11.8 C
Barcelona
Dilluns 28 novembre, 2022

Per mentides agosarades escolteu a Arrimadas

Relacionats

Esquerra, el PP, Ciutadans i la Colau

Míriam Nogueras convida a "defensar la independència sense anar al costat dels quals humilien a tots els que viuen a Catalunya". Parla "des...

Què pensar del suport d’ERC als pressupostos de l’estat?

Com vaig publicar en l'anterior article titulat: A canvi de què dona suport als pressupostos de l'estat ERC? Avui he volgut fer un repàs...

Carta oberta a Carlos Carrizosa (Cs)

He escoltat el seu discurs en el debat d'investidura i, com no podia ser d'una altra forma, no m'ha defraudat gens ni...

A Madrid, tot just ara, estan descobrint a VOX?

A la capital del regne d’Espanya no presten gaire interès a segons quins nous partits fins que s’adonen que els hi agraden...

Aquest dimarts al matí vaig esmorzar amb un bon amic i company de feina, jubilat com jo, i em va preguntar que m’havia semblat l’entrevista a Inés Arrimadas, en respondre-li que no la vaig veure em digué: Tu que publiques articles de política havies d’haver-la vist, com si no podràs parlar-ne?

Vaig considerar que tenia raó i més tard la veié per YouTube; he de confessar que la líder de C’s no em cau gaire bé i, seguint la crida de les xarxes socials, vaig optar per ignorar-la. Tampoc volia escoltar a uns presidents autonòmics criticant Catalunya, per la qual cosa vaig escriure l’últim article publicat que, casualment, el dedicava a Ciutadans.

Ines_Arrimadas-Ciudadanos-Cataluna-Politica_352727015_105649346_1024x576

He de reconèixer que la senyora Arrimadas és intel·ligent, però és molt mal educada, respon el que li pregunten quan vol i aprofita sempre per criticar en comptes de respondre; interromp a l’entrevistador quan intueix que no li agrada la pregunta i respon el que li ve de gust encara que no tingui res a veure amb el que se li planteja.

Va criticar les llistes d’espera de la sanitat encara que ignorés la causa que les provoca, Va criticar a Quim Torra que governés només per la meitat dels catalans i va indicar que el seu partit voldria que s’apliqués un nou 155 a la Generalitat molt més dur i llarg en el temps que l’anterior. Sempre aportant solucions per Catalunya. Com era d’esperar es va queixar de veure alguns llaços grocs a TV3.

ines-arrimadas-tv3-1

Ella sap que menteix, quan el Parlament va legislar contra els desnonaments, la pobresa energètica o la igualtat d’homes i dones, per posar uns exemples, ho feia només per al 50% de la població o per a tots els habitants de casa nostra? D’això en dic cinisme.

Va voler deixar clar que la seva humanitat no s’ha de valorar negativament per la seva decisió de no anar a visitar els presos polítics, ella, juntament amb García Albiol, ha estat convidada a visitar-los per comprovar “el tracte preferencial” de què disposen i que tots dos van criticar. Destil·len humanitat en grau superlatiu.

Va acusar TV3 de ser el portaveu de la independència i gens neutral en referència a la informació política. El seu líder a Espanya, Albert Rivera, ja va protagonitzar temps enrere una picabaralla amb Lídia Heredia al programa Els Matins. Quan Vicent Sanchis li va mostrar una fotografia de la botiga de la mare de Rivera (penjada per ell mateix) i on havia falsejat la mateixa i atorgat l’incident als independentistes, Arrimadas, amb totes les penques, li digué: Quina era la pregunta? En veure la fotografia al complet.

Va dir que els polítics catalans a l’estranger no són exiliats sinó fugits de la justícia, en dir-li que podien consultar un diccionari es va negar i va llegir un paper que duia. He consultat el diccionari de l’Institut d’Estudis Catalans i ho descriu així: Expatriació, voluntària o forçosa, especialment per motius polítics.

L’entrevista va durar poc més d’una hora i va deixar de ser-ho per convertir-se en una picabaralla dialèctica on Sanchis tenia les de perdre per la seva obligació de comportar-se educadament, no obstant això, va quedar demostrat qui recusava algunes preguntes i qui era la persona, i el partit que representa, la que no em mereix la més mínima confiança.

Què en pensen vostès, benvolguts lectors. Són de fiar tan Ciutadans com la seva líder a Catalunya?

Més articles

6 COMENTARIS

  1. La arrimada sense mayuscula es una persona que si ella me dice vamos a tal sitio a recoger billetes de quinientos euros, no iria ya que temeria que fueran tan falsa como ella

AFEGEIX UNA RESPOSTA

Per favor, introdueix el teu comentari!
Per favor, introdueix el teu nom aquí

Darrers articles

La vergonya del Corredor Mediterrani

La setmana passada, a Barcelona, es va produir un clam per corredor mediterrani. Més de 1.500 empresaris es van reunir per demanar...

Catalunya, l’última colònia de l’imperi espanyol (III)

En el meu primer capítol sobre el tema ja vaig fer menció que, la metròpoli intenta imposar a les colònies la seva...

Carta oberta a Isabel Rodríguez, portaveu del Govern d’Espanya

Com molt bé diu el periodista de l’Ara, Antoni Bassas, quan érem unes criatures ens ensenyaven a fer sevir l’expressió “aquest senyor”...

La llei de memòria democràtica

Des de la fi de les guerres civils i conflictes mundials que van assolar Europa en el segle XX, i especialment des...

El Partit Popular s’acull al xantatge

Un cop més el PP ha tornat a impedir la renovació del Consell General del Poder Judicial. Semblava que amb l’arribada del...