23.5 C
Barcelona
Divendres 18 setembre, 2020

Carta oberta a Pablo Casado

Relacionats

Es justa la inhabilitació de Quim Torra per una pancarta?

Com ja sabem, el president de la Generalitat, Quim Torra, va ser jutjat, i condemnat, pel TSJ de Catalunya per delicte de...

Objectiu: Salvar el règim del 78 (I)

En pocs dies de diferència hem assistit a dos fets insòlits que, personalment considero fora de lloc, i que han estat similars...

Per què vol ser independent Catalunya? (X/XI)

Per passar de ser nació sense estat a estat lliure i pròsper! Motius comentats, per…

L’actualitat dels ferrocarrils a l’Estat espanyol (II)

Amb l'anterior article sobre el tema ja vaig deixar clara la situació en què es troba el ferrocarril a Espanya per l'aposta en favor...

Abans d’entrar en detalls he de dir que no entenc com un noiet com tu, amb només 38 anys, està al capdavant del PP, el que significa, al meu entendre, la poca qualitat de la majoria de membres del teu partit si tu representa que ets el més ben considerat i per aquesta raó vas resultar elegit.

Has tingut una joventut fora del que és normal per a la majoria de joves d’aquest país. Fill d’un metge i d’una professora universitària, a més de ser propietària la família d’una clínica oftalmològica. El que significa que no has passat privacions de cap mena i desconeixes tots els problemes de la majoria dels teus conciutadans.

No sé, i tant me fa, si el teu màster és del tot legal o has tingut la sort d’obtenir-lo sense assistir a classe, cosa molt meritòria per la teva part. Però els dubtes segueixen en veure que qui era el responsable a la universitat del rei emèrit ara es jutge gràcies al PP. Davant
dels teus discursos no estic segur si he de riure o plorar. A més de voler aplicar el 155 a Catalunya… Tens alguna idea per solucionar el conflicte Catalunya/Espanya?

Djv6sIPXsAAeTYI

Ets conscient que el problema el va iniciar el teu partit? Que l’estatut actual de Catalunya no és el que vam votar els catalans? El que va fer el TC no ho consideres un cop d’estat?

Tu i el teu partit, no sabeu perdre. No t’has preguntat perquè Rajoy va perdre la moció de censura? Estic segur que no, per la qual cosa el més fàcil, pels que no teniu idea de res, és donar la culpa a l’independentisme i culpar a Sánchez de col·laborar amb ell, tractant-lo inclús de colpista i que el seu govern segueix el que es dicta als Lledoners.

Has promès que, així que arribis al govern, el primer que faràs serà l’aplicació del 155 i allargar-lo el temps que calgui. I quan ho dius els teus t’aplaudeixen. També vols tenir el control dels mossos, de TV3 i Catalunya radio per evitar l’adoctrinament que des d’aquests mitjans es practica segons la teva opinió.

Per bé o per mal, Pedro Sánchez està intentant la quadratura del cercle i no ho té gens fàcil. El merder que va deixar el teu partit costa de solucionar. No cercar una solució política i donar-ho a la justícia significa, i reflecteix, la pèssima vàlua política que impera en el teu partit davant dels problemes que, a més a més, els heu provocat vosaltres.

Acabes de fer una crítica esfereïdora davant la reunió Torra/Sánchez prèvia al consell de ministres. Segons la teva opinió consideres Sánchez com un traïdor a Espanya per haver mantingut aquella reunió. A més de criticar, què més saps fer que jo no sàpiga?

Sé que saps perfectament que TVE s’ha quedat sense plaça en el comitè d’informatius de la UE per la seva manca d’independència. En canvi TV3 està considerada com una de les de major independència d’Europa. Tu, en canvi, dius que TV3 adoctrina. Ets conscient que la televisió pública té més de 50 casos denunciats pels mateixos empleats? Ho has reconegut algun cop? Perquè menteixes sobre els mitjans informatius catalans? No et fa vergonya?

Espero que els votants entenguin qui ets i que representes, més ara què, per a obtenir el poder a Andalusia, no tens escrúpols per pactar amb Cs i, especialment amb VOX, partit d’extrema dreta, xenòfob, antifeminista i radical que vol anul·lar les lleis contra la violència de gènere i la de la memòria històrica.

Santiago_Abascal-VOX-Albert_Rivera-Ciudadanos-PP_Partido_Popular-Pablo_Casado-Politica_344229146_100805593_1024x576

Voldria saber la teva opinió, ja que modificaràs la llei contra la violència de gènere com exigeix Vox. Què en penses de la justícia espanyola davant del cas de la manada?

No et desitjo cap mal a nivell personal però, pel bé d’Espanya i de Catalunya, mentre no disposem de la Independència, confio que no arribis mai a presidir el govern de l’estat. La història d’Espanya és plena de salvadors de la pàtria. No ens en cales més.

Més articles

4 COMENTARIS

AFEGEIX UNA RESPOSTA

Per favor, introdueix el teu comentari!
Per favor, introdueix el teu nom aquí

Últims articles

Es justa la inhabilitació de Quim Torra per una pancarta?

Com ja sabem, el president de la Generalitat, Quim Torra, va ser jutjat, i condemnat, pel TSJ de Catalunya per delicte de...

És Pablo Casado el gran líder del PP?

Aquesta pregunta l'haurien de respondre els afiliats al partit en primera instància i després que fos corroborada pels votants quan siguin cridats...

Objectiu: Salvar el règim del 78 (II)

Dues setmanes després del manifest de suport al rei emèrit, Rodolfo Martin Villa ha rebut el mateix per part de tots els expresidents vius, sense excepció i per...

Objectiu: Salvar el règim del 78 (I)

En pocs dies de diferència hem assistit a dos fets insòlits que, personalment considero fora de lloc, i que han estat similars...

Per què vol ser independent Catalunya? (XI/XI)

El primer bé de les nacions resideix en la seva independència i en la seva existència política. Per als...