23.3 C
Barcelona
Dissabte 4 juliol, 2020

El Partit Popular estima Catalunya?

Relacionats

3911221

He rebut un petit vídeo on apareixen una sèrie de polítics del PP expressant el seu amor i la seva estimació envers Catalunya i els catalans. La veritat és que m’ha sorprès moltíssim que tots aquells personatges que, dia sí dia també, ens critiquen, insulten, menyspreen i ens cataloguen de nazis, radicals, insolidaris… ara de cop i volta ens estimen.

I el més sorprenent de tot és que “ho diuen en català”. La pronunciació és deplorable, es veu a simple vista que alguns ho estan llegint i ho fan a poc a poc, Soraya i Cifuentes se’n surten prou bé, la resta fan el que poden, el millor de tots sens dubte és el Mariano quan diu que “units guanyem”, dit això torna a sortir el lema afegint “plantem cara”.

No és el primer cop que fan un vídeo, van fer-ne abans d’unes eleccions i quasi tots tenien família, estiuejaven a Catalunya i en deien meravelles, les coses que s’arriben a dir per a poder aconseguir vots. El millor de tots, com sempre, va tornar a ser el Mariano, la seva frase va ser digna d’aplaudiment: me gustan los catalanes porqué hacen cosas.

Com és possible que continuen mentint tan descaradament? Què han fet de positiu per Catalunya i els seus habitants? De nosaltres només volen la recaptació. El mateix Montoro no va tenir vergonya en declarar “Catalunya ens traurà de la crisi”. El comentari final de “plantem cara” va dirigit al govern de la Generalitat i els independentistes de cara a l’1-O i el referèndum programat per aquesta data.

No podem creure de cap de les maneres tot el que diuen, no són actors i es veu la falsedat de les seves declaracions. Als qui dius que estimes o, com a mínim respectes, els escoltes en comptes d’ignorar-los, parles i negocies amb ells en comptes d’enviar-los als tribunals, cerques punts d’encontre en comptes de menysprear-los. Compleixes els compromisos adquirits i no els ofegues econòmicament. És impossible confiar amb ells per molts vídeos i pel·lícules que facin.

Diuen que a partir del 2-O les coses canviaran i els en dono la raó, com canviaran està per veure, depèn de si es fa o no el referèndum. Si es vota, caldrà veure quin és el resultat i com s’aplicarà; del que estic molt segur és que les coses no podran ser igual com fins ara. La llista de greuges i maltractaments que hem patit els catalans no pot continuar, sigui quin sigui el resultat de l’1-O cal que el PP programi un altre tipus de vídeo, els que ha fet fins ara són passats de moda.

Avui, estimats lectors, no en faré esment del com i el perquè estic convençut què l’única solució possible per Catalunya és la Independència. Depèn de nosaltres a l’hora de marcar la casella del quan dipositem la papereta en l’urna corresponent.

Els acompanyo el vídeo esmentat perquè gaudeixin de la interpretació d’una colla de gent que no serveix ni per a fer comèdia. Tot i així, en un país tan especial com és Espanya hi trobaríem gent que els hi atorgaria un premi Goya.

- Anunci -

Més articles

6 COMENTARIS

  1. Mira per on ens volen Espanyolitzar i han acabat Catalanitzats, jajajajaja, primer la cagan i despres fan caguera,es clar que no volen que s’hen vagi sa mamella ido al-lotets a munyir-la

AFEGEIX UNA RESPOSTA

Per favor, introdueix el teu comentari!
Per favor, introdueix el teu nom aquí

- Anunci -

Últims articles

Laura Borràs i el quart poder de l’estat

D'acord amb la votació que s'ha dut a terme al congrés, Laura Borràs haurà de comparèixer davant del Suprem acusada de quatre delictes que li poden...

Té dret Juan Carlos I a la inviolabilitat? (II)

Són molts els motius a exposar per creure que no té aquest dret, per molt que ho digui la llei, la constitució o els lletrats...

Té dret Juan Carlos I a la inviolabilitat? (I)

La Constitució, en el seu article 56.3, diu que "la persona del rei és inviolable i no estarà subjecta a responsabilitat; els seus actes...

Normalitat a Catalunya, només amb la pandèmia?

La pandèmia declina. La “nova normalitat” exigeix l’adaptació a pautes “anormals” per supervivència personal, familiar, col·lectiva. És l'única “nova normalitat”? En Desenvolupament Organitzacional, els consultors...

Diego Pérez de los Cobos i la Guàrdia Civil

Ha esclatat la guerra en la Guàrdia Civil. Primer va ser destituït el coronel Diego Pérez dels Cobos, el que va provocar la dimissió del...