20.7 C
Barcelona
Diumenge 20 setembre, 2020

Políticament, Espanya és una gran mentida

Relacionats

Es justa la inhabilitació de Quim Torra per una pancarta?

Com ja sabem, el president de la Generalitat, Quim Torra, va ser jutjat, i condemnat, pel TSJ de Catalunya per delicte de...

Objectiu: Salvar el règim del 78 (I)

En pocs dies de diferència hem assistit a dos fets insòlits que, personalment considero fora de lloc, i que han estat similars...

Per què vol ser independent Catalunya? (XI/XI)

El primer bé de les nacions resideix en la seva independència i en la seva existència política. Per als...

Per què vol ser independent Catalunya? (X/XI)

Per passar de ser nació sense estat a estat lliure i pròsper! Motius comentats, per…

En el meu últim article parlava de la fallida manifestació de la plaça Colom de Madrid. Les coses es van sabent; a poc a poc descobrim les mentides que s’utilitzen en tot allò que pugui afectar a Catalunya. No els importa mentir o manipular les notícies de tot allò que estan segurs que dominen creient que no els enxamparan.

En aquella manifestació tenien el control absolut de la seva gravació de l’acte, cosa que sembla que els va sortir prou bé. Posteriorment, van col·locar les imatges a tots els canals de televisió que, en part o en la seva totalitat, la van reproduir o la van incloure en successius noticiaris de la jornada però, vet aquí, va resultar que les imatges eren falses, corresponien a una altra manifestació anterior.

Com hauran pogut comprovar en el vídeo que acaben de visionar, les imatges que van fer arribar als diferents canals de televisió eren falses i corresponien a una altra manifestació de temps enrere, on no és veient, a diferència de les fotografies fetes per la premsa, la gran quantitat de banderes. Imatges i vídeo delataven un cop més la gran mentida.

El que sí que va ser cert, van ser les manifestacions dels tres líders dretans que també van recollir les càmeres contractades per aquella ocasió. Donat que la manifestació va ser convocada pel PP i C’s, el líder de VOX, Santiago Abascal, veient que es va quedar un poc al marge i amb poc protagonisme, va muntar pel seu compte un vídeo on va fer les seves reflexions i, com era d’esperar, va aprofitar per atacar a Catalunya.

Rivera i Casado continuen en la seva particular guerra, per un costat, els dos volen ser els paladins del que diuen el centredreta, en aquests moments dóna la impressió que és el ciutadà el més ben posicionat, segons l’última enquesta del CIS, on el PP figura en quarta posició. Això li provoca a Casado un neguit “fins al punt de fer-li perdre els papers. Ha fet unes declaracions dient que l’agenda política de Catalunya és l’agenda d’ETA, fixem-nos fins a quin punt hi ha nervis en el PP que Dolors Montserrat, portaveu popular al congrés ha negat que el seu cap hagi fet aquestes declaracions. D’autèntica vergonya.

Qui ha fet una bona descripció del moment actual de Pablo Casado, ha estat la periodista catalana Àngels Barceló que, dos dies bans de la manifestació, en el seu programa de ràdio, va fer una radiografia del líder popular, deixant entreveure les seves limitacions i la poca credibilitat que, dia a dia, va perdent. I compte, que es tracta del president del PP.

Al moment d’escriure aquestes línies ja ha acabat la segona sessió del judici que es du a terme en el Suprem. No podré, per descomptat, fer una valoració diària del que succeeix, ja que la transmissió televisiva en directe i tots els programes d’actualitat podem fer-ho i ho faran molt millor que jo. Em limitaré, per tant, a fer una valoració política, que no jurídica, de tot el que es vagi produint.

Què pensen vostès, benvolguts lectors? La dreta en general i el PP en particular, són els partits que millor poden solucionar el conflicte Catalunya-Espanya o al contrari, fora el pitjor per al Principat i els seus habitants?

Més articles

AFEGEIX UNA RESPOSTA

Per favor, introdueix el teu comentari!
Per favor, introdueix el teu nom aquí

Últims articles

El règim del 78, la mentida de la transició

Aquest no és el primer cop que parlo del règim sorgit de la transició, declarat modèlic per part de la classe política...

Es justa la inhabilitació de Quim Torra per una pancarta?

Com ja sabem, el president de la Generalitat, Quim Torra, va ser jutjat, i condemnat, pel TSJ de Catalunya per delicte de...

És Pablo Casado el gran líder del PP?

Aquesta pregunta l'haurien de respondre els afiliats al partit en primera instància i després que fos corroborada pels votants quan siguin cridats...

Objectiu: Salvar el règim del 78 (II)

Dues setmanes després del manifest de suport al rei emèrit, Rodolfo Martin Villa ha rebut el mateix per part de tots els expresidents vius, sense excepció i per...

Objectiu: Salvar el règim del 78 (I)

En pocs dies de diferència hem assistit a dos fets insòlits que, personalment considero fora de lloc, i que han estat similars...