22.6 C
Barcelona
Dimarts 3 octubre, 2023

Ada Colau: “El referèndum és una ximpleria”

Relacionats

L’espionatge amb Pegasus, falsedat o coincidència?

El canvi de guió amb què s'ha despenjat el govern d'Espanya per intentar escapolir-se de l'escàndol de l'espionatge (sortir, de sobte, dient que ells...

Parlem del Catalangate que l’Estat encobreix

Fa gairebé dues setmanes, després d'esclatar el Catalangate, el que resta de la present legislatura comença a trontollar. El PSOE intenta, per tots...

Parlem del Catalangate?

Fa unes setmanes que va esclatar el Catalangate i, fins ara, l'Estat espanyol ha intentat negar-lo des del primer moment, i no és que la premsa...

Ara, qui i com protegirà el català?

La irrupció, per dir-ho suaument de la justícia en els plans educatius de l'escola catalana no només pot acabar amb el model...

A hores d’ara, res del que digui l’alcaldessa Colau em pot sorprendre. Ja des del principi va resultar-me molt estrany que, una activista contra els desnonaments sense cap experiència política volgués dedicar-se a ella i que, directament, optés a l’alcaldia de Barcelona. No vaig entendre que guanyés el primer cop i, menys encara que repetís el triomf per segona vegada.

Ara ha fet un manifest, que dona títol a aquest article, i que no té res a veure amb les declaracions que havia fet en el seu dia, postulant-se com una demòcrata de soca-rel, partidària del dret a decidir i assegurant que ella, des de l’ajuntament, farien una tasca superior a la que farien CiU. Vegin el següent vídeo.

El més democràtic que existeix és un referèndum per saber l’opinió i les aspiracions dels ciutadans. Però la Colau diu que la gent no està per ximpleries i que no es donen les condicions per dur-lo a terme. Considerarem com democràtica a aquesta dona o més aviat presenta tics propis de comunisme i autoritarisme? S’adona que en aquesta posició perjudica els seus votants a seguir sent dependents d’Espanya? Els seus votants s’han plantejat quin serà el futur dels seus fills de seguir en aquesta situació?

Ha revolucionat Barcelona, les illes en alguns encreuaments de carrers i el tema de les terrasses han donat joc a diverses crítiques. També s’ha criticat el projecte del tramvia per la Diagonal que tindrà la ciutat un munt de temps en obres si es du a terme. Si ho fa per la contaminació vull recordar-li que els autobusos poden ser elèctrics o funcionar amb hidrogen que no contaminen. Però la més grossa la veuran en aquest vídeo. Un monument a la memòria d’una presó.

La seva actuació com a responsable màxim de Barcelona deixa molt a desitjar. Aquest estiu ha deixat imatges deplorables de la ciutat. El barri Gòtic s’ha omplert de pixades, fonts plenes de llaunes, escombraries podrides enmig del barri de Sant Andreu o muntanyes de fulles en molts carrers. La crítica de la ciutadania ha estat unànime i l’alcaldessa Colau, ha justificat que el motiu es deu a un fet climatològic. Hi ha molts factors, ha dit, com l’onada de calor o el final del contracte de neteja. Fantàstica senyora Colau, s’ha lluït.

Per acabar voldria mostrar-los un vídeo, fet just abans de les últimes eleccions a l’alcaldia, on es demostra que davant la possibilitat d’obtenir o mantenir-se en el poder, es fan declaracions que no es compleixen, en una paraula, que es menteix a fi d’obtenir el triomf de la forma que sigui.

Les hemeroteques i les xarxes socials ens han permès assabentar-nos de les mentides i canvis d’opinió dels polítics quan els ha convingut, a nivell de partits o de forma particular en benefici propi.

Què en pensen vostès, benvolguts lectors? Té credibilitat la senyora Colau en les seves afirmacions? És l’alcaldessa que es mereix la ciutat de Barcelona? Lluita i treballa per mantenir una ciutat digna i admirada per tothom que hi viu o la visita o… l’onada de calor és la culpable de la seva deplorable situació? Quant al seu manifest sobre el referèndum, quina és, sincerament, la seva opinió estimats lectors?

Més articles

4 COMENTARIS

  1. Ja fa temps que ha quedat demostrat que l’alcadesa Colau no té ni de bon tros la talla per ejercí com a alcaldesa de BCN. En els últims temps hem descubert que tampoc te dignitat i això si que ja és de vergonya humiliant. A molts ens fa passar vergonya propia i aliena i és incapaç de plegar. La incapacitat com veieu és total.

  2. No visc a Barcelona. Però quan hi vaig la trobo trist, bruta i dissortada Salvador Espriu.
    Barcelonins potser doneu un.cop de puny a la taula i tregueu aquesta gent del
    Vostre Ajuntament.

  3. La Sra. Colau no té dignitat un dia diy blanc i l’endemá diu negre. No té cap mena d’interés amb convertir Barcelona amb una ciutat cosmoplita i prospeta. Al contrari ara Barcelona és una ciutat bruta i plena de gent que es dedica a robar, embrutar i desprestigiar la ciutat.
    FORA COLAU.

AFEGEIX UNA RESPOSTA

Per favor, introdueix el teu comentari!
Per favor, introdueix el teu nom aquí

Darrers articles

La investidura d’Alberto Nuñez Feijóo

S’ha produït la primera sessió del debat d’investidura per a Nuñez Feijóo, polític a qui el rei va designar, en la meva...

Amnistia o eleccions altra vegada?

En una entrevista a la Cope, Aznar va tornar a cridar, com va fer dies enrere, a la mobilització de la societat...

L’expresident Aznar insisteix que Espanya es trenca

Aznar ha parlat, un altre cop, del perill de la destrucció d'Espanya. Sempre parla qui menys autoritat té per fer-ho. A algú...

De Diada submisa a dia de la independència?

Per què celebrem la Diada? 11 de setembre. No es commemora una victòria sinó una derrota davant el...

Les condicions de Puigdemont i les seves repercussions

Com era d'esperar, les condicions que Carles Puigdemont va detallar a Brussel·les el passat dimarts, ha aixecat un munt de comentaris de...