22.4 C
Barcelona
Dijous 23 setembre, 2021

Ada Colau: “El referèndum és una ximpleria”

Relacionats

Què esperem a Catalunya de la taula de diàleg?

Properament es reunirà, per segon cop, la taula de diàleg entre els governs espanyols i català. Què se’n pot esperar d’aquesta negociació?

Renuncien els joves catalans a un millor futur?

L'Enquesta a la Joventut de Barcelona revela una caiguda en el suport dels joves a la independència de Catalunya. En concret, suposa...

Catalunya independent, nou error d’Espanya?

Per què es van independitzar les colònies espanyoles a Amèrica? España, para llegar a una etapa verdaderamente constructiva, de...

Opinem o ens opinen?

El castigo fue útil en el pasado y ahora lo es el perdón.Pedro Sánchez Què opina el lector sobre...

A hores d’ara, res del que digui l’alcaldessa Colau em pot sorprendre. Ja des del principi va resultar-me molt estrany que, una activista contra els desnonaments sense cap experiència política volgués dedicar-se a ella i que, directament, optés a l’alcaldia de Barcelona. No vaig entendre que guanyés el primer cop i, menys encara que repetís el triomf per segona vegada.

Ara ha fet un manifest, que dona títol a aquest article, i que no té res a veure amb les declaracions que havia fet en el seu dia, postulant-se com una demòcrata de soca-rel, partidària del dret a decidir i assegurant que ella, des de l’ajuntament, farien una tasca superior a la que farien CiU. Vegin el següent vídeo.

El més democràtic que existeix és un referèndum per saber l’opinió i les aspiracions dels ciutadans. Però la Colau diu que la gent no està per ximpleries i que no es donen les condicions per dur-lo a terme. Considerarem com democràtica a aquesta dona o més aviat presenta tics propis de comunisme i autoritarisme? S’adona que en aquesta posició perjudica els seus votants a seguir sent dependents d’Espanya? Els seus votants s’han plantejat quin serà el futur dels seus fills de seguir en aquesta situació?

Ha revolucionat Barcelona, les illes en alguns encreuaments de carrers i el tema de les terrasses han donat joc a diverses crítiques. També s’ha criticat el projecte del tramvia per la Diagonal que tindrà la ciutat un munt de temps en obres si es du a terme. Si ho fa per la contaminació vull recordar-li que els autobusos poden ser elèctrics o funcionar amb hidrogen que no contaminen. Però la més grossa la veuran en aquest vídeo. Un monument a la memòria d’una presó.

La seva actuació com a responsable màxim de Barcelona deixa molt a desitjar. Aquest estiu ha deixat imatges deplorables de la ciutat. El barri Gòtic s’ha omplert de pixades, fonts plenes de llaunes, escombraries podrides enmig del barri de Sant Andreu o muntanyes de fulles en molts carrers. La crítica de la ciutadania ha estat unànime i l’alcaldessa Colau, ha justificat que el motiu es deu a un fet climatològic. Hi ha molts factors, ha dit, com l’onada de calor o el final del contracte de neteja. Fantàstica senyora Colau, s’ha lluït.

Per acabar voldria mostrar-los un vídeo, fet just abans de les últimes eleccions a l’alcaldia, on es demostra que davant la possibilitat d’obtenir o mantenir-se en el poder, es fan declaracions que no es compleixen, en una paraula, que es menteix a fi d’obtenir el triomf de la forma que sigui.

Les hemeroteques i les xarxes socials ens han permès assabentar-nos de les mentides i canvis d’opinió dels polítics quan els ha convingut, a nivell de partits o de forma particular en benefici propi.

Què en pensen vostès, benvolguts lectors? Té credibilitat la senyora Colau en les seves afirmacions? És l’alcaldessa que es mereix la ciutat de Barcelona? Lluita i treballa per mantenir una ciutat digna i admirada per tothom que hi viu o la visita o… l’onada de calor és la culpable de la seva deplorable situació? Quant al seu manifest sobre el referèndum, quina és, sincerament, la seva opinió estimats lectors?

Més articles

3 COMENTARIS

  1. Ja fa temps que ha quedat demostrat que l’alcadesa Colau no té ni de bon tros la talla per ejercí com a alcaldesa de BCN. En els últims temps hem descubert que tampoc te dignitat i això si que ja és de vergonya humiliant. A molts ens fa passar vergonya propia i aliena i és incapaç de plegar. La incapacitat com veieu és total.

  2. No visc a Barcelona. Però quan hi vaig la trobo trist, bruta i dissortada Salvador Espriu.
    Barcelonins potser doneu un.cop de puny a la taula i tregueu aquesta gent del
    Vostre Ajuntament.

AFEGEIX UNA RESPOSTA

Per favor, introdueix el teu comentari!
Per favor, introdueix el teu nom aquí

Últims articles

Per a quan està previst renovar el CGPJ?

Ha estat tot un espectacle veure el president del Consell General del Poder Judicial i del Tribunal Suprem, Carlos Lesmes, amb el mandat ja...

Què no sabem de l’emèrit rei Juan Carlos?

De cop i volta ens hem assabentat que la fiscalia del suprem sospita de l'emèrit, Juan Carlos de Borbón, de la possibilitat...

Ada Colau: “El referèndum és una ximpleria”

A hores d'ara, res del que digui l'alcaldessa Colau em pot sorprendre. Ja des del principi va resultar-me molt estrany que, una...

Què esperem a Catalunya de la taula de diàleg?

Properament es reunirà, per segon cop, la taula de diàleg entre els governs espanyols i català. Què se’n pot esperar d’aquesta negociació?

Què en pensem de la justícia espanyola?

Aquesta pregunta me l’he plantejat molts cops i no sabria exactament trobar una resposta del tot coherent que reflectís la realitat i el perquè...