12.4 C
Barcelona
Diumenge 18 abril, 2021

Per què volem la independència?

Relacionats

Per sortir d’un estat en fallida monàrquica: Felipe VI és el monarca pitjor valorat d’Europa. L’actual monarquia és rebutjada pel 70% de catalans. Fallida política: Nul·la separació de poders, incompliment constitucional. La majoria catalana rebutja la constitució espanyola. El TC dóna un cop d’estat a la seva pròpia constitució segons juristes i catedràtics de dret. Presos polítics i en vaga de fam per idees polítiques. Incompliment de directives europees i, fins i tot, de sentències de “el seu” propi tribunal constitucional. Espectacle permanent d’agressió, desqualificació al Parlament. Partits majoritaris imputats i/o condemnats per macrooperacions de corrupció… Fallida econòmica: Endeutament que no es podrà pagar mai. Gestió ruïnosa de recursos. 84.000 milions dilapidats en infraestructures inútils. 60.000 milions perduts en rescat a la banca quan Alemanya, Holanda, Anglaterra ho van recuperar tot del rescat als seus bancs. Utilització dels fons de pensions per a compra de deute propi que és il·legal. Ja no hi ha recursos…

Cataluña

Sindical: Pures organitzacions de gestió ancorades en la Teoria X, segle XIX. Sindicats majoritaris totalment absents de la defensa de la classe treballadora catalana. Fallida territorial: Cafè per a tots per anul·lar a Catalunya. Comunitats enfrontades entre si però unides contra Catalunya i expulsant a aquesta de l’estat. Partits que recullen signatures “contra Catalunya”. Ho va dir Gabilondo: “Catalunya no se’n va; la tirem nosaltres”. Fallida judicial: Judicialització de la política que expulsa Catalunya de la Constitució, nul·la separació de poders denunciada per la UE, mitjans i polítics internacionals. Què ha de fer un votant català amb veritable dignitat democràtica i que desitgi el millor per a la seva família, futur?

La independència ofereix: Democràcia real, gran qualitat de vida, justícia social avançada i llibertat. Ser i viure com un modern i pròsper, estat europeu. Des de la dignitat democràtica, davant aquests irrenunciables i possibles valors què és el coherent? Dependència negativa i creixent o independència positiva?

perladignitat4 500px

Més articles

AFEGEIX UNA RESPOSTA

Per favor, introdueix el teu comentari!
Per favor, introdueix el teu nom aquí

Últims articles

Espanya ha perjudicat Catalunya al llarg del temps

Després de la guerra dels Trenta Anys, que a Espanya li va suposar la pèrdua de Flandes, l’Alsàcia i  la Lorena, després...

La justícia a Espanya continua fent diferències

Fa dues setmanes vaig publicar en aquest mitjà l'article titulat "La Justícia no és igual per a tothom". El mateix el vaig publicar a Diario16,...

Els abusos dels drets humans a Espanya

No només el Grup de Treball sobre Detencions Arbitràries del Consell de Drets Humans de les Nacions Unides, el Ministre d'Afers exteriors...

Pot Espanya presumir de la seva justícia?

Aquesta és una pregunta que m'he formulat molts cops atenent a diversos fronts i circumstàncies diverses segons els casos, ara bé, un...

L’ONU, el Tribunal de la Haia i l’autodeterminació

Després de l'aplicació del 155 a Catalunya, l'ONU va emetre un comunicat a la web de l'Oficina de l'Alt Comissionat pels Drets...