23.5 C
Barcelona
Divendres 18 setembre, 2020

Has arribat a on no volies Mariano, o et manca enviar-nos els tancs?

Relacionats

Es justa la inhabilitació de Quim Torra per una pancarta?

Com ja sabem, el president de la Generalitat, Quim Torra, va ser jutjat, i condemnat, pel TSJ de Catalunya per delicte de...

Objectiu: Salvar el règim del 78 (I)

En pocs dies de diferència hem assistit a dos fets insòlits que, personalment considero fora de lloc, i que han estat similars...

Per què vol ser independent Catalunya? (XI/XI)

El primer bé de les nacions resideix en la seva independència i en la seva existència política. Per als...

Per què vol ser independent Catalunya? (X/XI)

Per passar de ser nació sense estat a estat lliure i pròsper! Motius comentats, per…

SPAIN-ROYALS-POLITICS-GOVERNMENT

Aquesta guerra l’has perdut Mariano, si aconsegueixes que l’1-O no votem, hauràs guanyat una batalla, però sàpigues que perdràs la guerra. Les coses no podran seguir com abans i tindràs severes dificultats per mantenir-te en la poltrona en la qual t’has instal·lat. Europa i el món està coneixent de quin peu calces i la teva actuació -antidemocràtica- no dubtis que et passarà la factura que et mereixes. El que tu has fet sí que és un cop d’estat.

Per bé o per mal disposes de l’article 155 de la Constitució (del qual no vull opinar) per fer tot el que has fet per la porta del darrere. No has tingut pebrots de plantejar-ho sabent que et trobaries, tot i tenir la majoria al Senat, amb una ferma oposició i el possible trencament de l’acord amb el PNB i veure perillar els pròxims pressupostos de l’estat.

Si a més de llegir el Marca, dediquessis uns minuts al dia per repassar altre tipus de diaris, ja hauries observat el que pensa la majoria, que no és altra cosa que la utilització absoluta i escandalosa de tots els mitjans de l’estat. Clar que això ho veuries en la premsa d’altres països i el teu domini dels idiomes és més aviat escàs o fins i tot nul.

No cal però anar gaire lluny, a Madrid, Bilbao, Segovia… s’han fet declaracions en favor al dret a decidir i manifestacions multitudinàries que has intentat que no es produïssin i no ho has aconseguit. De què tens por? Quan una persona actua malament, delinqueix o força situacions fora de lloc, tard o d’hora haurà de rendir comptes.

Tu vas anar contra el poble català i vas pidolar, a base de mentides, signatures per tota la geografia ibèrica i vas presentar al Constitucional un recurs contra l’Estatut (que era avalat pels parlaments català i espanyol i validat en referèndum). No vas acceptar la voluntat del poble ni la dels seus representants. I presumeixes de demòcrata? No em facis riure.

No satisfet encara, has seguit tocant-nos els bemolls sense aturar-te. No has complert ni la part aprovada de l’Estatut, has fet anul·lar lleis del Parlament, no has complert cap ni una de les teves promeses, ni complir els pressupostos d’infraestructures, intentar espanyolitzar els alumnes catalans, desviar fons del corredor mediterrani a altres territoris. Resumint-ho no ets de fiar.

El problema català l’has creat tu, i ara no saps com arreglar-ho. Utilitzes a jutges i fiscals a fi que et facin la guerra bruta a veure si Catalunya es rendeix, ja que ets incapaç de cercar una solució, la qual cosa evidencia la teva nul·litat com a governant i estadista. Tens molta por de passar a la història com el governant a qui se li va escapar un tros d’Espanya.

Has embolicat al rei fent-li llegir discursos impropis d’un cap d’estat que, teòricament es deu a tota la població, la qual cosa ha fet créixer una opinió contra la monarquia en general i tot per buscar adhesions, no a la teva política, sinó a la forma barroera de dur-la a terme. Que li diràs a Felip VI després de la que has armat a Barcelona? Li faràs fer un nou discurs?

Hi ha, sens dubte, gent que et considera intel·ligent, jo discrepo totalment, només cal veure la forma en què fas els teus discursos, com t’amagues darrere d’una pantalla de plasma o no respons preguntes que no t’agraden. Vergonyosa la teva intervenció davant d’un tribunal pel cas Gürtel i la corrupció que afecta el teu partit. Acompanyo un vídeo perquè els lectors puguin valorar, per ells mateixos, la teva intel·ligència.

Pensa en el que et deia al principi, votem o no l’1-O, recordaràs la data com l’inici de l’ocàs de la teva trajectòria política.

Més articles

AFEGEIX UNA RESPOSTA

Per favor, introdueix el teu comentari!
Per favor, introdueix el teu nom aquí

Últims articles

Es justa la inhabilitació de Quim Torra per una pancarta?

Com ja sabem, el president de la Generalitat, Quim Torra, va ser jutjat, i condemnat, pel TSJ de Catalunya per delicte de...

És Pablo Casado el gran líder del PP?

Aquesta pregunta l'haurien de respondre els afiliats al partit en primera instància i després que fos corroborada pels votants quan siguin cridats...

Objectiu: Salvar el règim del 78 (II)

Dues setmanes després del manifest de suport al rei emèrit, Rodolfo Martin Villa ha rebut el mateix per part de tots els expresidents vius, sense excepció i per...

Objectiu: Salvar el règim del 78 (I)

En pocs dies de diferència hem assistit a dos fets insòlits que, personalment considero fora de lloc, i que han estat similars...

Per què vol ser independent Catalunya? (XI/XI)

El primer bé de les nacions resideix en la seva independència i en la seva existència política. Per als...