16.2 C
Barcelona
Dissabte 4 febrer, 2023

Arrimadas viatjarà a Waterloo aquest diumenge

Relacionats

Esquerra, el PP, Ciutadans i la Colau

Míriam Nogueras convida a "defensar la independència sense anar al costat dels quals humilien a tots els que viuen a Catalunya". Parla "des...

Què pensar del suport d’ERC als pressupostos de l’estat?

Com vaig publicar en l'anterior article titulat: A canvi de què dona suport als pressupostos de l'estat ERC? Avui he volgut fer un repàs...

Carta oberta a Carlos Carrizosa (Cs)

He escoltat el seu discurs en el debat d'investidura i, com no podia ser d'una altra forma, no m'ha defraudat gens ni...

A Madrid, tot just ara, estan descobrint a VOX?

A la capital del regne d’Espanya no presten gaire interès a segons quins nous partits fins que s’adonen que els hi agraden...

Aquest un titular aparegut als mitjans de comunicació i que ha saltat a les xarxes socials amb un vídeo, protagonitzat per ella mateixa, parlant en castellà. La líder de l’oposició es desplaça a la capital europea una setmana després de visitar Amer, el poble natal de Puigdemont. El seu objectiu és dir-li que la República de Catalunya no existeix.

Una altra notícia destaca, a modo de pregunta: Inés Arrimadas anirà al Congrés de Diputats? El salt de la dirigent catalana de C’s a la política espanyola encapçalant la llista de Barcelona és una hipòtesi que a cada hora que passa guanya més versemblança.

El passat 18 de febrer vaig publicar un article, en aquest mitja, sobre C’s titulat “Els catalans, què podem esperar de Ciutadans?“. Aconsello la seva lectura sinó ho han fet, avui però, degut a l’afirmació categòrica d’Albert Rivera declarant que, per rés del món, pactaria amb el PSOE després del 28A, voldria recordar als lectors les mentides detectades d’aquest partit polític.

Ciutadans sempre que ensuma una possibilitat d’arribar al poder o el més a prop possible, ha pactat a dreta i esquerra per arribar-hi. A la comunitat de Madrid amb Esperanza Aguirre (PP) i a Andalusia amb Susana Díaz (PSOE). Rivera s’ensuma una probable caiguda de vots del PP com a conseqüència de la irresponsabilitat demostrada per Pablo Casado, i creu que pot ser el partit dretà més votat de la dreta, la qual cosa si la suma de les tres dretes obtingues la majoria per formar govern, ja es deu veure president del govern espanyol.

Pel que fa a Catalunya seria una mala notícia, Ciutadans té un odi inexplicable per tot el que sigui català difícil d’entendre, parla de polítics presos, de fugats de la justícia, de la negativa a un posterior indult i exigeix una sentència exemplar dels independentistes. No cal dir que el primer que farien seria l’aplicació del 155 i tenir la Generalitat controlada i intervinguda.

Que Arrimadas vagi o no a Waterloo no té per a mi cap mena d’importància. Si li ve de gust fer turisme polític, hi té tot el dret, una altra cosa serà i no ho podrà dissimular, que es tractarà d’un gest de precampanya davant tantes cites electorals en un espai reduït de temps. Jo, de Puigdemont, contractaria un bon equip de televisió per gravar l’acollida que li reservarà i on, a més a més, li agrairà la seva deferència per anar a visitar-lo. Després, mitjançant les xarxes socials, demostrar l’educació i el sentit d’estat que a ella li manca.

No voldria acabar sense mostrar-los un vídeo on una regidora de la CUP de Granollers va fer sobre la violència que Ciutadans tolera i/o practica impunement i que s’ha produït a molts pobles de Catalunya per intentar crear l’enfrontament, fins ara inexistent, i poder proclamar als quatre vents la fractura de la societat catalana que volen fer creure a la resta de l’estat.

Venen eleccions, cal saber i entendre de quin peu calça cada formació política i comprendre a que aspira cadascuna d’elles, que ofereixen, quin és el seu programa i saber posteriorment i amb totes les dades possibles, a qui atorgar-li la confiança i el seu vot.

Què pensen vostès, benvolguts lectors? Mereix Ciutadans la seva confiança o contràriament és tracta d’un partit extremadament dretà i mentider a qui els catalans no hauríem de votar?

Més articles

AFEGEIX UNA RESPOSTA

Per favor, introdueix el teu comentari!
Per favor, introdueix el teu nom aquí

Darrers articles

Perquè el referèndum català per la independència no va ser il·legal (IV)

Traduït de l’alemany al català per Pere Grau i Rovira (Hamburg), publicat originalment a Blickpunkt Katalonien per Axel Schönberger.

Reaccions a la sentència de la justícia europea

Tant l’independentisme com el govern espanyol diuen que el tribunal els dóna la raó El Tribunal de Justícia...

Puigdemont pregunta si ERC sabia que volien extradir-lo amb el nou Codi Penal

L’expresident qüestiona els motius darrere la reforma del Codi Penal que ara se li aplicarà El president a...

Deixem sola la gent gran que lluita, i ha lluitat, per la independència de Catalunya?

19/01/2023, Barcelona, cimera Espanya-França Matí gèlid. Molta sensació de fred pel vent. Zona entre les fonts i plaça...

Comencen les batalles preelectorals

Collboni deixa l'Ajuntament de Barcelona i Feijóo fa una nova proposta electoral. Quan un any arrenca políticament com a...