24.5 C
Barcelona
Dimecres 5 agost, 2020

Carta oberta a Inés Arrimadas

Relacionats

L’adéu de de Rivera i l’enfonsament de Ciutadans

S'ha acabat la carrera política d'Albert Rivera i qui sap si també la continuïtat de Ciutadans com partit polític després dels resultats obtinguts el...

Què pot esperar Catalunya després del 10-N?

Aquest matí, en comprar el diari com faig cada dia, m'ha sobtat molt llegir els titulars de tota la premsa on s'anunciava l'inici de...

On vas Albert Rivera, on vas trist de tu?

Aquesta pregunta me l'he fet molts cops pensant o intentant esbrinar que és el que hi ha dins el teu cervell, no he aconseguit...

Cs (Ciutadans) equival a Cabrejats sempre?

Ciutadans va néixer a Catalunya i la seva missió era, de bon principi, atacar la immersió del sistema educatiu català, es presentava com un...

Hola Inés. Veuràs que no he fet servir el qualificatiu “benvolguda” que acostumo a utilitzar sempre abans del nom de la persona a la qual em dirigeixo. No puc començar dient el que no sent-ho i, per educació, no et dic el que realment penso.

Aquesta passada setmana té sentit en la teva intervenció al Parlament i, com m’esperava, has continuat amb el teu disc ratllat de sempre. No recordo cap discurs teu en el que hagis fet algun tipus de proposta per la millora -qualsevol- que beneficiï la ciutadania a la qual dius representar, a excepció naturalment, que només representis els contraris al procés.

Has dit que molts habitants de Catalunya es plantegen marxar del principat perquè no poden suportar l’ambient en què es viu a la nostra terra d’acollida. He tingut una decepció en veure que tu no vols anar-te’n. Que tu et trobes bé i confies en què podràs arreglar-ho tot i tornar a la normalitat que reclames.

Actualidad_342727175_99900957_1024x576

No sé què entens tu per normalitat, si el que vols és que els independentistes renunciem a la República Catalana, ja d’entrada et dic que no comptes amb mi. M’ha agradat molt el “numeret” que has fet amb la bandera espanyola, només ha faltat que t’hi emboliquessis dins d’ella i aprofitar la fotografia per la propera felicitació de Nadal. El mateix Miquel Iceta, gens sospitós d’afavorir l’independentisme, és el que ha criticat el teu abanderament.

Parles d’aldarulls quan sou vosaltres els que intenteu que aquests es produeixin, sempre sou els organitzadors de manifestacions que acaben amb problemes i picabaralles. Si tens temps et convido a visionar un vídeo on passa el que tu desitges, veuràs que els veritables protagonistes no són independentistes. En l’àudio escoltaràs la teva veu criticant els que no van intervenir, ja no ve d’una mentida més.

He dit abans que no recordo un plantejament coherent per part teva o del teu partit. Així i tot he vist que a Madrid en proposeu algun encara que us contradiu perquè exposeu el problema però negueu la solució. Tot són mentides per la vostra part, vàreu dir que no votaríeu Rajoy i ho véreu fer. En un article anterior ja vaig adjuntar un vídeo recollint una colla de mentides de C’s.

No sé quin projecte teniu per a Espanya, Deu no vulgui que arribéssiu al poder. El que tinc clar és el que teniu per Catalunya, que no és altre que la seva destrucció com a país i continuar aprofitant les seves energies perjudicant els catalans, tant si ho són de debò com nouvinguts d’altres territoris.

No et desitjo cap mal en l’àmbit personal però m’agradaria que els que et van votar puguin treure’s la bena dels ulls i veiessin quin era el vostre programa que anava, sobretot, contra la classe treballadora.

A reveure Inés, sembles intel·ligent, la llàstima és que et dediquis a la política de forma totalment equivocada i fent servir arguments poc democràtics i fora de lloc.

Més articles

4 COMENTARIS

AFEGEIX UNA RESPOSTA

Per favor, introdueix el teu comentari!
Per favor, introdueix el teu nom aquí

Últims articles

Juan Carlos I de Borbón s’acomiada i se’n va

Quin detall ha tingut la casa del rei amb el comunicat que ha fet públic fa ben poques hores i en el...

Segueixo desconfiant de la justícia espanyola

Últimament i de forma cada molt menys dissimilada, estem observant la inexistència, cada cop més acusada, de la separació de poders a...

Legalitat? Dictadura? Democràcia?

Segons el diccionari, legalitat és el principi que regula els actes jurídics de l'Estat sotmesos a l’ordenament jurídic vigent i que aquests...

Rajoy o Sánchez, quin dels dos és pitjor?

Amb Rajoy es va iniciar tot, amb Sánchez continua i empitjora cada cop més. Els presos polítics tornen a...

Per què vol ser independent Catalunya? (V/XI)

Conèixer la causa d'un problema és la meitat de la seva solució... Per a viure en veritable democràcia. A...