19.3 C
Barcelona
Dimarts 22 setembre, 2020

Immunitat i impunitat pels colpistes espanyols?

Relacionats

Es justa la inhabilitació de Quim Torra per una pancarta?

Com ja sabem, el president de la Generalitat, Quim Torra, va ser jutjat, i condemnat, pel TSJ de Catalunya per delicte de...

Objectiu: Salvar el règim del 78 (II)

Dues setmanes després del manifest de suport al rei emèrit, Rodolfo Martin Villa ha rebut el mateix per part de tots els expresidents vius, sense excepció i per...

Objectiu: Salvar el règim del 78 (I)

En pocs dies de diferència hem assistit a dos fets insòlits que, personalment considero fora de lloc, i que han estat similars...

Per què vol ser independent Catalunya? (XI/XI)

El primer bé de les nacions resideix en la seva independència i en la seva existència política. Per als...

Publicat: “PP, PSOE, C’s, qualifiquen de ‘cop d’estat’ al procés independentista iniciat per la societat catalana”. “El PP adverteix que el 21-D no pot donar ‘immunitat ni impunitat als colpistes catalans’”.

És una idea “forçament” ampliada i repetida.

Publicat (Javier Pérez Royo, catedràtic de la Universitat de Sevilla): “La sentència del Tribunal Constitucional contra l’Estatut va ser formalment una sentència, però materialment un cop d’estat!”.

L’Estatut de Catalunya no és el seu Estatut. És l’Estatut del PP per a Catalunya, l’Estatut que el PP a través del Constitucional va aconseguir imposar-li a Catalunya contra la manifestació de voluntat expressament formulada pel Parlament de Catalunya i pactada amb les Corts Generals i contra la manifestació de voluntat del poble català expressada en referèndum. Afegim que el 155 anul·la el recollit en la pròpia Constitució que diuen defensar i que prop de mil juristes consideren il·legal?

mito-sentencia-Estatut_1067003714_9646282_660x371

El procés, és acció o “reacció” a la política espanyola en Catalunya?

Qui ha iniciat i accentua el “cop d’estat”? Actuarà el parlament espanyol, la fiscalia general, el Constitucional, l’Audiència Nacional, contra els autors reals del mateix? Per què tenen immunitat i impunitat total i més tenint en compte els efectes tan perversos que ha tingut i té aquest “cop d’estat” espanyol en el benestar, la llibertat, la democràcia, la identitat, la justícia social en, de i per a Catalunya? Aquí estan els fets objectius! És digne que PPC, PSC, C’s, (CSQP tàcitament), els seus militants i votants, donin suport a aquest cop d’estat i aquest maltractament a “tota la societat catalana”? És coherent que hi hagi un sol votant el 21-D que vulgui continuar dependent dels “colpistes” que tant dany fan, fins i tot amb “la seva” policia i guàrdia civil, que tan antidemocràtics es mostren? Què és el realment digne?

Immunitat i impunitat pels quals inciten a l’odi a Catalunya?

Publicat: “La justícia espanyola persegueix via penal qualsevol declaració, reacció, piulada, article… que s’interpreti com ‘incitació a l’odi’ contra Espanya, forces, els seus símbols. Convida a denunciar a qui digui alguna cosa que pugui ser considerat així”.

Ha reaccionat contra els qui van comentar després de la mort de Muriel Casals? Quan grups d’espanyols van cridar a por ellos? Quan Rajoy, Arenas, dirigents del PP, PSOE han recollit signatures “contra” Catalunya, la seva història, llengua, valors? Contra els qui públicament han amenaçat de mort a autoritats catalanes? Tot “això”, ha generat simpaties, afecte sincer, cap als catalans o odi? És objectiu el govern espanyol o clarament sectari, partidista? És digne recolzar a qui actua amb tant odi contra Catalunya?

unnamed

Immunitat i impunitat pels nacionalistes espanyols?

Publicat per diferents polítics als mitjans: “El nacionalisme és negatiu, verí, perjudicial, provincià…”.

Com es denominaven els qui van guanyar la guerra civil i van portar la dictadura? Els nacionals! No són els que continuen governant ara amb l’ajuda de PSOE, C’s, partits minoritaris espanyols i la condescendència d’altres? Si ho analitzem pels objectius i resultats, quin nacionalisme és verí? L’espanyol: Opressor, explotador, colonitzador, excloent, antidemocràtic; o el català: Pacífic, alliberador, democràtic, integrador, orientat al futur? Quin nacionalisme mereix el qualificatiu de digne?

El 21-D, què triar? Independència possibilista o dependència creixent i negativa? Des de la dignitat democràtica, què és coherent?

perladignitat4 500px

Més articles

2 COMENTARIS

AFEGEIX UNA RESPOSTA

Per favor, introdueix el teu comentari!
Per favor, introdueix el teu nom aquí

Últims articles

El règim del 78, la mentida de la transició

Aquest no és el primer cop que parlo del règim sorgit de la transició, declarat modèlic per part de la classe política...

Es justa la inhabilitació de Quim Torra per una pancarta?

Com ja sabem, el president de la Generalitat, Quim Torra, va ser jutjat, i condemnat, pel TSJ de Catalunya per delicte de...

És Pablo Casado el gran líder del PP?

Aquesta pregunta l'haurien de respondre els afiliats al partit en primera instància i després que fos corroborada pels votants quan siguin cridats...

Objectiu: Salvar el règim del 78 (II)

Dues setmanes després del manifest de suport al rei emèrit, Rodolfo Martin Villa ha rebut el mateix per part de tots els expresidents vius, sense excepció i per...

Objectiu: Salvar el règim del 78 (I)

En pocs dies de diferència hem assistit a dos fets insòlits que, personalment considero fora de lloc, i que han estat similars...