24.4 C
Barcelona
Dijous 23 setembre, 2021

Ciutadans, polítics honestos o mentiders?

Relacionats

Carta oberta a Carlos Carrizosa (Cs)

He escoltat el seu discurs en el debat d'investidura i, com no podia ser d'una altra forma, no m'ha defraudat gens ni...

A Madrid, tot just ara, estan descobrint a VOX?

A la capital del regne d’Espanya no presten gaire interès a segons quins nous partits fins que s’adonen que els hi agraden...

La desfeta política de Ciutadans

Tothom el dóna ja per acabat o vaticina la seva desaparició en poc temps. Què ha fallat? No era un producte de...

Carta oberta a Pedro Sánchez

Vostè és una persona que em defrauda cada cop més. Sàpiga que és president per què no n'hi ha cap de millor...

Es tracta d’una pregunta que m’he fet molts cops davant el comportament i manifestacions d’alguns dels seus membres i la seva actuació, poc respectuosa i crítica, envers altres polítics de formacions contràries al seu ideari o ideologia i, en especial amb molt mala llet si es tractava dels partits catalans independentistes.

Van iniciar la seva actuació presentant-se en societat com a un partit de centre esquerre i liberal, posteriorment ha anat canviant, primer cap al centre i actualment al centredreta on fins i tot volen disputar-li al PP el seu lloc en la política espanyola. Les últimes eleccions generals els han premiat força, a costa dels populars, sense cap mèrit per la seva part.

Per guanyar unes eleccions s’ha de tenir un bon programa que sigui creïble i calibrar ben bé amb qui pots pactar per formar govern. Aquí Ciutadans ha fet el mateix que VOX i el PP. Tot el que han pregonat han estat dues coses: foragitar Pedro Sánchez de la Moncloa al preu que sigui i aplicar l’article 155 a Catalunya. Què proposava de debò Ciutadans?

A Catalunya, on va veure la llum Ciutadans, ha fet una mena de política, que no sabria ben bé com definir-la. Puc entendre la seva negativa al procés independentista, puc admetre també que actués en contra; el que no puc admetre de cap manera ha estat la seva total bel·ligerància contra el govern català sense donar cap alternativa possibilista.

El dèficit fiscal, el desgavell de rodalies, els problemes a l’aeroport del Prat i tants altres, no han tingut, per la seva part, propostes de negociació per cercar cap mena de solució als problemes reals dels catalans que diuen defensar. No recordo cap iniciativa a favor de les classes humils per les lleis catalanes suspeses pel constitucional, ni aquí ni a Madrid.

La senyora Arrimadas ha fet dels seus discursos una crítica constant, avorrida i repetitiva a qualsevol iniciativa del govern de la Generalitat, negant-se fins i tot a formar part d’una taula rodona on dialogar i negociar. Ha aprofitat el seu comiat de la càmera per fer l’última versió del que ha estat, en tot moment, el seu pas pel Parlament.

Després de les passades eleccions generals Pedro Sánchez s’ha reunit amb Albert Rivera i aquest li ha dit només dues coses, a saber: Que votarà en contra de la seva investidura i que compti amb ell i el suport de C’s per implantar de nou el 155 a Catalunya, en una nova mostra del seu gran talent per la política.

En relació a la pregunta d’aquest article vull recordar que Albert Rivera ha fet declaracions, en la passada campanya electoral, que considero són mentides, a títol d’exemple que pensa indultar els polítics catalans, si són condemnats i, que arribarà a pactar i negociar amb ells en la recerca d’una solució al problema català.

No voldria acabar sense que els lectors vegin un vídeo titulat: Les mentides de Ciutadans. S’hi recullen unes quantes mentides que, al llarg del temps, han estat esbombant sense cap vergonya i que respon a la pregunta plantejada en el títol d’aquest article.

Què pensen vostès, benvolguts lectors? És Ciutadans un partit honest i seriós o es basa exclusivament en manipular i tergiversar la realitat? Consideren que tenen la legitimitat per demanar-nos la confiança en les pròximes eleccions actuant d’aquesta forma?

Més articles

2 COMENTARIS

AFEGEIX UNA RESPOSTA

Per favor, introdueix el teu comentari!
Per favor, introdueix el teu nom aquí

Últims articles

Per a quan està previst renovar el CGPJ?

Ha estat tot un espectacle veure el president del Consell General del Poder Judicial i del Tribunal Suprem, Carlos Lesmes, amb el mandat ja...

Què no sabem de l’emèrit rei Juan Carlos?

De cop i volta ens hem assabentat que la fiscalia del suprem sospita de l'emèrit, Juan Carlos de Borbón, de la possibilitat...

Ada Colau: “El referèndum és una ximpleria”

A hores d'ara, res del que digui l'alcaldessa Colau em pot sorprendre. Ja des del principi va resultar-me molt estrany que, una...

Què esperem a Catalunya de la taula de diàleg?

Properament es reunirà, per segon cop, la taula de diàleg entre els governs espanyols i català. Què se’n pot esperar d’aquesta negociació?

Què en pensem de la justícia espanyola?

Aquesta pregunta me l’he plantejat molts cops i no sabria exactament trobar una resposta del tot coherent que reflectís la realitat i el perquè...