casado i el PP?

Relacionats

Ha estat un èxit la convenció del PP?

Depèn naturalment de la premsa que llegeixis o dels audiovisuals que vulguis veure. Per citar alguns exemples l’ABC diu: "Casado anuncia l’inici...

Ada Colau: “El referèndum és una ximpleria”

A hores d'ara, res del que digui l'alcaldessa Colau em pot sorprendre. Ja des del principi va resultar-me molt estrany que, una...

Les portes giratòries de l’electricitat

Aquest estiu, el preu de la llum és l'estrella i en aquest jardí s'hi ha ficat només el PSOE, que intenta de...

El Tribunal de Comptes d’Espanya

El Tribunal de Comptes és un òrgan de control extern reconegut en la Constitució que es configura com el suprem òrgan fiscalitzador...

Aquests dies passats s’ha celebrat la convenció del Partit Popular, segons els col·laboradors de Casado, ha estat un gran èxit i que ja es veuen a la Moncloa per al 2023. Jo, personalment, en discrepo i penso que la convenció ha estat un enorme fracàs.

Només cal veure tots els participants i convidats a l’acte: Nicolas Sarkozy, Alejo Vidal-Quadras i Mario Vargas Llosa, apart de Rajoy i Aznar com anteriors líders del partit. Cadascú d’ells ha dit frases per emmarcar-les de record per a la posteritat, el francès dient que veu en Casado el proper president espanyol, Vidal-Quadras (VOX) vol modificar Espanya, eliminar autonomies i tornar a la una, grande y libre, El Nobel, Vargas Llosa, dient que la gent no sap votar bé. Tots ells magnífics en les seves intervencions.

Casado volia demostrar que ja no hi ha corrupció al partit i que pretén allunyar-se de VOX, respecte al primer punt ho va dir davant Rajoy i Aznar allà presents, respecte al segon, voldria que aclarís perquè el PP ha pactat amb VOX a Madrid, Múrcia i Andalusia i, si li calgués fer-ho en un altra autonomia de ben segur que ho faria.

Es dona per descomptat que un líder ha de tenir intel·ligència, empatia i sentit comú. No se li pot exigir ser un expert en salut, educació, agricultura, industria… Per aquesta raó ha de rodejar-se d’assessors experts en cada matèria, el que serien els ministres en el cas d’ocupar la presidència del govern.

Dic això pel ridícul que ha fet fa pocs dies i que ha omplert les xarxes socials de riotes i burla per la seva decisió de proposar un IVA super-reduït per al sector turístic de les Canàries, pel que està succeint a l’Illa de la Palma, quan aquest impost no existeix en aquell territori. Davant d’aquesta ficada de pota, quina credibilitat poden tenir Casado i el seu equip assessor per confiar-los el govern d’Espanya?

Vegin les imatges del següent vídeo que, com el seu títol indica, són les que Casado de ben segut voldrà oblidar.

No li recordo a Casado cap proposta coherent per al país, per contra les seves critiques són excel·lents, em pregunto si és d’aquesta especialitat de la que va obtenir el màster del que presumeix?

Què en pensen vostès, benvolguts lectors? Creuen que Casado i el PP estan capacitats per governar? És lògic voler distanciar-se de Vox i pactar amb ells a fi d’obtenir el poder? Les picabaralles entre Casado i Ayuso li donen estabilitat al PP? I jo no descartaria, de cara al futur, la possibilitat de que per al 2023, l’actual president de la Xunta de Galícia, Nuñez Feijóo, aparegui com a possible candidat a presidir el PP.

Més articles

1 COMENTARI

  1. Molt poca categoria, tant humana com política. Son una tropa molt mediocre, apart de tot lo demés que ja ne’m parlat. A ells i a la resta ens els hem d’expulsar de sobre el més aviat posible. Que no se’ns contamini la seva estupudesa.

AFEGEIX UNA RESPOSTA

Per favor, introdueix el teu comentari!
Per favor, introdueix el teu nom aquí

Últims articles

Pot haver-hi un govern PP-VOX a Espanya?

És possible naturalment. Si els ciutadans els atorguen els vots suficients que, sumats amb el que resta de Cs, els dóna una majoria parlamentària que...

De què es desentenen ERC i la CUP?

Publicat: "Esquerra i la CUP es desentenen del projecte 'Consell per la República'". Què és el Consell? Viquipèdia: “Organització privada que busca...

La gran enganyifa dels pressupostos de l’Estat

Tornem a estar en època de negociació dels pressupostos generals de l'Estat. Per aprovar-los el govern central necessitarà el suport d'altres formacions...

Per què a Espanya s’odia tant a Catalunya?

Aquesta és una pregunta que em plantejo moltes vegades perquè em fa l'efecte que hi ha una part de cert i una...

És coherent la monarquia? I l’espanyola?

La monarquia castellana, espanyola, és present des de fa segles en la història de Catalunya. No fa falta recordar les seves actuacions....