19.3 C
Barcelona
Dimarts 22 setembre, 2020

I si el 21-D va ser més independentista del que es va dir?

Relacionats

Es justa la inhabilitació de Quim Torra per una pancarta?

Com ja sabem, el president de la Generalitat, Quim Torra, va ser jutjat, i condemnat, pel TSJ de Catalunya per delicte de...

Objectiu: Salvar el règim del 78 (I)

En pocs dies de diferència hem assistit a dos fets insòlits que, personalment considero fora de lloc, i que han estat similars...

Per què vol ser independent Catalunya? (XI/XI)

El primer bé de les nacions resideix en la seva independència i en la seva existència política. Per als...

Per què vol ser independent Catalunya? (X/XI)

Per passar de ser nació sense estat a estat lliure i pròsper! Motius comentats, per…

Publicat (El Confidencial): “Hisenda detecta que Indra va pagar 3,3 milions d’euros per treballs il·localitzables a un proveïdor del PP”. “L’UCO, (Guàrdia Civil), conclou que Indra va desviar 600.000€ públics al PP amb empreses pantalla”.

A qui va encarregar el PP el recompte de vots el 21-D? A Indra! És obligatori que el recompte ho faci una empresa que guanyi en concurs públic? Sí! Va respectar aquesta llei el govern del PP quan va imposar el 155 a Catalunya per a les eleccions? No! Ha estat acusada Indra per escàndols en votacions a l’Equador, Argentina, per manipulació de dades a favor dels governs que la van contractar? Sí! Ha tingut incidències en votacions espanyoles aquesta empresa? Sí! S’ha vist investigada i associada a escàndols com Lezo, Gürtel o Púnica? Sí! Hi ha estudis que diuen demostrar els desajustaments entre vots i censos? Aquí està tot publicat?

elecciones-catalanas-2015-1

També es diu que la metodologia no permet el frau però, amb aquests antecedents, és segur que l’independentisme està en el 47%? Però i si fos molt superior i l’estat està enganyant, una vegada més, a la societat catalana?

En quin model polític volen viure els catalans que de debò siguin demòcrates? Des de la dignitat democràtica, què és el més coherent per a un votant català que se senti demòcrata de debò? La Independència possibilista i optimitzadora o la dependència d’un estat en fallida i en sospita en les seves votacions?

perladignitat4 500px

Més articles

8 COMENTARIS

  1. Varem ser i som cada día mes ls independentistes n vots escons Tot. I Aixo Q no s, atura d vení gent e paniola, Q es cla no voten ni jxcat etc o la Cup. Tot i Aixi Ei partit basket barca72-63 qi venc? I dp altra final barca, 70-57madrism m un porc jugado Q fa 36p i Q? L. Navarro 34 i l gasol32. Xatos República i terra lliure

  2. El fraude en las elecciones españolas tiene como base: 1 – Que la papeleta se le entrega al votante antes de ir al centro electoral ( es el único estado que conozco que lo permite ). 2 – El voto exterior – rogado actualmente – y que es suceptible de manipulación. 3 – Se permite la encuestación 2 horas antes del cierre, con lo que se puede saber lo que se necesita para obtener el último escaño

AFEGEIX UNA RESPOSTA

Per favor, introdueix el teu comentari!
Per favor, introdueix el teu nom aquí

Últims articles

El règim del 78, la mentida de la transició

Aquest no és el primer cop que parlo del règim sorgit de la transició, declarat modèlic per part de la classe política...

Es justa la inhabilitació de Quim Torra per una pancarta?

Com ja sabem, el president de la Generalitat, Quim Torra, va ser jutjat, i condemnat, pel TSJ de Catalunya per delicte de...

És Pablo Casado el gran líder del PP?

Aquesta pregunta l'haurien de respondre els afiliats al partit en primera instància i després que fos corroborada pels votants quan siguin cridats...

Objectiu: Salvar el règim del 78 (II)

Dues setmanes després del manifest de suport al rei emèrit, Rodolfo Martin Villa ha rebut el mateix per part de tots els expresidents vius, sense excepció i per...

Objectiu: Salvar el règim del 78 (I)

En pocs dies de diferència hem assistit a dos fets insòlits que, personalment considero fora de lloc, i que han estat similars...