18.9 C
Barcelona
Dimecres 22 setembre, 2021

Inés Arrimadas vol ser la presidenta de Catalunya

Relacionats

Ada Colau: “El referèndum és una ximpleria”

A hores d'ara, res del que digui l'alcaldessa Colau em pot sorprendre. Ja des del principi va resultar-me molt estrany que, una...

Què esperem a Catalunya de la taula de diàleg?

Properament es reunirà, per segon cop, la taula de diàleg entre els governs espanyols i català. Què se’n pot esperar d’aquesta negociació?

Renuncien els joves catalans a un millor futur?

L'Enquesta a la Joventut de Barcelona revela una caiguda en el suport dels joves a la independència de Catalunya. En concret, suposa...

Catalunya independent, nou error d’Espanya?

Per què es van independitzar les colònies espanyoles a Amèrica? España, para llegar a una etapa verdaderamente constructiva, de...

3879438-1024x737

La Inés vol ser presidenta de Catalunya. Cal dir però, que necessitarà de l’adhesió d’altres formacions per complir el seu desig i, ara per ara, només li facilitaria el Partit Popular que és molt conscient que no guanyarà les eleccions i els dos partits tenen moltes coses en comú i són contraris al dret a decidir dels catalans.

La senyora Arrimadas pretén obtenir el suport del PSC i s’atreveix a dir que, si aquest no ho fa, haurà de donar explicacions als seus votants si l’opció guanyadora és, novament, la dels partits sobiranistes. En un atac de prepotència li ha dit a Miquel Iceta que “deixi de pensar en els escons i càrrecs i que pensi en els catalans”. Està potser anunciant el seu fracàs i ja té si de cas l’excusa perfecta per donar la culpa a altres?

Cap partit independentista li donarà suport, tampoc crec que els comuns facin coalició amb ella i el PSC ha dit clarament que no investiran cap govern de la dreta. Per tant, al que pot aspirar és a ser la cap de l’oposició, sempre que aconsegueixi més vots que els comuns. Diu que vol ser la presidenta de tots els catalans, inclosos els independentistes, el que jo crec és que aquests no li atorgaran ni un sol vot.

El C’s que vostè presideix a Catalunya, no només és un partit de dretes sinó que el considero d’extrema dreta, unionista espanyol i anticatalanista. Amb aquesta carta de presentació no compti a complir el seu somni. Vostès formen, junt el PP i el PSC, el tripartit que van donar suport a l’aplicació del 155, és el que jo anomeno Junts pel No. No a un referèndum, No al procés d’independència, No ha considerat nació a Catalunya, No a qualsevol reivindicació que afavoreixi al poble català.

He tingut moltes ocasions d’escoltar-la en els debats al Parlament, no recordo altra cosa que retrets a l’acció de govern. No li he sentit defensar les lleis catalanes que el Constitucional ha tombat, tampoc critiques al govern central pel problema de Rodalies, no li he sentit ni una sola paraula denunciant el caos a l’aeroport del Prat aquest estiu i, per descomptat, cap ni una queixa pels incompliments dels pressupostos d’inversió a Catalunya. Quin ha estat el seu paper com a cap de l’oposició?

Quines propostes ha fet per millorar la vida dels seus votants i dels catalans en general? On han estat les seves queixes pel dèficit fiscal que tots ells pateixen? Quan ha protestat per la via única entre Tarragona i Vandellòs o la no execució del corredor Mediterrani que ha privat a la primera d’obtenir un important contracte de transports a través del seu port? En una paraula, què ha fet vostè en benefici dels catalans?

Ja per acabar, no ens fan por les urnes, senyora Arrimadas, No digui que votarem perquè Catalunya s’ho mereix ni que són més els catalans sensats i respectuosos els que no volen la independència. I, a sobre, diuen que ens volen demostrar que votant és quan més ens dol. No siguin mentiders si us plau, nosaltres acceptem i participarem en unes eleccions il·legals i no tindrem problema en acceptar els resultats que se’n derivin.

Els respectaran vostès si guanya l’opció independentista senyora Arrimadas? Disculpi el meu atreviment però estic convençut de què no serà així. Si això passa que faran, noves eleccions o un altre 155? Aquesta és la seva democràcia?

Més articles

20 COMENTARIS

 1. En el periodico The Guardian la consideran ya la futura presidenta. Ha causado sensacion por su preparacion y sus propuestas, sobre todo ahora que en toda Europa han desenmascarado las mentiras del independentismo y las noticias falsas. Ademas cada nuevo sondeo la situa mas cerca de ganar y es logico porque los catalanes estan hartos del fascismo del proces y quieren una Cataluña democratica, abierta y plural

 2. Pili, con que argumentos? La ves preparada? O solo porque va en contra de todos los derechos del pueblo catalán? Yo no la votaré jamás, ni a Ciudadanos ni al PP ni al PSC. Ultraderecha, lo mismo y derecha. Los que tienen mucho que esconder y callar y mienten y siembran odio como posesos.

  • Para empezar, 2 licenciaturas: en Derecho y en Administración y Dirección de Empresas. Más un postgrado en Gestión Empresarial y Negocios Internacionales.
   Bastante más que Puigdemont que empezó Filología Catalana y no tuvo tripas a terminar. Dedicado al periodismo de oficio, sin estudios en la materia.

   • Ahora resulta que para ser un buen presidente solo hace falta tener muchos titulos?.No para ser un buen governante hace falta mucho mas que titulos universitarios,hace falta ser una persona honesta y que piense en los ciudadanos de su pais,no a la sra Arrimadas le sobran estudios y le faltan escrupulos y moral

   • Los títulos no hacen al monje, solo faltaría. Se necesita algo más. Para mí Arrimadas no tiene carisma , su discurso es siempre el mismo y no aporta nada nuevo, nunca sorprende y además no tiene inconveniente en decir mentiras cuando le conviene.
    De momento no da la talla. Quizá dentro de unos años.

 3. Traición de Ciudadanos y PP a los autónomos: la desgravación por gastos de luz, agua y teléfono será ahora muy inferior
  Los autónomos pasarán de desgravarse entre un 20% y un 30% de los gastos de suministros de la vivienda afectos al lugar de trabajo, a entre un 6% y un 9%. La Ley de Reformas Urgentes del Trabajo Autónomo 2018 fue publicada el miércoles en el BOE.

 4. Traición de Ciudadanos y PP a los autónomos: la desgravación por gastos de luz, agua y teléfono será ahora muy inferior
  Los autónomos pasarán de desgravarse entre un 20% y un 30% de los gastos de suministros de la vivienda afectos al lugar de trabajo, a entre un 6% y un 9%. La Ley de Reformas Urgentes del Trabajo Autónomo 2018 fue publicada el miércoles en el BOE.

 5. Es la más cualificada y preparada!!! Con dos carreras, estudios, presencia y saber estar!! Diciendo verdades como catedrales y defendiendo lo que todo España quiere!!!!! Presidenta yaaaa!!!!

 6. Es la más cualificada y preparada!!! Con dos carreras, estudios, presencia y saber estar!! Diciendo verdades como catedrales y defendiendo lo que todo España quiere!!!!! Presidenta yaaaa!!!!

AFEGEIX UNA RESPOSTA

Per favor, introdueix el teu comentari!
Per favor, introdueix el teu nom aquí

Últims articles

Què no sabem de l’emèrit rei Juan Carlos?

De cop i volta ens hem assabentat que la fiscalia del suprem sospita de l'emèrit, Juan Carlos de Borbón, de la possibilitat...

Ada Colau: “El referèndum és una ximpleria”

A hores d'ara, res del que digui l'alcaldessa Colau em pot sorprendre. Ja des del principi va resultar-me molt estrany que, una...

Què esperem a Catalunya de la taula de diàleg?

Properament es reunirà, per segon cop, la taula de diàleg entre els governs espanyols i català. Què se’n pot esperar d’aquesta negociació?

Què en pensem de la justícia espanyola?

Aquesta pregunta me l’he plantejat molts cops i no sabria exactament trobar una resposta del tot coherent que reflectís la realitat i el perquè...

Renuncien els joves catalans a un millor futur?

L'Enquesta a la Joventut de Barcelona revela una caiguda en el suport dels joves a la independència de Catalunya. En concret, suposa...