22.8 C
Barcelona
Diumenge 26 setembre, 2021

Carta oberta a Inés Arrimadas

Relacionats

A Madrid, tot just ara, estan descobrint a VOX?

A la capital del regne d’Espanya no presten gaire interès a segons quins nous partits fins que s’adonen que els hi agraden...

La desfeta política de Ciutadans

Tothom el dóna ja per acabat o vaticina la seva desaparició en poc temps. Què ha fallat? No era un producte de...

Carta oberta a Pedro Sánchez

Vostè és una persona que em defrauda cada cop més. Sàpiga que és president per què no n'hi ha cap de millor...

L’adéu de de Rivera i l’enfonsament de Ciutadans

S'ha acabat la carrera política d'Albert Rivera i qui sap si també la continuïtat de Ciutadans com partit polític després dels resultats obtinguts el...

Hola Inés. Veuràs que no he fet servir el qualificatiu “benvolguda” que acostumo a utilitzar sempre abans del nom de la persona a la qual em dirigeixo. No puc començar dient el que no sent-ho i, per educació, no et dic el que realment penso.

Aquesta passada setmana té sentit en la teva intervenció al Parlament i, com m’esperava, has continuat amb el teu disc ratllat de sempre. No recordo cap discurs teu en el que hagis fet algun tipus de proposta per la millora -qualsevol- que beneficiï la ciutadania a la qual dius representar, a excepció naturalment, que només representis els contraris al procés.

Has dit que molts habitants de Catalunya es plantegen marxar del principat perquè no poden suportar l’ambient en què es viu a la nostra terra d’acollida. He tingut una decepció en veure que tu no vols anar-te’n. Que tu et trobes bé i confies en què podràs arreglar-ho tot i tornar a la normalitat que reclames.

Actualidad_342727175_99900957_1024x576

No sé què entens tu per normalitat, si el que vols és que els independentistes renunciem a la República Catalana, ja d’entrada et dic que no comptes amb mi. M’ha agradat molt el “numeret” que has fet amb la bandera espanyola, només ha faltat que t’hi emboliquessis dins d’ella i aprofitar la fotografia per la propera felicitació de Nadal. El mateix Miquel Iceta, gens sospitós d’afavorir l’independentisme, és el que ha criticat el teu abanderament.

Parles d’aldarulls quan sou vosaltres els que intenteu que aquests es produeixin, sempre sou els organitzadors de manifestacions que acaben amb problemes i picabaralles. Si tens temps et convido a visionar un vídeo on passa el que tu desitges, veuràs que els veritables protagonistes no són independentistes. En l’àudio escoltaràs la teva veu criticant els que no van intervenir, ja no ve d’una mentida més.

He dit abans que no recordo un plantejament coherent per part teva o del teu partit. Així i tot he vist que a Madrid en proposeu algun encara que us contradiu perquè exposeu el problema però negueu la solució. Tot són mentides per la vostra part, vàreu dir que no votaríeu Rajoy i ho véreu fer. En un article anterior ja vaig adjuntar un vídeo recollint una colla de mentides de C’s.

No sé quin projecte teniu per a Espanya, Deu no vulgui que arribéssiu al poder. El que tinc clar és el que teniu per Catalunya, que no és altre que la seva destrucció com a país i continuar aprofitant les seves energies perjudicant els catalans, tant si ho són de debò com nouvinguts d’altres territoris.

No et desitjo cap mal en l’àmbit personal però m’agradaria que els que et van votar puguin treure’s la bena dels ulls i veiessin quin era el vostre programa que anava, sobretot, contra la classe treballadora.

A reveure Inés, sembles intel·ligent, la llàstima és que et dediquis a la política de forma totalment equivocada i fent servir arguments poc democràtics i fora de lloc.

Més articles

4 COMENTARIS

AFEGEIX UNA RESPOSTA

Per favor, introdueix el teu comentari!
Per favor, introdueix el teu nom aquí

Últims articles

Carta oberta a Salvador Illa

Senyor Salvador Illa, m'estalvio dir-li "benvolgut", com acostumo a fer sempre, perquè crec que no s'ho mereix. He vist que és llicenciat...

Per a quan està previst renovar el CGPJ?

Ha estat tot un espectacle veure el president del Consell General del Poder Judicial i del Tribunal Suprem, Carlos Lesmes, amb el mandat ja...

Què no sabem de l’emèrit rei Juan Carlos?

De cop i volta ens hem assabentat que la fiscalia del suprem sospita de l'emèrit, Juan Carlos de Borbón, de la possibilitat...

Ada Colau: “El referèndum és una ximpleria”

A hores d'ara, res del que digui l'alcaldessa Colau em pot sorprendre. Ja des del principi va resultar-me molt estrany que, una...

Què esperem a Catalunya de la taula de diàleg?

Properament es reunirà, per segon cop, la taula de diàleg entre els governs espanyols i català. Què se’n pot esperar d’aquesta negociació?