20.7 C
Barcelona
Diumenge 20 setembre, 2020

Ciutadans, polítics honestos o mentiders?

Relacionats

L’adéu de de Rivera i l’enfonsament de Ciutadans

S'ha acabat la carrera política d'Albert Rivera i qui sap si també la continuïtat de Ciutadans com partit polític després dels resultats obtinguts el...

Què pot esperar Catalunya després del 10-N?

Aquest matí, en comprar el diari com faig cada dia, m'ha sobtat molt llegir els titulars de tota la premsa on s'anunciava l'inici de...

On vas Albert Rivera, on vas trist de tu?

Aquesta pregunta me l'he fet molts cops pensant o intentant esbrinar que és el que hi ha dins el teu cervell, no he aconseguit...

Cs (Ciutadans) equival a Cabrejats sempre?

Ciutadans va néixer a Catalunya i la seva missió era, de bon principi, atacar la immersió del sistema educatiu català, es presentava com un...

Es tracta d’una pregunta que m’he fet molts cops davant el comportament i manifestacions d’alguns dels seus membres i la seva actuació, poc respectuosa i crítica, envers altres polítics de formacions contràries al seu ideari o ideologia i, en especial amb molt mala llet si es tractava dels partits catalans independentistes.

Van iniciar la seva actuació presentant-se en societat com a un partit de centre esquerre i liberal, posteriorment ha anat canviant, primer cap al centre i actualment al centredreta on fins i tot volen disputar-li al PP el seu lloc en la política espanyola. Les últimes eleccions generals els han premiat força, a costa dels populars, sense cap mèrit per la seva part.

Per guanyar unes eleccions s’ha de tenir un bon programa que sigui creïble i calibrar ben bé amb qui pots pactar per formar govern. Aquí Ciutadans ha fet el mateix que VOX i el PP. Tot el que han pregonat han estat dues coses: foragitar Pedro Sánchez de la Moncloa al preu que sigui i aplicar l’article 155 a Catalunya. Què proposava de debò Ciutadans?

A Catalunya, on va veure la llum Ciutadans, ha fet una mena de política, que no sabria ben bé com definir-la. Puc entendre la seva negativa al procés independentista, puc admetre també que actués en contra; el que no puc admetre de cap manera ha estat la seva total bel·ligerància contra el govern català sense donar cap alternativa possibilista.

El dèficit fiscal, el desgavell de rodalies, els problemes a l’aeroport del Prat i tants altres, no han tingut, per la seva part, propostes de negociació per cercar cap mena de solució als problemes reals dels catalans que diuen defensar. No recordo cap iniciativa a favor de les classes humils per les lleis catalanes suspeses pel constitucional, ni aquí ni a Madrid.

La senyora Arrimadas ha fet dels seus discursos una crítica constant, avorrida i repetitiva a qualsevol iniciativa del govern de la Generalitat, negant-se fins i tot a formar part d’una taula rodona on dialogar i negociar. Ha aprofitat el seu comiat de la càmera per fer l’última versió del que ha estat, en tot moment, el seu pas pel Parlament.

Després de les passades eleccions generals Pedro Sánchez s’ha reunit amb Albert Rivera i aquest li ha dit només dues coses, a saber: Que votarà en contra de la seva investidura i que compti amb ell i el suport de C’s per implantar de nou el 155 a Catalunya, en una nova mostra del seu gran talent per la política.

En relació a la pregunta d’aquest article vull recordar que Albert Rivera ha fet declaracions, en la passada campanya electoral, que considero són mentides, a títol d’exemple que pensa indultar els polítics catalans, si són condemnats i, que arribarà a pactar i negociar amb ells en la recerca d’una solució al problema català.

No voldria acabar sense que els lectors vegin un vídeo titulat: Les mentides de Ciutadans. S’hi recullen unes quantes mentides que, al llarg del temps, han estat esbombant sense cap vergonya i que respon a la pregunta plantejada en el títol d’aquest article.

Què pensen vostès, benvolguts lectors? És Ciutadans un partit honest i seriós o es basa exclusivament en manipular i tergiversar la realitat? Consideren que tenen la legitimitat per demanar-nos la confiança en les pròximes eleccions actuant d’aquesta forma?

Més articles

2 COMENTARIS

AFEGEIX UNA RESPOSTA

Per favor, introdueix el teu comentari!
Per favor, introdueix el teu nom aquí

Últims articles

El règim del 78, la mentida de la transició

Aquest no és el primer cop que parlo del règim sorgit de la transició, declarat modèlic per part de la classe política...

Es justa la inhabilitació de Quim Torra per una pancarta?

Com ja sabem, el president de la Generalitat, Quim Torra, va ser jutjat, i condemnat, pel TSJ de Catalunya per delicte de...

És Pablo Casado el gran líder del PP?

Aquesta pregunta l'haurien de respondre els afiliats al partit en primera instància i després que fos corroborada pels votants quan siguin cridats...

Objectiu: Salvar el règim del 78 (II)

Dues setmanes després del manifest de suport al rei emèrit, Rodolfo Martin Villa ha rebut el mateix per part de tots els expresidents vius, sense excepció i per...

Objectiu: Salvar el règim del 78 (I)

En pocs dies de diferència hem assistit a dos fets insòlits que, personalment considero fora de lloc, i que han estat similars...