22.6 C
Barcelona
Dimarts 3 octubre, 2023

Què diu Espanya després de la sentència

Relacionats

L’espionatge amb Pegasus, falsedat o coincidència?

El canvi de guió amb què s'ha despenjat el govern d'Espanya per intentar escapolir-se de l'escàndol de l'espionatge (sortir, de sobte, dient que ells...

Parlem del Catalangate que l’Estat encobreix

Fa gairebé dues setmanes, després d'esclatar el Catalangate, el que resta de la present legislatura comença a trontollar. El PSOE intenta, per tots...

Parlem del Catalangate?

Fa unes setmanes que va esclatar el Catalangate i, fins ara, l'Estat espanyol ha intentat negar-lo des del primer moment, i no és que la premsa...

Ara, qui i com protegirà el català?

La irrupció, per dir-ho suaument de la justícia en els plans educatius de l'escola catalana no només pot acabar amb el model...

El que diuen i pensen la majoria d’espanyols és, exactament, el que vol que digin i pensin el que diuen els responsables de campanyes de la Moncloa que volen que els mitjans de comunicació de la capital es dediquin a difondre-ho, sempre amb un atac constant i força   manipulat de la realitat catalana.

Per solucionar un problema en primer lloc s’ha de reconèixer la seva existència i saber-ne la causa que l’ha provocat, en segon lloc buscar solucions que, si bé no seran del grat de tothom, puguin ser acceptats per les parts en litigi sense imposicions i sense vencedors ni vençuts, de no ser així el problema no només subsistirà sinó que s’hi ha agreujarà.

En el vídeo que acabem de veure no sols demostra que no es reconeix el problema sinó que el donen per solucionat. Per estudiar la situació de Catalunya després de coneguda la sentència i davant dels aldarulls que s’han produït, el president en funcions s’ha reunit amb els líders de PP, Cs i Podem però no amb cap líder català.

Casado li demana que impulsi la llei de seguretat nacional, Rivera que apliqui sense demora el 155 i Iglesias és l’únic que parla d’una certa prudència. No resulta estrany que no s’hagi reunit amb Miquel Iceta (soci o majordom) per parlar de l’assumpte? Al cap i a la fi, no és català i resideix al Principat? No demostra que al PSC no se’l te en compte per a res?

En el vídeo anterior es recullen diverses imatges de les càrregues policials i no sempre són proporcionades ni necessàries, moltes contra gent asseguda a terra, també a l’aeroport del Prat van agredir la gent que l’ocupava però sense cap tipus de violència. En altres es veu com les forces de “seguretat” acarnissen la gent despòticament.

Avui tothom disposa de mòbil i són moltes les imatges de què en disposo. Policies vestits de paisà sortint de furgons policials, agents tirant tanques a una foguera, inclús es veu a un home colpejat per policies fins que s’hi identifica com “soy compañero” el que prova sens dubte que estava infiltrat entre els manifestants.

En aquest vídeo la periodista Bea Talegón parla sobre els incidents denunciats i, alhora, la manipulació que es fa als noticiaris, en el que destaca que els incidents i els incendis han estat provocats per l’extrema dreta i feixista. El ministre Marlaska ha admès que hi ha grups extremistes d’altres països, infiltrats entre els manifestants, que ho poden provocar.

El ministre en qüestió ha declarat, igual que Pedro Sánchez, que el president Quim Torra ha de fer públic el seu rebuig a la violència, la pregunta és: quants cops ho ha de fer? Ja se sap que Torra ha intentat tres cops parlar telefònicament amb Sánchez i aquest no ha fet cas de les trucades. Te interès a resoldre problemes o l’interessa més donar certa imatge de cara a les pròximes eleccions.

Aquest últim vídeo no té problemes d’àudio, està basat en les opinions de molts catalans sordmuts que, en la seva forma d’expressar-se, es manifesten contra la repressió que patim a Catalunya. Entre ells col·laboren uns quants estrangers residents a Catalunya A Madrid, on es parla massa però s’escolta poc, potser serà la solució veure’l per entendre que és, en realitat, el que passa a Catalunya.

Què en pensen vostès, benvolguts lectors? És propi del govern espanyol, tot i trobar-se en funcions, ignorar les trucades que li fa el govern català? Quin interès demostra Sánchez per solucionar el problema? Encara queden catalans que prefereixen formar part d’Espanya? No se senten maltractats i humiliats? La injusta sentència no és una mostra prou evident?

Més articles

2 COMENTARIS

  1. Desmontar aquest tinglado al voltant del pervers i inventat concepte interesadament unívoc de, Sagrada Unitat d’Espanya, pot ser, en teoría, bastant complicat. O potser no tant. Ja és veurà. Despropòsits aixís, no tenen actualment perquè durar. Castells més grans s’han desmoronat. Nosaltres a persistir doncs la força de la gent, realment és un autèntic tsunàmi.

AFEGEIX UNA RESPOSTA

Per favor, introdueix el teu comentari!
Per favor, introdueix el teu nom aquí

Darrers articles

La investidura d’Alberto Nuñez Feijóo

S’ha produït la primera sessió del debat d’investidura per a Nuñez Feijóo, polític a qui el rei va designar, en la meva...

Amnistia o eleccions altra vegada?

En una entrevista a la Cope, Aznar va tornar a cridar, com va fer dies enrere, a la mobilització de la societat...

L’expresident Aznar insisteix que Espanya es trenca

Aznar ha parlat, un altre cop, del perill de la destrucció d'Espanya. Sempre parla qui menys autoritat té per fer-ho. A algú...

De Diada submisa a dia de la independència?

Per què celebrem la Diada? 11 de setembre. No es commemora una victòria sinó una derrota davant el...

Les condicions de Puigdemont i les seves repercussions

Com era d'esperar, les condicions que Carles Puigdemont va detallar a Brussel·les el passat dimarts, ha aixecat un munt de comentaris de...