22.4 C
Barcelona
Dijous 23 setembre, 2021

Arrimadas viatjarà a Waterloo aquest diumenge

Relacionats

Carta oberta a Carlos Carrizosa (Cs)

He escoltat el seu discurs en el debat d'investidura i, com no podia ser d'una altra forma, no m'ha defraudat gens ni...

A Madrid, tot just ara, estan descobrint a VOX?

A la capital del regne d’Espanya no presten gaire interès a segons quins nous partits fins que s’adonen que els hi agraden...

La desfeta política de Ciutadans

Tothom el dóna ja per acabat o vaticina la seva desaparició en poc temps. Què ha fallat? No era un producte de...

Carta oberta a Pedro Sánchez

Vostè és una persona que em defrauda cada cop més. Sàpiga que és president per què no n'hi ha cap de millor...

Aquest un titular aparegut als mitjans de comunicació i que ha saltat a les xarxes socials amb un vídeo, protagonitzat per ella mateixa, parlant en castellà. La líder de l’oposició es desplaça a la capital europea una setmana després de visitar Amer, el poble natal de Puigdemont. El seu objectiu és dir-li que la República de Catalunya no existeix.

Una altra notícia destaca, a modo de pregunta: Inés Arrimadas anirà al Congrés de Diputats? El salt de la dirigent catalana de C’s a la política espanyola encapçalant la llista de Barcelona és una hipòtesi que a cada hora que passa guanya més versemblança.

El passat 18 de febrer vaig publicar un article, en aquest mitja, sobre C’s titulat “Els catalans, què podem esperar de Ciutadans?“. Aconsello la seva lectura sinó ho han fet, avui però, degut a l’afirmació categòrica d’Albert Rivera declarant que, per rés del món, pactaria amb el PSOE després del 28A, voldria recordar als lectors les mentides detectades d’aquest partit polític.

Ciutadans sempre que ensuma una possibilitat d’arribar al poder o el més a prop possible, ha pactat a dreta i esquerra per arribar-hi. A la comunitat de Madrid amb Esperanza Aguirre (PP) i a Andalusia amb Susana Díaz (PSOE). Rivera s’ensuma una probable caiguda de vots del PP com a conseqüència de la irresponsabilitat demostrada per Pablo Casado, i creu que pot ser el partit dretà més votat de la dreta, la qual cosa si la suma de les tres dretes obtingues la majoria per formar govern, ja es deu veure president del govern espanyol.

Pel que fa a Catalunya seria una mala notícia, Ciutadans té un odi inexplicable per tot el que sigui català difícil d’entendre, parla de polítics presos, de fugats de la justícia, de la negativa a un posterior indult i exigeix una sentència exemplar dels independentistes. No cal dir que el primer que farien seria l’aplicació del 155 i tenir la Generalitat controlada i intervinguda.

Que Arrimadas vagi o no a Waterloo no té per a mi cap mena d’importància. Si li ve de gust fer turisme polític, hi té tot el dret, una altra cosa serà i no ho podrà dissimular, que es tractarà d’un gest de precampanya davant tantes cites electorals en un espai reduït de temps. Jo, de Puigdemont, contractaria un bon equip de televisió per gravar l’acollida que li reservarà i on, a més a més, li agrairà la seva deferència per anar a visitar-lo. Després, mitjançant les xarxes socials, demostrar l’educació i el sentit d’estat que a ella li manca.

No voldria acabar sense mostrar-los un vídeo on una regidora de la CUP de Granollers va fer sobre la violència que Ciutadans tolera i/o practica impunement i que s’ha produït a molts pobles de Catalunya per intentar crear l’enfrontament, fins ara inexistent, i poder proclamar als quatre vents la fractura de la societat catalana que volen fer creure a la resta de l’estat.

Venen eleccions, cal saber i entendre de quin peu calça cada formació política i comprendre a que aspira cadascuna d’elles, que ofereixen, quin és el seu programa i saber posteriorment i amb totes les dades possibles, a qui atorgar-li la confiança i el seu vot.

Què pensen vostès, benvolguts lectors? Mereix Ciutadans la seva confiança o contràriament és tracta d’un partit extremadament dretà i mentider a qui els catalans no hauríem de votar?

Més articles

AFEGEIX UNA RESPOSTA

Per favor, introdueix el teu comentari!
Per favor, introdueix el teu nom aquí

Últims articles

Per a quan està previst renovar el CGPJ?

Ha estat tot un espectacle veure el president del Consell General del Poder Judicial i del Tribunal Suprem, Carlos Lesmes, amb el mandat ja...

Què no sabem de l’emèrit rei Juan Carlos?

De cop i volta ens hem assabentat que la fiscalia del suprem sospita de l'emèrit, Juan Carlos de Borbón, de la possibilitat...

Ada Colau: “El referèndum és una ximpleria”

A hores d'ara, res del que digui l'alcaldessa Colau em pot sorprendre. Ja des del principi va resultar-me molt estrany que, una...

Què esperem a Catalunya de la taula de diàleg?

Properament es reunirà, per segon cop, la taula de diàleg entre els governs espanyols i català. Què se’n pot esperar d’aquesta negociació?

Què en pensem de la justícia espanyola?

Aquesta pregunta me l’he plantejat molts cops i no sabria exactament trobar una resposta del tot coherent que reflectís la realitat i el perquè...