20.3 C
Barcelona
Dijous 1 juny, 2023

Inés Arrimadas vol ser la presidenta de Catalunya

Relacionats

L’espionatge amb Pegasus, falsedat o coincidència?

El canvi de guió amb què s'ha despenjat el govern d'Espanya per intentar escapolir-se de l'escàndol de l'espionatge (sortir, de sobte, dient que ells...

Parlem del Catalangate que l’Estat encobreix

Fa gairebé dues setmanes, després d'esclatar el Catalangate, el que resta de la present legislatura comença a trontollar. El PSOE intenta, per tots...

Parlem del Catalangate?

Fa unes setmanes que va esclatar el Catalangate i, fins ara, l'Estat espanyol ha intentat negar-lo des del primer moment, i no és que la premsa...

Ara, qui i com protegirà el català?

La irrupció, per dir-ho suaument de la justícia en els plans educatius de l'escola catalana no només pot acabar amb el model...

3879438-1024x737

La Inés vol ser presidenta de Catalunya. Cal dir però, que necessitarà de l’adhesió d’altres formacions per complir el seu desig i, ara per ara, només li facilitaria el Partit Popular que és molt conscient que no guanyarà les eleccions i els dos partits tenen moltes coses en comú i són contraris al dret a decidir dels catalans.

La senyora Arrimadas pretén obtenir el suport del PSC i s’atreveix a dir que, si aquest no ho fa, haurà de donar explicacions als seus votants si l’opció guanyadora és, novament, la dels partits sobiranistes. En un atac de prepotència li ha dit a Miquel Iceta que “deixi de pensar en els escons i càrrecs i que pensi en els catalans”. Està potser anunciant el seu fracàs i ja té si de cas l’excusa perfecta per donar la culpa a altres?

Cap partit independentista li donarà suport, tampoc crec que els comuns facin coalició amb ella i el PSC ha dit clarament que no investiran cap govern de la dreta. Per tant, al que pot aspirar és a ser la cap de l’oposició, sempre que aconsegueixi més vots que els comuns. Diu que vol ser la presidenta de tots els catalans, inclosos els independentistes, el que jo crec és que aquests no li atorgaran ni un sol vot.

El C’s que vostè presideix a Catalunya, no només és un partit de dretes sinó que el considero d’extrema dreta, unionista espanyol i anticatalanista. Amb aquesta carta de presentació no compti a complir el seu somni. Vostès formen, junt el PP i el PSC, el tripartit que van donar suport a l’aplicació del 155, és el que jo anomeno Junts pel No. No a un referèndum, No al procés d’independència, No ha considerat nació a Catalunya, No a qualsevol reivindicació que afavoreixi al poble català.

He tingut moltes ocasions d’escoltar-la en els debats al Parlament, no recordo altra cosa que retrets a l’acció de govern. No li he sentit defensar les lleis catalanes que el Constitucional ha tombat, tampoc critiques al govern central pel problema de Rodalies, no li he sentit ni una sola paraula denunciant el caos a l’aeroport del Prat aquest estiu i, per descomptat, cap ni una queixa pels incompliments dels pressupostos d’inversió a Catalunya. Quin ha estat el seu paper com a cap de l’oposició?

Quines propostes ha fet per millorar la vida dels seus votants i dels catalans en general? On han estat les seves queixes pel dèficit fiscal que tots ells pateixen? Quan ha protestat per la via única entre Tarragona i Vandellòs o la no execució del corredor Mediterrani que ha privat a la primera d’obtenir un important contracte de transports a través del seu port? En una paraula, què ha fet vostè en benefici dels catalans?

Ja per acabar, no ens fan por les urnes, senyora Arrimadas, No digui que votarem perquè Catalunya s’ho mereix ni que són més els catalans sensats i respectuosos els que no volen la independència. I, a sobre, diuen que ens volen demostrar que votant és quan més ens dol. No siguin mentiders si us plau, nosaltres acceptem i participarem en unes eleccions il·legals i no tindrem problema en acceptar els resultats que se’n derivin.

Els respectaran vostès si guanya l’opció independentista senyora Arrimadas? Disculpi el meu atreviment però estic convençut de què no serà així. Si això passa que faran, noves eleccions o un altre 155? Aquesta és la seva democràcia?

Més articles

20 COMENTARIS

 1. En el periodico The Guardian la consideran ya la futura presidenta. Ha causado sensacion por su preparacion y sus propuestas, sobre todo ahora que en toda Europa han desenmascarado las mentiras del independentismo y las noticias falsas. Ademas cada nuevo sondeo la situa mas cerca de ganar y es logico porque los catalanes estan hartos del fascismo del proces y quieren una Cataluña democratica, abierta y plural

 2. Pili, con que argumentos? La ves preparada? O solo porque va en contra de todos los derechos del pueblo catalán? Yo no la votaré jamás, ni a Ciudadanos ni al PP ni al PSC. Ultraderecha, lo mismo y derecha. Los que tienen mucho que esconder y callar y mienten y siembran odio como posesos.

  • Para empezar, 2 licenciaturas: en Derecho y en Administración y Dirección de Empresas. Más un postgrado en Gestión Empresarial y Negocios Internacionales.
   Bastante más que Puigdemont que empezó Filología Catalana y no tuvo tripas a terminar. Dedicado al periodismo de oficio, sin estudios en la materia.

   • Ahora resulta que para ser un buen presidente solo hace falta tener muchos titulos?.No para ser un buen governante hace falta mucho mas que titulos universitarios,hace falta ser una persona honesta y que piense en los ciudadanos de su pais,no a la sra Arrimadas le sobran estudios y le faltan escrupulos y moral

   • Los títulos no hacen al monje, solo faltaría. Se necesita algo más. Para mí Arrimadas no tiene carisma , su discurso es siempre el mismo y no aporta nada nuevo, nunca sorprende y además no tiene inconveniente en decir mentiras cuando le conviene.
    De momento no da la talla. Quizá dentro de unos años.

 3. Traición de Ciudadanos y PP a los autónomos: la desgravación por gastos de luz, agua y teléfono será ahora muy inferior
  Los autónomos pasarán de desgravarse entre un 20% y un 30% de los gastos de suministros de la vivienda afectos al lugar de trabajo, a entre un 6% y un 9%. La Ley de Reformas Urgentes del Trabajo Autónomo 2018 fue publicada el miércoles en el BOE.

 4. Traición de Ciudadanos y PP a los autónomos: la desgravación por gastos de luz, agua y teléfono será ahora muy inferior
  Los autónomos pasarán de desgravarse entre un 20% y un 30% de los gastos de suministros de la vivienda afectos al lugar de trabajo, a entre un 6% y un 9%. La Ley de Reformas Urgentes del Trabajo Autónomo 2018 fue publicada el miércoles en el BOE.

 5. Es la más cualificada y preparada!!! Con dos carreras, estudios, presencia y saber estar!! Diciendo verdades como catedrales y defendiendo lo que todo España quiere!!!!! Presidenta yaaaa!!!!

 6. Es la más cualificada y preparada!!! Con dos carreras, estudios, presencia y saber estar!! Diciendo verdades como catedrales y defendiendo lo que todo España quiere!!!!! Presidenta yaaaa!!!!

AFEGEIX UNA RESPOSTA

Per favor, introdueix el teu comentari!
Per favor, introdueix el teu nom aquí

Darrers articles

El racisme i el cas de Vinícius Júnior

La lluita contra el racisme no admet excepcions. Ni la mala educació ni el comportament provocador d'algú són eximents, ni tampoc atenuants....

La independència, un punt de vista diferent

Des que vaig accedir a la jubilació, un dels meus entreteniments ha estat la lectura i sobretot escriure, cosa que sempre m'ha agradat. La...

Fomentar l’ús del català és de nazis i supremacistes?

Compara Plataforma per la Llengua amb la Gestapo i l'acusa d'espiar els nens als patis de les escoles, es tracta de Rosa...

Tercera carta oberta al president Pere Aragonès

Bon dia president, estava convençut que no tornaria a dirigir-me a vostè, però les notícies i circumstàncies diria que m'han convidat a...

L’actitud d’Isabel Díaz Ayuso, calculada al mil·límetre

L‘enfrontament entre el PSOE i el PP va pujant de decibels a mesura que s'estreny el calendari electoral. Encara cueja el xoc...