15.8 C
Barcelona
Dimarts 11 maig, 2021

Els catalans, què podem esperar de Ciutadans?

Relacionats

A Madrid, tot just ara, estan descobrint a VOX?

A la capital del regne d’Espanya no presten gaire interès a segons quins nous partits fins que s’adonen que els hi agraden...

Carta oberta a Pedro Sánchez

Vostè és una persona que em defrauda cada cop més. Sàpiga que és president per què no n'hi ha cap de millor...

L’adéu de de Rivera i l’enfonsament de Ciutadans

S'ha acabat la carrera política d'Albert Rivera i qui sap si també la continuïtat de Ciutadans com partit polític després dels resultats obtinguts el...

Cs (Ciutadans) equival a Cabrejats sempre?

Ciutadans va néixer a Catalunya i la seva missió era, de bon principi, atacar la immersió del sistema educatiu català, es presentava com un...

Res de bo és la primera resposta que em ve al cap davant la pregunta. Si ens fixéssim bé en l’historial d’aquest partit des de la seva fundació, observaríem com ha anat canviant amb el pas del temps. D’un partit moderat (socialdemòcrata), partit de centre, de centredreta, fins al que és ara en l’actualitat, extrema dreta al 50% potser?

Què em fa dubtar ara mateix? Quin ha estat el seu tarannà fins ara? Crec que el nom més adient seria partit anticatalanista però, és clar, no seria gens elegant, tot i que, per a obtenir vots fora del Principat el seu programa electoral es basa, únicament i exclusivament, en la critica constant i desmesurada de Catalunya i el seu govern.

Compta amb l’inestimable ajut de la premsa de Madrid, de l’Ibex 35 i de moltes cadenes de televisió. A Catalunya sabem el que passa, però a la resta de l’estat no i, lògicament, les mentides i tergiversacions de la realitat es donen per bones. Recordem la frase: Una mentida repetida de forma constant, acaba convertint-se en una veritat! Fixem-nos en la passada campanya a Andalusia, tothom va criticar Catalunya i qui no h va fer va perdre el govern de la Junta.

Referent a la pregunta que encapçala l’article, estic del tot convençut que no podem esperar res de bo per part de C’s per a Catalunya. La seva líder aquí, filla i neboda de franquistes, és una dóna que només sap que criticar-ho tot, encara és l’hora de sentir-li una proposta o idea alternativa que afavoreixi els catalans. Critica a TV3 i Catalunya ràdio, va estar d’acord amb l’aplicació del 155 i li falta al respecte al nostre president.

Segons ella, la societat catalana es troba totalment fracturada, ella no només fa que dir-ho sinó que també intenta provocar-ho com sigui i, envoltada dels seus acompanyants, procura incitar la gent esperant que la xiulin, cridin o insulten i aprofitar fotografies i vídeos per fer-los córrer despès per les xarxes com a prova de la seva tesi.

Ahir es van traslladar a Amer (Girona), poble natal de Puigdemont, per fer el numerat i treure els llaços grocs que varen trobar. Va haver-hi mossos per evitar un possible enfrontament que no es va produir i que la majoria de gent els va ignorar i els establiments van tancar les portes fent el que s’anomena un “Tortosa”.

No és el primer cop que fan això, ells, que estimen tant a Catalunya, no suporten veure-la tan bruta i de color groc. Sembla que no segueixen el judici al Suprem, on fins i tot, permeten als acusats lluir-lo en contra de la sol·licitud que, al respecte, reclamava VOX. Com ja sabem, la seva brega és buscar l’enfrontament, trobar qui els planti cara i si reben posteriorment fer-se la víctima davant els mitjans que, prèviament, hauran convocat o potser contractat.

Voldria destacar que, no només Arrimadas i el seu seguici, van fracassar en el seu intent de provocar la gent d’Amer sinó que, en una mostra de bon humor i sabent que es faria córrer per les xarxes, els habitants del poble, seguint un vell consell de Josep Borrell, s’han dedicat a desinfectar el terra de la plaça on havien trepitjat Arrimadas i la seva cohort.

Ciutadans va arribar a un acord amb el PP i, per molt que s’amagui Rivera per evitar la foto amb Abascal, també va pactar amb VOX a Andalusia. Ara està d’acord per foragitar Sánchez i, si ho aconsegueixen, tornaran a pactar-hi per molt que es declarin de centredreta, ja no podran enganyar a ningú i, menys encara a la majoria de catalans.

Què en pensen vostès, benvolguts lectors? C’s és un partit de dreta o pretén dissimular-ho? Creuen que plantejaran propostes i millores en benefici de tots els catalans?

Més articles

2 COMENTARIS

AFEGEIX UNA RESPOSTA

Per favor, introdueix el teu comentari!
Per favor, introdueix el teu nom aquí

Últims articles

El dret d’autodeterminació dels pobles

Benvolguts lectors, avui no publico cap article escrit per mi. Avui, arran d'algunes preguntes i comentaris que he rebut, em permeto fer-vos...

Carta oberta a la vicepresidenta Carmen Calvo

Observo que té el mateix tarannà que Pedro Sánchez, el seu president i per desgràcia el de molta gent. M'he fixat en...

Carta oberta al president Pedro Sánchez

Són tantes les coses que voldria dir-te que no sé per on començar, d'entrada i a nivell personal, crec que no ets una...

Catalunya, a hores d’ara, no té govern

Han passat més de dos mesos i mig de les passades eleccions i encara no tenim govern, sembla que es manté la mena de...

A Madrid, tot just ara, estan descobrint a VOX?

A la capital del regne d’Espanya no presten gaire interès a segons quins nous partits fins que s’adonen que els hi agraden...