19.2 C
Barcelona
Divendres 24 setembre, 2021

On vas Albert Rivera, on vas trist de tu?

Relacionats

Què no sabem de l’emèrit rei Juan Carlos?

De cop i volta ens hem assabentat que la fiscalia del suprem sospita de l'emèrit, Juan Carlos de Borbón, de la possibilitat...

Què esperem a Catalunya de la taula de diàleg?

Properament es reunirà, per segon cop, la taula de diàleg entre els governs espanyols i català. Què se’n pot esperar d’aquesta negociació?

Què en pensem de la justícia espanyola?

Aquesta pregunta me l’he plantejat molts cops i no sabria exactament trobar una resposta del tot coherent que reflectís la realitat i el perquè...

Renuncien els joves catalans a un millor futur?

L'Enquesta a la Joventut de Barcelona revela una caiguda en el suport dels joves a la independència de Catalunya. En concret, suposa...

Aquesta pregunta me l’he fet molts cops pensant o intentant esbrinar que és el que hi ha dins el teu cervell, no he aconseguit una resposta raonablement coherent i és per aquesta raó que te la trasllado a tu, a veure si aconsegueixo entendre’t.

Un bon dia, de sobte, vas aparèixer en la política catalana, en els cartells electorals sorties sense roba i tapant allò que tu saps; feia la impressió que volies dir-nos que no tenies res a amagar. Vas arribar al parlament i ràpidament vàrem intuir que era el que venies a fer. Tu no vas fundar Ciutadans com ja saps, vas ser escollit com una cara nova, jove i amb idees que quadraven amb el teu pensament.

Has tingut col·laboradors que tan seguit a ulls clucs com Arrimadas, Carrizosa i actualment la portaveu, Lorena Roldán, que intenta superar a la teva companya Inés que t’has endut cap a Madrid. Ara ha provocat una moció de censura contra Quim Torra però, fixem-nos primer en una de les seves intervencions.

Com era d’esperar estaràs molt orgullós d’ella, tant li fa el to emprat en la seva intervenció, a tu t’agrada que hi hagi merder i poder sortir per la televisió i els mitjans, amb fotografies a primera plana i, segons el mitjà, les capçaleres donant-li la raó a ella. No teniu vergonya Rivera. I que me’n dius de parlar en castellà? O de fer-ho en català responent al resident Torrents? Dels comentaris de Carrizosa crec que estaràs orgullós, oi que sí?

Com era d’esperar el president, Quim Torra, va haver de respondre des del faristol a la teva col·lega, voldria que et fixessis en la seva forma, respectuosa i educada quan tenia motius, més que sobrats, per a dir-li quatre coses ben dites. A què ve ara a parlar d’un acte terrorista d’Eta de fa tants anys? Que pretenia la teva admirada col·lega?

Tornant a la pregunta que encapçala l’article, crec, sincerament que estàs acabat i que la teva figura personal i política va de capa caiguda. No saps on anar i canvies d’opinió segons bufa el vent i sense criteri, has negat repetidament Pedro Sánchez i ara t’has ofert a ell per formar govern (?). No veus la forma d’arribar a dalt de tot com volies oi? També ho vas provar a última hora però Casado no et va escoltar.

Ja no ets aquell que mirés on mirés només veia espanyols. Ja et coneix molta gent i no pots enganyar ningú. Els espanyols i els catalans contraris a la independència, ja han perdut la confiança que un dia vas arribar a tenir. En una paraula, jo et consiro un fracassat.

Que en pensen vostès, benvolguts lectors? És Rivera coherent en els seus plantejaments? Ens podem refiar de qui canvia d’opinió segons li convé? Té criteri clar del què és governar? En l’única cosa que no ha canviat és en l’atac a Catalunya, el català i en l’aplicació de nou del 155. Aquest és tot el seu bagatge polític. Ho consideren suficient per atorgar-li el vot?

Més articles

6 COMENTARIS

  1. Aquest “aspirante a pijo” el unic objectiu que te es convertir els ciutadans catalans en vasalls.no sap que no som ciutadans dels seus sino ciutadans lliures com ho son els d’ una republica.persones amb criteri propi que no formem part de cap ramat i que ja sabem que la llibertat no consisteix en canviar cada cuatre anys de pastor.no som vasalls de cap rei i no volem patries imposades per cap conqueridor com boti de guerra.i tambe sabem que una democracia no acepta un rei que no ha votat ningu.

AFEGEIX UNA RESPOSTA

Per favor, introdueix el teu comentari!
Per favor, introdueix el teu nom aquí

Últims articles

Per a quan està previst renovar el CGPJ?

Ha estat tot un espectacle veure el president del Consell General del Poder Judicial i del Tribunal Suprem, Carlos Lesmes, amb el mandat ja...

Què no sabem de l’emèrit rei Juan Carlos?

De cop i volta ens hem assabentat que la fiscalia del suprem sospita de l'emèrit, Juan Carlos de Borbón, de la possibilitat...

Ada Colau: “El referèndum és una ximpleria”

A hores d'ara, res del que digui l'alcaldessa Colau em pot sorprendre. Ja des del principi va resultar-me molt estrany que, una...

Què esperem a Catalunya de la taula de diàleg?

Properament es reunirà, per segon cop, la taula de diàleg entre els governs espanyols i català. Què se’n pot esperar d’aquesta negociació?

Què en pensem de la justícia espanyola?

Aquesta pregunta me l’he plantejat molts cops i no sabria exactament trobar una resposta del tot coherent que reflectís la realitat i el perquè...