20.8 C
Barcelona
Dissabte 10 juny, 2023

I si el 21-D va ser més independentista del que es va dir?

Relacionats

L’espionatge amb Pegasus, falsedat o coincidència?

El canvi de guió amb què s'ha despenjat el govern d'Espanya per intentar escapolir-se de l'escàndol de l'espionatge (sortir, de sobte, dient que ells...

Parlem del Catalangate que l’Estat encobreix

Fa gairebé dues setmanes, després d'esclatar el Catalangate, el que resta de la present legislatura comença a trontollar. El PSOE intenta, per tots...

Parlem del Catalangate?

Fa unes setmanes que va esclatar el Catalangate i, fins ara, l'Estat espanyol ha intentat negar-lo des del primer moment, i no és que la premsa...

Ara, qui i com protegirà el català?

La irrupció, per dir-ho suaument de la justícia en els plans educatius de l'escola catalana no només pot acabar amb el model...

Publicat (El Confidencial): “Hisenda detecta que Indra va pagar 3,3 milions d’euros per treballs il·localitzables a un proveïdor del PP”. “L’UCO, (Guàrdia Civil), conclou que Indra va desviar 600.000€ públics al PP amb empreses pantalla”.

A qui va encarregar el PP el recompte de vots el 21-D? A Indra! És obligatori que el recompte ho faci una empresa que guanyi en concurs públic? Sí! Va respectar aquesta llei el govern del PP quan va imposar el 155 a Catalunya per a les eleccions? No! Ha estat acusada Indra per escàndols en votacions a l’Equador, Argentina, per manipulació de dades a favor dels governs que la van contractar? Sí! Ha tingut incidències en votacions espanyoles aquesta empresa? Sí! S’ha vist investigada i associada a escàndols com Lezo, Gürtel o Púnica? Sí! Hi ha estudis que diuen demostrar els desajustaments entre vots i censos? Aquí està tot publicat?

elecciones-catalanas-2015-1

També es diu que la metodologia no permet el frau però, amb aquests antecedents, és segur que l’independentisme està en el 47%? Però i si fos molt superior i l’estat està enganyant, una vegada més, a la societat catalana?

En quin model polític volen viure els catalans que de debò siguin demòcrates? Des de la dignitat democràtica, què és el més coherent per a un votant català que se senti demòcrata de debò? La Independència possibilista i optimitzadora o la dependència d’un estat en fallida i en sospita en les seves votacions?

perladignitat4 500px

Més articles

8 COMENTARIS

  1. Varem ser i som cada día mes ls independentistes n vots escons Tot. I Aixo Q no s, atura d vení gent e paniola, Q es cla no voten ni jxcat etc o la Cup. Tot i Aixi Ei partit basket barca72-63 qi venc? I dp altra final barca, 70-57madrism m un porc jugado Q fa 36p i Q? L. Navarro 34 i l gasol32. Xatos República i terra lliure

  2. El fraude en las elecciones españolas tiene como base: 1 – Que la papeleta se le entrega al votante antes de ir al centro electoral ( es el único estado que conozco que lo permite ). 2 – El voto exterior – rogado actualmente – y que es suceptible de manipulación. 3 – Se permite la encuestación 2 horas antes del cierre, con lo que se puede saber lo que se necesita para obtener el último escaño

AFEGEIX UNA RESPOSTA

Per favor, introdueix el teu comentari!
Per favor, introdueix el teu nom aquí

Darrers articles

Ciutadans hibernació i Arrimadas dimissió

En menys de 48 hores, les dues notícies van ser capçalera en moltíssims mitjans de comunicació i, evidentment vaig escriure dos articles...

Inés Arrimadas (Cs) abandona la política

Inés Arrimadas García és una advocada i expolítica espanyola. Va ser presidenta de Ciudadanos de 2020 a 2023, i diputada en el Congrés dels Diputats per Barcelona des...

Es prega una oració per l’ànima de Ciudadanos

Si donem un cop d'ull a la història de Ciudadanos, en poc més de quatre anys, observarem que de ser tercera força del Congrés de diputats...

El racisme i el cas de Vinícius Júnior

La lluita contra el racisme no admet excepcions. Ni la mala educació ni el comportament provocador d'algú són eximents, ni tampoc atenuants....

La independència, un punt de vista diferent

Des que vaig accedir a la jubilació, un dels meus entreteniments ha estat la lectura i sobretot escriure, cosa que sempre m'ha agradat. La...