22.4 C
Barcelona
Dijous 23 setembre, 2021

Políticament, Espanya és una gran mentida

Relacionats

Què no sabem de l’emèrit rei Juan Carlos?

De cop i volta ens hem assabentat que la fiscalia del suprem sospita de l'emèrit, Juan Carlos de Borbón, de la possibilitat...

Ada Colau: “El referèndum és una ximpleria”

A hores d'ara, res del que digui l'alcaldessa Colau em pot sorprendre. Ja des del principi va resultar-me molt estrany que, una...

Què esperem a Catalunya de la taula de diàleg?

Properament es reunirà, per segon cop, la taula de diàleg entre els governs espanyols i català. Què se’n pot esperar d’aquesta negociació?

Què en pensem de la justícia espanyola?

Aquesta pregunta me l’he plantejat molts cops i no sabria exactament trobar una resposta del tot coherent que reflectís la realitat i el perquè...

En el meu últim article parlava de la fallida manifestació de la plaça Colom de Madrid. Les coses es van sabent; a poc a poc descobrim les mentides que s’utilitzen en tot allò que pugui afectar a Catalunya. No els importa mentir o manipular les notícies de tot allò que estan segurs que dominen creient que no els enxamparan.

En aquella manifestació tenien el control absolut de la seva gravació de l’acte, cosa que sembla que els va sortir prou bé. Posteriorment, van col·locar les imatges a tots els canals de televisió que, en part o en la seva totalitat, la van reproduir o la van incloure en successius noticiaris de la jornada però, vet aquí, va resultar que les imatges eren falses, corresponien a una altra manifestació anterior.

Com hauran pogut comprovar en el vídeo que acaben de visionar, les imatges que van fer arribar als diferents canals de televisió eren falses i corresponien a una altra manifestació de temps enrere, on no és veient, a diferència de les fotografies fetes per la premsa, la gran quantitat de banderes. Imatges i vídeo delataven un cop més la gran mentida.

El que sí que va ser cert, van ser les manifestacions dels tres líders dretans que també van recollir les càmeres contractades per aquella ocasió. Donat que la manifestació va ser convocada pel PP i C’s, el líder de VOX, Santiago Abascal, veient que es va quedar un poc al marge i amb poc protagonisme, va muntar pel seu compte un vídeo on va fer les seves reflexions i, com era d’esperar, va aprofitar per atacar a Catalunya.

Rivera i Casado continuen en la seva particular guerra, per un costat, els dos volen ser els paladins del que diuen el centredreta, en aquests moments dóna la impressió que és el ciutadà el més ben posicionat, segons l’última enquesta del CIS, on el PP figura en quarta posició. Això li provoca a Casado un neguit “fins al punt de fer-li perdre els papers. Ha fet unes declaracions dient que l’agenda política de Catalunya és l’agenda d’ETA, fixem-nos fins a quin punt hi ha nervis en el PP que Dolors Montserrat, portaveu popular al congrés ha negat que el seu cap hagi fet aquestes declaracions. D’autèntica vergonya.

Qui ha fet una bona descripció del moment actual de Pablo Casado, ha estat la periodista catalana Àngels Barceló que, dos dies bans de la manifestació, en el seu programa de ràdio, va fer una radiografia del líder popular, deixant entreveure les seves limitacions i la poca credibilitat que, dia a dia, va perdent. I compte, que es tracta del president del PP.

Al moment d’escriure aquestes línies ja ha acabat la segona sessió del judici que es du a terme en el Suprem. No podré, per descomptat, fer una valoració diària del que succeeix, ja que la transmissió televisiva en directe i tots els programes d’actualitat podem fer-ho i ho faran molt millor que jo. Em limitaré, per tant, a fer una valoració política, que no jurídica, de tot el que es vagi produint.

Què pensen vostès, benvolguts lectors? La dreta en general i el PP en particular, són els partits que millor poden solucionar el conflicte Catalunya-Espanya o al contrari, fora el pitjor per al Principat i els seus habitants?

Més articles

AFEGEIX UNA RESPOSTA

Per favor, introdueix el teu comentari!
Per favor, introdueix el teu nom aquí

Últims articles

Per a quan està previst renovar el CGPJ?

Ha estat tot un espectacle veure el president del Consell General del Poder Judicial i del Tribunal Suprem, Carlos Lesmes, amb el mandat ja...

Què no sabem de l’emèrit rei Juan Carlos?

De cop i volta ens hem assabentat que la fiscalia del suprem sospita de l'emèrit, Juan Carlos de Borbón, de la possibilitat...

Ada Colau: “El referèndum és una ximpleria”

A hores d'ara, res del que digui l'alcaldessa Colau em pot sorprendre. Ja des del principi va resultar-me molt estrany que, una...

Què esperem a Catalunya de la taula de diàleg?

Properament es reunirà, per segon cop, la taula de diàleg entre els governs espanyols i català. Què se’n pot esperar d’aquesta negociació?

Què en pensem de la justícia espanyola?

Aquesta pregunta me l’he plantejat molts cops i no sabria exactament trobar una resposta del tot coherent que reflectís la realitat i el perquè...