20.7 C
Barcelona
Diumenge 20 setembre, 2020

Arrimadas viatjarà a Waterloo aquest diumenge

Relacionats

L’adéu de de Rivera i l’enfonsament de Ciutadans

S'ha acabat la carrera política d'Albert Rivera i qui sap si també la continuïtat de Ciutadans com partit polític després dels resultats obtinguts el...

Què pot esperar Catalunya després del 10-N?

Aquest matí, en comprar el diari com faig cada dia, m'ha sobtat molt llegir els titulars de tota la premsa on s'anunciava l'inici de...

On vas Albert Rivera, on vas trist de tu?

Aquesta pregunta me l'he fet molts cops pensant o intentant esbrinar que és el que hi ha dins el teu cervell, no he aconseguit...

Cs (Ciutadans) equival a Cabrejats sempre?

Ciutadans va néixer a Catalunya i la seva missió era, de bon principi, atacar la immersió del sistema educatiu català, es presentava com un...

Aquest un titular aparegut als mitjans de comunicació i que ha saltat a les xarxes socials amb un vídeo, protagonitzat per ella mateixa, parlant en castellà. La líder de l’oposició es desplaça a la capital europea una setmana després de visitar Amer, el poble natal de Puigdemont. El seu objectiu és dir-li que la República de Catalunya no existeix.

Una altra notícia destaca, a modo de pregunta: Inés Arrimadas anirà al Congrés de Diputats? El salt de la dirigent catalana de C’s a la política espanyola encapçalant la llista de Barcelona és una hipòtesi que a cada hora que passa guanya més versemblança.

El passat 18 de febrer vaig publicar un article, en aquest mitja, sobre C’s titulat “Els catalans, què podem esperar de Ciutadans?“. Aconsello la seva lectura sinó ho han fet, avui però, degut a l’afirmació categòrica d’Albert Rivera declarant que, per rés del món, pactaria amb el PSOE després del 28A, voldria recordar als lectors les mentides detectades d’aquest partit polític.

Ciutadans sempre que ensuma una possibilitat d’arribar al poder o el més a prop possible, ha pactat a dreta i esquerra per arribar-hi. A la comunitat de Madrid amb Esperanza Aguirre (PP) i a Andalusia amb Susana Díaz (PSOE). Rivera s’ensuma una probable caiguda de vots del PP com a conseqüència de la irresponsabilitat demostrada per Pablo Casado, i creu que pot ser el partit dretà més votat de la dreta, la qual cosa si la suma de les tres dretes obtingues la majoria per formar govern, ja es deu veure president del govern espanyol.

Pel que fa a Catalunya seria una mala notícia, Ciutadans té un odi inexplicable per tot el que sigui català difícil d’entendre, parla de polítics presos, de fugats de la justícia, de la negativa a un posterior indult i exigeix una sentència exemplar dels independentistes. No cal dir que el primer que farien seria l’aplicació del 155 i tenir la Generalitat controlada i intervinguda.

Que Arrimadas vagi o no a Waterloo no té per a mi cap mena d’importància. Si li ve de gust fer turisme polític, hi té tot el dret, una altra cosa serà i no ho podrà dissimular, que es tractarà d’un gest de precampanya davant tantes cites electorals en un espai reduït de temps. Jo, de Puigdemont, contractaria un bon equip de televisió per gravar l’acollida que li reservarà i on, a més a més, li agrairà la seva deferència per anar a visitar-lo. Després, mitjançant les xarxes socials, demostrar l’educació i el sentit d’estat que a ella li manca.

No voldria acabar sense mostrar-los un vídeo on una regidora de la CUP de Granollers va fer sobre la violència que Ciutadans tolera i/o practica impunement i que s’ha produït a molts pobles de Catalunya per intentar crear l’enfrontament, fins ara inexistent, i poder proclamar als quatre vents la fractura de la societat catalana que volen fer creure a la resta de l’estat.

Venen eleccions, cal saber i entendre de quin peu calça cada formació política i comprendre a que aspira cadascuna d’elles, que ofereixen, quin és el seu programa i saber posteriorment i amb totes les dades possibles, a qui atorgar-li la confiança i el seu vot.

Què pensen vostès, benvolguts lectors? Mereix Ciutadans la seva confiança o contràriament és tracta d’un partit extremadament dretà i mentider a qui els catalans no hauríem de votar?

Més articles

AFEGEIX UNA RESPOSTA

Per favor, introdueix el teu comentari!
Per favor, introdueix el teu nom aquí

Últims articles

El règim del 78, la mentida de la transició

Aquest no és el primer cop que parlo del règim sorgit de la transició, declarat modèlic per part de la classe política...

Es justa la inhabilitació de Quim Torra per una pancarta?

Com ja sabem, el president de la Generalitat, Quim Torra, va ser jutjat, i condemnat, pel TSJ de Catalunya per delicte de...

És Pablo Casado el gran líder del PP?

Aquesta pregunta l'haurien de respondre els afiliats al partit en primera instància i després que fos corroborada pels votants quan siguin cridats...

Objectiu: Salvar el règim del 78 (II)

Dues setmanes després del manifest de suport al rei emèrit, Rodolfo Martin Villa ha rebut el mateix per part de tots els expresidents vius, sense excepció i per...

Objectiu: Salvar el règim del 78 (I)

En pocs dies de diferència hem assistit a dos fets insòlits que, personalment considero fora de lloc, i que han estat similars...