20.8 C
Barcelona
Dissabte 10 juny, 2023

Preguntes oportunes

Què respondrien els veritables demòcrates a aquestes preguntes?

Publicat: “El govern, amb suport dels partits espanyols, trasllada al Constitucional i Fiscalia totes les decisions del parlament català”.

Pregunta: Si tot ho han de decidir els jutges i els fiscals… hauríem de votar-los a ells en lloc dels polítics que no només no solucionen problemes sinó que  els “creen”? No és una prova del seu fracàs total com a polítics? Els dependentistes, volen seguir “dependent”, tot i ser molt perjudicats!, per polítics així? Podríem votar a algun jurista simplement “imparcial”? És digne voler viure en un estat de dret “exclusivament judicial” i partidista?

Publicat: “El govern espanyol assegura que impedirà per tots els mitjans la celebració d’un referèndum d’independència a Catalunya”.

Pregunta: Si la majoria del parlament vol que es voti democràticament, ofereix la independència com a recurs per a beneficis en qualitat de vida, democràcia real, justícia social, llibertat, dignitat… És lògic donar suport a, votar, a qui s’oposa a tots aquests beneficis objectius? És digne votar a partits com a PPC, PSC, C’s (CSQP de moment no hi donen suport) que són clarament contraris a què els votants catalans decideixin si volen ser independents o progressivament dependents?

1496337713_862170_1496337817_noticia_normal

Publicat: “El fiscal superior de l’estat ordena a la policia a Catalunya requisar urnes, sobres i impresos electorals”.

Pregunta: En quin país creuria qualsevol lector demòcrata i imparcial que succeeixi això? En un democràtic o en un… dictatorial, pseudodemocràtic, bananer? Algú s’imagina aquesta “ordre” en una democràcia avançada? Algú s’imagina que en un país modern, democràtic, avançat, els governs “ordenin” a la policia requisar urnes, impresos electorals com si fossin “armes” de destrucció? Ideologies, identitats, a part… És digne que hi hagi un sol demòcrata que doni suport a qui origina una reacció democràtica de la societat catalana i ordeni a la policia que impedeixi votar?

Publicat (El País): “La justícia espanyola acorrala a tots els responsables del referèndum”.

Pregunta: No s’adonen que els “responsables” són els milions de votants a Catalunya que volen votar? El 75% segons totes les enquestes! Podem traduir el titular per “La justícia de l’estat espanyol acorrala al 75% de la societat catalana democràtica”. Algun veritable “demòcrata” pot considerar “demòcrata” un estat que impedeix “expressar-se” a dos terços d’una societat? És digne auto qualificar-se “demòcrata” i donar suport a qui no ho és?

Publicat: “El govern espanyol reconeix que el dèficit fiscal de Catalunya segueix creixent. Ara admet 10.000 milions d’euros anuals. En 10 anys: 100.000. Des de la transició: més de 350.000 mil milions”. Això xifres espanyoles!

Pregunta: Volen viure amb la qualitat de vida que mereixen pel que generen o seguir treballant per a un estat que rescata autopistes, plantes de gas, trens AVE inútils, i un llarg etcètera clarament discriminatori i injust? S’imaginen quan bé es podria fer en sanitat, educació, infraestructures, justícia social… si Catalunya pogués gestionar aquests recursos? És digne castigar-se i castigar les seves famílies votant a qui l’espolia sistemàticament i ho reconeix!?

perladignitat4 500px

2 COMENTARIS

AFEGEIX UNA RESPOSTA

Per favor, introdueix el teu comentari!
Per favor, introdueix el teu nom aquí

Per la dignitat