12.7 C
Barcelona
Dimecres 7 desembre, 2022

On és la democràcia plena de la qual parla en Pedro?

Relacionats

L’espionatge amb Pegasus, falsedat o coincidència?

El canvi de guió amb què s'ha despenjat el govern d'Espanya per intentar escapolir-se de l'escàndol de l'espionatge (sortir, de sobte, dient que ells...

Parlem del Catalangate que l’Estat encobreix

Fa gairebé dues setmanes, després d'esclatar el Catalangate, el que resta de la present legislatura comença a trontollar. El PSOE intenta, per tots...

Parlem del Catalangate?

Fa unes setmanes que va esclatar el Catalangate i, fins ara, l'Estat espanyol ha intentat negar-lo des del primer moment, i no és que la premsa...

Ara, qui i com protegirà el català?

La irrupció, per dir-ho suaument de la justícia en els plans educatius de l'escola catalana no només pot acabar amb el model...

M’he fixat que en Alemanya, Itàlia, Bèlgica, els Països Baixos o França, on de vegades es produeixen  manifestacions de protesta, els seus dirigents no presumeixen de tenir una democràcia plena, cosa que vostè fa tot sovint, allà on la democràcia és plena de debò no cal anunciar-la. Quan ho fa és perquè sap perfectament que és una veritat a mitges i la població no s’ho creu.

Si a sobre el vostre vicepresident, Pablo Iglesias, declara que no és veritablement plena, no s’ha preguntat per quina raó ho diu o quins motius argumenta per emetre aquesta opinió? Jo crec que sou conscient de la situació, una altra cosa és no voler admetre-la públicament perquè l’oposició es tirarà a sobre i vos responsabilitzarà dels desordres causats en les manifestacions d’aquesta última setmana i, si teniu dos dits de front, cosa que començo a dubtar, teniu bona part de culpa.

No està al cas que els que provoquen els aldarulls no és la gent pacifica que surt a manifestar-se per una causa que considera injusta? Que en la majoria de casos aquest fets es produeixen al final? No s’ha fixat que quan les càmeres de televisió graven els actes de vandalisme no apareix cap membre de les forces de seguretat? No ensuma que mentre uns cremen contenidors, llencen pedres o ampolles per entretenir-los, altres es dediquen al pillatge i el robatori? Sap que el Mossos sospiten de membres policials de paisà per iniciar els aldarulls?

Durant la nit de dissabte participants violents es van desplaçar fins al Palau de la Música, un edifici de clara referència del modernisme i van llençar pedres i materials d’obra. Fonts del Palau han explicat que hi ha un total de 14 vidrieres patrimonials afectades, algunes d’elles ja no es fabriquen. Es preguntarà on eren els mossos? La resposta, controlant la manifestació, el que demostra que els manifestants no ho van fer.

Tornant al tema de la violència li he de dir dir que va errat. Iglesias ha dit que Espanya no és una democràcia plena, cap més cosa i te raó. Echenique dóna suport als antifeixistes que es manifesten, però no aprova ni avala els aldarulls que provoquen els que es pot imaginar que aprofiten per fer inclús robatoris als comerços. El PSOE i tota la dreta haveu saltat sobre ell de forma escandalosa perquè no sabeu fer res més.

Espero que hagi entès el contingut d’aquest vídeo, faci de president i no es deixi impressionar per les critiques de l’oposició, si no es capaç de fer-ho voldrà dir que no té la capacitat suficient per al càrrec que actualment ocupa.

Segueixi buscant i, quan trobi la democràcia plena de la qual tant parla, publiqui-la al BOE de manera que tots quedem degudament assabentats.

Més articles

1 COMENTARI

AFEGEIX UNA RESPOSTA

Per favor, introdueix el teu comentari!
Per favor, introdueix el teu nom aquí

Darrers articles

És moment de parlar de les pensions

Es torna a obrir el meló de les pensions. Tard, malament i amb presses, segurament perquè només pot anar en una direcció:...

Què és la cultura de la violació?

El que ha fet la ministra d’Igualtat, Irene Montero, ha sigut retreure al PP que campanyes com la que han fet a...

El 20-N, l’aniversari de la mort de Franco

Fa dos caps de setmana van haver-hi exaltacions franquistes a Madrid. Dues-centes persones es van concentrar a la plaça d'Orient per a recordar al...

La vergonya del Corredor Mediterrani

La setmana passada, a Barcelona, es va produir un clam per corredor mediterrani. Més de 1.500 empresaris es van reunir per demanar...

Catalunya, l’última colònia de l’imperi espanyol (III)

En el meu primer capítol sobre el tema ja vaig fer menció que, la metròpoli intenta imposar a les colònies la seva...