20.6 C
Barcelona
Divendres 24 setembre, 2021

On és la democràcia plena de la qual parla en Pedro?

Relacionats

Què no sabem de l’emèrit rei Juan Carlos?

De cop i volta ens hem assabentat que la fiscalia del suprem sospita de l'emèrit, Juan Carlos de Borbón, de la possibilitat...

Ada Colau: “El referèndum és una ximpleria”

A hores d'ara, res del que digui l'alcaldessa Colau em pot sorprendre. Ja des del principi va resultar-me molt estrany que, una...

Què esperem a Catalunya de la taula de diàleg?

Properament es reunirà, per segon cop, la taula de diàleg entre els governs espanyols i català. Què se’n pot esperar d’aquesta negociació?

Què en pensem de la justícia espanyola?

Aquesta pregunta me l’he plantejat molts cops i no sabria exactament trobar una resposta del tot coherent que reflectís la realitat i el perquè...

M’he fixat que en Alemanya, Itàlia, Bèlgica, els Països Baixos o França, on de vegades es produeixen  manifestacions de protesta, els seus dirigents no presumeixen de tenir una democràcia plena, cosa que vostè fa tot sovint, allà on la democràcia és plena de debò no cal anunciar-la. Quan ho fa és perquè sap perfectament que és una veritat a mitges i la població no s’ho creu.

Si a sobre el vostre vicepresident, Pablo Iglesias, declara que no és veritablement plena, no s’ha preguntat per quina raó ho diu o quins motius argumenta per emetre aquesta opinió? Jo crec que sou conscient de la situació, una altra cosa és no voler admetre-la públicament perquè l’oposició es tirarà a sobre i vos responsabilitzarà dels desordres causats en les manifestacions d’aquesta última setmana i, si teniu dos dits de front, cosa que començo a dubtar, teniu bona part de culpa.

No està al cas que els que provoquen els aldarulls no és la gent pacifica que surt a manifestar-se per una causa que considera injusta? Que en la majoria de casos aquest fets es produeixen al final? No s’ha fixat que quan les càmeres de televisió graven els actes de vandalisme no apareix cap membre de les forces de seguretat? No ensuma que mentre uns cremen contenidors, llencen pedres o ampolles per entretenir-los, altres es dediquen al pillatge i el robatori? Sap que el Mossos sospiten de membres policials de paisà per iniciar els aldarulls?

Durant la nit de dissabte participants violents es van desplaçar fins al Palau de la Música, un edifici de clara referència del modernisme i van llençar pedres i materials d’obra. Fonts del Palau han explicat que hi ha un total de 14 vidrieres patrimonials afectades, algunes d’elles ja no es fabriquen. Es preguntarà on eren els mossos? La resposta, controlant la manifestació, el que demostra que els manifestants no ho van fer.

Tornant al tema de la violència li he de dir dir que va errat. Iglesias ha dit que Espanya no és una democràcia plena, cap més cosa i te raó. Echenique dóna suport als antifeixistes que es manifesten, però no aprova ni avala els aldarulls que provoquen els que es pot imaginar que aprofiten per fer inclús robatoris als comerços. El PSOE i tota la dreta haveu saltat sobre ell de forma escandalosa perquè no sabeu fer res més.

Espero que hagi entès el contingut d’aquest vídeo, faci de president i no es deixi impressionar per les critiques de l’oposició, si no es capaç de fer-ho voldrà dir que no té la capacitat suficient per al càrrec que actualment ocupa.

Segueixi buscant i, quan trobi la democràcia plena de la qual tant parla, publiqui-la al BOE de manera que tots quedem degudament assabentats.

Més articles

1 COMENTARI

AFEGEIX UNA RESPOSTA

Per favor, introdueix el teu comentari!
Per favor, introdueix el teu nom aquí

Últims articles

Per a quan està previst renovar el CGPJ?

Ha estat tot un espectacle veure el president del Consell General del Poder Judicial i del Tribunal Suprem, Carlos Lesmes, amb el mandat ja...

Què no sabem de l’emèrit rei Juan Carlos?

De cop i volta ens hem assabentat que la fiscalia del suprem sospita de l'emèrit, Juan Carlos de Borbón, de la possibilitat...

Ada Colau: “El referèndum és una ximpleria”

A hores d'ara, res del que digui l'alcaldessa Colau em pot sorprendre. Ja des del principi va resultar-me molt estrany que, una...

Què esperem a Catalunya de la taula de diàleg?

Properament es reunirà, per segon cop, la taula de diàleg entre els governs espanyols i català. Què se’n pot esperar d’aquesta negociació?

Què en pensem de la justícia espanyola?

Aquesta pregunta me l’he plantejat molts cops i no sabria exactament trobar una resposta del tot coherent que reflectís la realitat i el perquè...