24.8 C
Barcelona
Dissabte 24 juliol, 2021

Albert Rivera necessita unes noves ulleres?

Relacionats

És realment Espanya un estat de dret?

Aquesta és una pregunta que cada cop es planteja més gent. Llegint la premsa sovint ens trobem amb notícies que ens fan...

Què és la Llei de Seguretat Nacional?

Està sent tramitada la nova llei de seguretat nacional i la pregunta que en ve al cap és: Era necessària? De debò...

Un “chuletón” al punt és imbatible!

El ministre de Consum, Alberto Garzón, ha demanat reduir el consum de carn a Espanya, el país de la Unió Europea que més carn...

Catalunya independent, nou error d’Espanya?

Per què es van independitzar les colònies espanyoles a Amèrica? España, para llegar a una etapa verdaderamente constructiva, de...

Davant les seves pròpies declaracions estic convençut que al líder de Ciutadans li calen unes noves ulleres o procedir a sotmetre’s a una consulta oftalmològica urgent. No és preocupant el que veu, el que preocupa realment és el no veu i això pot resultar perillós.

 1. Diu que no veu joves ni persones grans.
 2. Tampoc veu a treballadors i empresaris.
 3. No veu a creients ni agnòstics.
 4. L’únic que veu són espanyols, res més que espanyols.

Interpreto, potser equivocadament, que no veu a joves desesperats que no troben feina ni futur, ni els pensionistes que malviuen amb una mísera pensió i que han d’ajudar als fills.

Tampoc deu veure els més de quatre milions d’aturats ni a molts empresaris que s’aprofiten de la situació i contracten treballadors amb sous baixos de durada limitada.

Observo que tampoc està al cas del tema religiós. Entre els més de tres milions d’estrangers, ni ha de tots els credos, tenim europeus de l’est, africans, asiàtics i sud-americans a dojo i cadascun d’ells tindrà i practicarà segons les seves creences.

Ell només veu espanyols, no distingeix si són de dretes o d’esquerres, pobres o rics, ni tan sols urbanites o de poble, tots són espanyols i, per tant, tots iguals. Ara s’ha tret de la màniga la plataforma Espanya ciutadana i ens convida a utilitzar una mena de noves d’ulleres que ens permetrà veure igual que ell i així poder donar-nos abraçades tots plegats.

L’acte de presentació d’aquesta plataforma es va fer abans d’aprovar-se els pressupostos de l’estat, així com de la sentència del cas Gürtel i la presentació d’una moció de censura que ha realitzat Pedro Sánchez en nom del PSOE. És evident que aquest fet no li és favorable i li tomba l’estratègia programada de cara a futures eleccions i el seu somni de rellevar Rajoy com a futur president espanyol.

El seu partit només és bassa a demostrar que és més espanyol que ningú, que presumeix de voler acabar amb la corrupció -donant suport al PP estatal i a Madrid- i, especialment, en el seu atac a l’independentisme que representa un càncer dins aquesta Espanya impol·luta i al qual s’ha d’exterminar a qualsevol preu. Si convé saltant-se la llei o el que calgui.

IMG-20180526-WA0027

A Catalunya ja estem acostumats als seus espectacles de circ que practiquen al Parlament. L’últim aquesta setmana passada on el bufó Carrizosa va representar la seva versió de la comèdia “el lazo amarillo” fent una interpretació de cara a la galeria televisiva d’Espanya i faltant-li el respecte al president del Parlament. La senyora Arrimadas no va intervenir però va gaudir molt cofoia de l’espectacle.

És aquest partit el que solucionarà els problemes del país? El que acabarà amb el problema català? El que ens deslliurarà de la corrupció? El que modificarà la Constitució i acabarà amb el problema territorial d’Espanya?

Mentre actuï programant l’odi i enfrontament; mentre no accepti que els problemes només es resolen amb diàleg i compromís; mentre actuï amb amenaces i autoritarisme, aquest partit  no té dignitat ni personalitat per encapçalar una nova forma de fer política. No té, segons la meva opinió personal, cap tipus de credibilitat democràtica.

Què en pensen vostès, benvolguts lectors?

Més articles

30 COMENTARIS

 1. Un partit que va néixer per dinamitar Catalunya, sense cap ideologia política, i pregonant la demagogia més burda que m’he tirat a la cara, aprofitant-se de la bona fe i el desconeixement de la gent a qui s’adreça, no té res a oferir a la societat, excepte crispació i divisió. Lerroux al seu costat era un angelet.

 2. Doncs no gaire més a afegir.
  Em subleva sentir lo em l enfasis que posa quan descriu al independetisme com a colpistes i delinquents sensa cap tipus de pudor.
  No tenen res a proposar. Només anticatalanisme. Res més

 3. Doncs no gaire més a afegir.
  Em subleva sentir lo em l enfasis que posa quan descriu al independetisme com a colpistes i delinquents sensa cap tipus de pudor.
  No tenen res a proposar. Només anticatalanisme. Res més

 4. Per mi, ja se la pot quedar, Espanya, amb el permis dels espanyols, és clar.
  Que deixi en pau Catalunya .
  Jo si pogués m’hi quetwllaria per calúmnies.

 5. Per mi, ja se la pot quedar, Espanya, amb el permis dels espanyols, és clar.
  Que deixi en pau Catalunya .
  Jo si pogués m’hi quetwllaria per calúmnies.

 6. El Rivera ja va llançar un primer impacte en aquella campanya en que es va presentar nu al món, en especial als espanyols.
  Ja hi vam poder observar que hi havia uns apèndixs de la seva anatomia que va entestar-se en mantenir ocults, alhora que assenyalava la manca de franquesa que practica. Les seves mans es preocupaven només de tocar-se els genitals, fent veure que només ho feia així per evitar de ferir sensibilitats.

 7. El Rivera ja va llançar un primer impacte en aquella campanya en que es va presentar nu al món, en especial als espanyols.
  Ja hi vam poder observar que hi havia uns apèndixs de la seva anatomia que va entestar-se en mantenir ocults, alhora que assenyalava la manca de franquesa que practica. Les seves mans es preocupaven només de tocar-se els genitals, fent veure que només ho feia així per evitar de ferir sensibilitats.

 8. El verb “veure” no regeix la preposició “a” en català, ni en cap altra llengua romànica tret del castellà.

  Estem arribant a un punt d’espanyolitzaciño de la llengua catalana realment preocupant.

 9. El verb “veure” no regeix la preposició “a” en català, ni en cap altra llengua romànica tret del castellà.

  Estem arribant a un punt d’espanyolitzaciño de la llengua catalana realment preocupant.

 10. Sembla q els progenitors d’aquest partit van ser Boadella (ABO) i Espada, motivació? Tinc la resposta, però la tens tu…? Amb la resposta t’autoclassificaràs!

 11. Es fa difícil entendre aquest personatge. És català, per pega nostre, la seva filla va a una escola catalana concertada a Granollers, i en canvi, renega de nosaltres, els catalans, i d’ell mateix. Ara, una persona que viu on viu, dificilment podrà veure ni entendre el patir de les persones, ja no és d’aquest món de dificultats per arribar a final de mes, dels que no tenen casa, ni per menjar. En fi, diuen que del què sembres, reculls

 12. Albert Rivera, segons el meu parer, te un greu problema, que el fa ser carn de psicoleg. Analitzant la seva vida, infancia, joventut… Pregonant i defensant les seves idees falangistes i el seu ultranacionalisme español segur que es va emportar algun que altre disgust i desengany. Per aquest motiu ara és el que és. Sols espero que mai governi, que no passi com aquell lider que ell anomena sovint per referir-se als independentistes (però que mai ho fa amb el Dictador Franco, quanta raó Rufian) que de jove es va obsesionar amb els jueus per temes personals i després va passar el que va passar…

 13. En primo de rivera té un greu problema social intelecto, entre l’odi que no domina, i renegar dels seus, dels veïns, comunitat, cultura…que l’hem vist nèixer i crèixer, i segurament amb l’ajut de les drogues, i el seu ego i ganes de poder….feixista imperialista colonitzador i antidemòcrata sense discurs o programa, només destruïr, res de protegir minories… un greu problema…, vés al metge i que et derivin al psiquiatre.

 14. Cauran com un soufflé … de la mateixa manera que han pujat
  Amb el clatellot del PSOE a C’s i amb les ansies de venjança del PP d’aci pocs dies veurem com l’IBEX canvia d’alfí
  Els queden 4 dies mal comptats !!

 15. Cauran com un soufflé … de la mateixa manera que han pujat
  Amb el clatellot del PSOE a C’s i amb les ansies de venjança del PP d’aci pocs dies veurem com l’IBEX canvia d’alfí
  Els queden 4 dies mal comptats !!

AFEGEIX UNA RESPOSTA

Per favor, introdueix el teu comentari!
Per favor, introdueix el teu nom aquí

Últims articles

És realment Espanya un estat de dret?

Aquesta és una pregunta que cada cop es planteja més gent. Llegint la premsa sovint ens trobem amb notícies que ens fan...

Què és la Llei de Seguretat Nacional?

Està sent tramitada la nova llei de seguretat nacional i la pregunta que en ve al cap és: Era necessària? De debò...

Un “chuletón” al punt és imbatible!

El ministre de Consum, Alberto Garzón, ha demanat reduir el consum de carn a Espanya, el país de la Unió Europea que més carn...

Catalunya independent, nou error d’Espanya?

Per què es van independitzar les colònies espanyoles a Amèrica? España, para llegar a una etapa verdaderamente constructiva, de...

És Pablo Casado el gran líder del PP?

Casado ha dit que amb Sánchez "el colpisme ha deixat de ser delicte per a convertir-se en un bon negoci".Fins al moment present...