25 C
Barcelona
Dissabte 10 juny, 2023

Preguntes oportunes

Per què volem la independència?

Per sortir d’un estat en fallida monàrquica: Felipe VI és el monarca pitjor valorat d’Europa. L’actual monarquia és rebutjada pel 70% de catalans. Fallida política: Nul·la separació de poders, incompliment constitucional. La majoria catalana rebutja la constitució espanyola. El TC dóna un cop d’estat a la seva pròpia constitució segons juristes i catedràtics de dret. Presos polítics i en vaga de fam per idees polítiques. Incompliment de directives europees i, fins i tot, de sentències de “el seu” propi tribunal constitucional. Espectacle permanent d’agressió, desqualificació al Parlament. Partits majoritaris imputats i/o condemnats per macrooperacions de corrupció… Fallida econòmica: Endeutament que no es podrà pagar mai. Gestió ruïnosa de recursos. 84.000 milions dilapidats en infraestructures inútils. 60.000 milions perduts en rescat a la banca quan Alemanya, Holanda, Anglaterra ho van recuperar tot del rescat als seus bancs. Utilització dels fons de pensions per a compra de deute propi que és il·legal. Ja no hi ha recursos…

Cataluña

Sindical: Pures organitzacions de gestió ancorades en la Teoria X, segle XIX. Sindicats majoritaris totalment absents de la defensa de la classe treballadora catalana. Fallida territorial: Cafè per a tots per anul·lar a Catalunya. Comunitats enfrontades entre si però unides contra Catalunya i expulsant a aquesta de l’estat. Partits que recullen signatures “contra Catalunya”. Ho va dir Gabilondo: “Catalunya no se’n va; la tirem nosaltres”. Fallida judicial: Judicialització de la política que expulsa Catalunya de la Constitució, nul·la separació de poders denunciada per la UE, mitjans i polítics internacionals. Què ha de fer un votant català amb veritable dignitat democràtica i que desitgi el millor per a la seva família, futur?

La independència ofereix: Democràcia real, gran qualitat de vida, justícia social avançada i llibertat. Ser i viure com un modern i pròsper, estat europeu. Des de la dignitat democràtica, davant aquests irrenunciables i possibles valors què és el coherent? Dependència negativa i creixent o independència positiva?

perladignitat4 500px

AFEGEIX UNA RESPOSTA

Per favor, introdueix el teu comentari!
Per favor, introdueix el teu nom aquí

Per la dignitat