22.6 C
Barcelona
Dimarts 3 octubre, 2023

Carta oberta a Inés Arrimadas

Relacionats

A Madrid, tot just ara, estan descobrint a VOX?

A la capital del regne d’Espanya no presten gaire interès a segons quins nous partits fins que s’adonen que els hi agraden...

La desfeta política de Ciutadans

Tothom el dóna ja per acabat o vaticina la seva desaparició en poc temps. Què ha fallat? No era un producte de...

Carta oberta a Pedro Sánchez

Vostè és una persona que em defrauda cada cop més. Sàpiga que és president per què no n'hi ha cap de millor...

L’adéu de de Rivera i l’enfonsament de Ciutadans

S'ha acabat la carrera política d'Albert Rivera i qui sap si també la continuïtat de Ciutadans com partit polític després dels resultats obtinguts el...

Hola Inés. Veuràs que no he fet servir el qualificatiu “benvolguda” que acostumo a utilitzar sempre abans del nom de la persona a la qual em dirigeixo. No puc començar dient el que no sent-ho i, per educació, no et dic el que realment penso.

Aquesta passada setmana té sentit en la teva intervenció al Parlament i, com m’esperava, has continuat amb el teu disc ratllat de sempre. No recordo cap discurs teu en el que hagis fet algun tipus de proposta per la millora -qualsevol- que beneficiï la ciutadania a la qual dius representar, a excepció naturalment, que només representis els contraris al procés.

Has dit que molts habitants de Catalunya es plantegen marxar del principat perquè no poden suportar l’ambient en què es viu a la nostra terra d’acollida. He tingut una decepció en veure que tu no vols anar-te’n. Que tu et trobes bé i confies en què podràs arreglar-ho tot i tornar a la normalitat que reclames.

Actualidad_342727175_99900957_1024x576

No sé què entens tu per normalitat, si el que vols és que els independentistes renunciem a la República Catalana, ja d’entrada et dic que no comptes amb mi. M’ha agradat molt el “numeret” que has fet amb la bandera espanyola, només ha faltat que t’hi emboliquessis dins d’ella i aprofitar la fotografia per la propera felicitació de Nadal. El mateix Miquel Iceta, gens sospitós d’afavorir l’independentisme, és el que ha criticat el teu abanderament.

Parles d’aldarulls quan sou vosaltres els que intenteu que aquests es produeixin, sempre sou els organitzadors de manifestacions que acaben amb problemes i picabaralles. Si tens temps et convido a visionar un vídeo on passa el que tu desitges, veuràs que els veritables protagonistes no són independentistes. En l’àudio escoltaràs la teva veu criticant els que no van intervenir, ja no ve d’una mentida més.

He dit abans que no recordo un plantejament coherent per part teva o del teu partit. Així i tot he vist que a Madrid en proposeu algun encara que us contradiu perquè exposeu el problema però negueu la solució. Tot són mentides per la vostra part, vàreu dir que no votaríeu Rajoy i ho véreu fer. En un article anterior ja vaig adjuntar un vídeo recollint una colla de mentides de C’s.

No sé quin projecte teniu per a Espanya, Deu no vulgui que arribéssiu al poder. El que tinc clar és el que teniu per Catalunya, que no és altre que la seva destrucció com a país i continuar aprofitant les seves energies perjudicant els catalans, tant si ho són de debò com nouvinguts d’altres territoris.

No et desitjo cap mal en l’àmbit personal però m’agradaria que els que et van votar puguin treure’s la bena dels ulls i veiessin quin era el vostre programa que anava, sobretot, contra la classe treballadora.

A reveure Inés, sembles intel·ligent, la llàstima és que et dediquis a la política de forma totalment equivocada i fent servir arguments poc democràtics i fora de lloc.

Més articles

4 COMENTARIS

AFEGEIX UNA RESPOSTA

Per favor, introdueix el teu comentari!
Per favor, introdueix el teu nom aquí

Darrers articles

La investidura d’Alberto Nuñez Feijóo

S’ha produït la primera sessió del debat d’investidura per a Nuñez Feijóo, polític a qui el rei va designar, en la meva...

Amnistia o eleccions altra vegada?

En una entrevista a la Cope, Aznar va tornar a cridar, com va fer dies enrere, a la mobilització de la societat...

L’expresident Aznar insisteix que Espanya es trenca

Aznar ha parlat, un altre cop, del perill de la destrucció d'Espanya. Sempre parla qui menys autoritat té per fer-ho. A algú...

De Diada submisa a dia de la independència?

Per què celebrem la Diada? 11 de setembre. No es commemora una victòria sinó una derrota davant el...

Les condicions de Puigdemont i les seves repercussions

Com era d'esperar, les condicions que Carles Puigdemont va detallar a Brussel·les el passat dimarts, ha aixecat un munt de comentaris de...