22.7 C
Barcelona
Divendres 24 març, 2023

Inés Arrimadas, futura presidenta de Catalunya?

Relacionats

L’espionatge amb Pegasus, falsedat o coincidència?

El canvi de guió amb què s'ha despenjat el govern d'Espanya per intentar escapolir-se de l'escàndol de l'espionatge (sortir, de sobte, dient que ells...

Parlem del Catalangate que l’Estat encobreix

Fa gairebé dues setmanes, després d'esclatar el Catalangate, el que resta de la present legislatura comença a trontollar. El PSOE intenta, per tots...

Parlem del Catalangate?

Fa unes setmanes que va esclatar el Catalangate i, fins ara, l'Estat espanyol ha intentat negar-lo des del primer moment, i no és que la premsa...

Ara, qui i com protegirà el català?

La irrupció, per dir-ho suaument de la justícia en els plans educatius de l'escola catalana no només pot acabar amb el model...

Ho ha dit Albert Rivera i, com tothom sap, és un home de paraula. Ja és hora que Catalunya disposi d’una presidenta jove, guapa, atractiva i sobretot intel·ligent. Una persona vinguda de fora que s’ha adaptat a Catalunya de forma admirable i que es preocupa de l’altra meitat dels seus habitants ignorats pels successius governs del Principat.

0u2a1199_1

Ja que l’actual govern i els anteriors no han tingut present a la meitat de la població, aquesta està desitjant un canvi i s’esforçarà per aconseguir-ho, probablement mitjançant un tripartit amb el PP i PSC amb els que s’entenen prou bé. Són varies les fotografies de l’Arrimadas, l’Albiol i el Iceta davant el constitucional per atacar una llei del Parlament així com la seva aliança en favor del 155. Ja han estat socis en diverses ocasions.

Estic convençut que netejaran Catalunya, ja ho han demostrat volent retirar pancartes i els llaços grocs que empastifen el territori; si és necessari mitjançant voluntaris als qui no els importa treballar de nit per no molestar el personal en les seves hores de descans. L’Albert i la Inés han donat exemple participant en aquesta modèlica tasca.

1535541150_781077_1535544890_noticia_fotograma

La plaça del rei va quedar petita per acollir la seva commemoració de la Diada, tenien que haver escollit un altre lloc per poder donar cabuda als milers i milers d’afiliats, simpatitzants i votants; sort que diverses televisions van poder transmetre l’acte i aquest va poder veure’s a tots els territoris de les Espanyes per alegria dels seus seguidors.

fotonoticia_20180911123856_640

Albert Rivera, en una entrevista als matins de TV3, va deixar ben clar que la televisió del principat menteix descaradament, convertint-se en un aparell de propaganda en favor de l’independentisme quan la paguem tots els catalans. Així que Arrimadas sigui la presidenta les emissions es faran al 50% en castellà que és el que toca.

Un altra cosa que pensen fer -no saben encara la data que triaran- és la celebració d’una Diada autonòmica on puguem participar el 100% del ciutadans. És una bona noticia que serà ben acollida per tothom on actuaran “los coros i danzas de la sección femenina” que tan ens agradaven, així com unes quantes “corridas de toros” que tan les troben a faltar.

Arribat a aquest punt els he de confessar que m’ha sonat el despertador alliberant-me del mal son que he tingut aquesta passada nit. M’he despertat neguitós i suat, per uns moments em semblava que el meu somni era realitat i l’angoixa em feia anar el cor a més revolucions de les normals. Un mal son com aquest no li desitjo a cap independentista.

Llegint la premsa, cosa que faig a diari, m’he assabentat d’unes declaracions de la senyora Arrimadas que m’han deixat estabornit: Que la Diada va ser una manifestació multitudinària i que això no es pot negar, però que, en democràcia, la gent es compta a les urnes. Ignoro si és el que pensa amb sinceritat o si prèviament s’acabava de prendre un gintònic.

58

El 9-N i el 1-O les urnes van comptabilitzar una majoria en favor de la independència. En les dues últimes eleccions al Parlament les urnes van donar, novament, majories absolutes a l’opció l’independentista. Si vol estar segura de quants hi estan a favor o en contra, només hi ha una solució i, aquesta passa, inexorablement, per la convocatòria d’un referèndum on tothom pugui dir la seva amb total llibertat.

Si la gent s’ha de comptar a les urnes perquè no volem que es faci? Reconeixen que tenen por d’un possible resultat negatiu als seus interessos o potser estic equivocat?

Més articles

AFEGEIX UNA RESPOSTA

Per favor, introdueix el teu comentari!
Per favor, introdueix el teu nom aquí

Darrers articles

Com l’estat afavoreix grans empreses com Ferrovial en detriment de les classes treballadores

Davant aquesta responsabilitat administrativa —desconeguda per la gran majoria de la gent—, un es pregunta: L'estat afavoreix a les classes treballadores en general...

Fernández Díaz i la corrupció de l’Estat (cas Kitchen)

Després de Rodrigo Rato i Jaume Matas, condemnats a presó, i Eduardo Zaplana, que va estar en preventiva, Jorge Fernández Díaz podria...

Ferrovial fuig per pagar menys impostos

Sembla impossible que això pugui estar passant. Ferrovial és una de les empreses constructores mes importants de l’estat i, li deu l’èxit...

La infermera i el “puto C1 de catalán”

Una infermera de l'Hospital de la Vall d'Hebron ha criticat en un vídeo que es demani el requisit de català per fer...

Podem parlar sense embuts de la guerra?

En complir-se l'aniversari de la invasió d'Ucraïna per part de Rússia i l'enfrontament que segueix sense solució, tot i la proposta de la Xina. Tots...