22.6 C
Barcelona
Dimarts 3 octubre, 2023

Dolores de Cospedal vol tancar TV3

Relacionats

L’espionatge amb Pegasus, falsedat o coincidència?

El canvi de guió amb què s'ha despenjat el govern d'Espanya per intentar escapolir-se de l'escàndol de l'espionatge (sortir, de sobte, dient que ells...

Parlem del Catalangate que l’Estat encobreix

Fa gairebé dues setmanes, després d'esclatar el Catalangate, el que resta de la present legislatura comença a trontollar. El PSOE intenta, per tots...

Parlem del Catalangate?

Fa unes setmanes que va esclatar el Catalangate i, fins ara, l'Estat espanyol ha intentat negar-lo des del primer moment, i no és que la premsa...

Ara, qui i com protegirà el català?

La irrupció, per dir-ho suaument de la justícia en els plans educatius de l'escola catalana no només pot acabar amb el model...

Ignorava que la responsable de la defensa nacional espanyola, amb el càrrec de ministra del ram, tingués en el punt de mira a TV3 com la màxima responsable de l’adoctrinament de la població catalana i, alhora, instigadora de l’odi a Espanya en els seus informatius, on segons a parer seu es distorsiona la realitat i es manipula la informació.

La numero dos del PP i secretaria general del partit, a més de ministra de defensa, pensa que TV3 ha estat la instigadora necessària del procés. Una televisió que té com a màxim un 15 o 16% d’audiència al principat ha estat capaç d’adoctrinar més de dos milions de persones? TV3 és un mitjà molt potent i persuasiu o els dos milions de persones són d’un baix nivell cultural que s’han deixat entabanar?

Recordo a la senyora Cospedal quan era presidenta de Castilla-La Mancha i ja desprenia la seva opinió pejorativa sobre Catalunya, estan tan a prop del poder de Madrid i sent la numero dos del PP que hauria fet malament per perdre les eleccions autonòmiques i ser rellevada de la presidència d’aquella comunitat, se n’ha parlat ben poc sobre el tema.

A nivell únicament personal, guardo un bon record d’aquesta senyora, cap polític de cap partit havia aconseguit fer-me riure com ho va fer ella, la seva dissertació publica, en roda de premsa, per explicar l’acomiadament de Bárcenas “en diferido” va superar de bon tros els monòlegs que una TV estatal produïda a Madrid que es presenta en un teatre de la capital sota el títol “El Club de la Comedia“. Jo li hauria donat el primer premi.

Ara, com a màxima responsable de l’aparell militar, ha declarat més d’un cop que l’exèrcit espanyol està preparat per intervenir Catalunya si és necessari. Va negar les paraules de Marta Rovira quant a les amenaces d’una intervenció militar i la possibilitat que es produïssin víctimes mortals. A fi i efecte de poder aclarir-ho acompanyo les declaracions d’un coronel retirat a qui Espanya voldria tancar-li la boca.

“Marta Rovira, la secretaria general de ERC no mintió en sus declaraciones del pasado 17 de noviembre” afirma el coronel Amadeo Martínez Inglés, en las que explicitó con bastante detalle que el Ejecutivo del señor Rajoy les había hecho llegar a los máximos dirigentes catalanes amenazas en el sentido de que no dudaría en utilizar al Ejército, llegando si era necesario a “la violencia extrema”.

Vull suposar que la ministra coneix perfectament l’article numero 7 del tractat europeu, on s’especifica clarament la prohibició d’utilitzar l’exèrcit contra la població civil i, que tal fet, comportaria l’expulsió immediata de la Unió Europea. Voldria també recordar-li que la Guàrdia Civil és un cos armat, és a dir militar, i que va actuar de forma expeditiva contra la població civil que només pretenia anar a votar de forma pacífica.

TV3, mal que li pesi a la ministra, és la millor cadena de l’estat i l’única on les tertúlies que si fan compta amb representants de totes les opcions polítiques, cosa que no succeeix en cap altra emissora espanyola. Si creu que tancant-la el problema català quedaria del tot solucionat significa dues coses: O no té ni idea de res o com una gran majoria del PP es creu les seves pròpies mentides al respecte.

I vostès, benvolgut lectors que miren TV3, que pensen de les declaracions de la ministra? Creuen que té raó o és una més de les mentides de l’estat contra Catalunya? Quants de vostès s’han tornat independentistes per culpa de TV3 i abans no ho eren?

perladignitat4 500px

Més articles

6 COMENTARIS

AFEGEIX UNA RESPOSTA

Per favor, introdueix el teu comentari!
Per favor, introdueix el teu nom aquí

Darrers articles

La investidura d’Alberto Nuñez Feijóo

S’ha produït la primera sessió del debat d’investidura per a Nuñez Feijóo, polític a qui el rei va designar, en la meva...

Amnistia o eleccions altra vegada?

En una entrevista a la Cope, Aznar va tornar a cridar, com va fer dies enrere, a la mobilització de la societat...

L’expresident Aznar insisteix que Espanya es trenca

Aznar ha parlat, un altre cop, del perill de la destrucció d'Espanya. Sempre parla qui menys autoritat té per fer-ho. A algú...

De Diada submisa a dia de la independència?

Per què celebrem la Diada? 11 de setembre. No es commemora una victòria sinó una derrota davant el...

Les condicions de Puigdemont i les seves repercussions

Com era d'esperar, les condicions que Carles Puigdemont va detallar a Brussel·les el passat dimarts, ha aixecat un munt de comentaris de...