22.7 C
Barcelona
Dissabte 19 setembre, 2020

No és això Mariano, no és això

Relacionats

Es justa la inhabilitació de Quim Torra per una pancarta?

Com ja sabem, el president de la Generalitat, Quim Torra, va ser jutjat, i condemnat, pel TSJ de Catalunya per delicte de...

És Pablo Casado el gran líder del PP?

Aquesta pregunta l'haurien de respondre els afiliats al partit en primera instància i després que fos corroborada pels votants quan siguin cridats...

Objectiu: Salvar el règim del 78 (I)

En pocs dies de diferència hem assistit a dos fets insòlits que, personalment considero fora de lloc, i que han estat similars...

Per què vol ser independent Catalunya? (X/XI)

Per passar de ser nació sense estat a estat lliure i pròsper! Motius comentats, per…

En un estat democràtic com cal no passa el que passa a Espanya i tu en tens bona part de culpa. Es van obrir dues comissions d’investigació, una al Congrés i una altra al Parlament. Em pregunto: De què serveixen si els convocats que són requerits no s’hi presenten? Per què, aprofitant majories o conxorxes de partits, s’impedeix la presència de determinades persones tot i sol·licitar-ho els partits en minoria?

Moltes persones, tu i el teu secretari entre elles, heu fet cas omís al requeriment per part del Parlament en la comissió que en ell es desenvolupava. Sempre he considerat que qualsevol comissió d’investigació no serveix per a res, ja que, a diferència d’un judici, ningú està obligat a comparèixer i qui no us convé que es presenti li barreu del pas. Tampoc passa res si els que hi van menteixen, per tant, de què serveixen aquestes comissions?

Vols explicar-me perquè cap cadena de TV estatal, no ha emès el reportatge titulat Las cloacas de Interior? Les heu amenaçat, atemorit o… són col·laboradores vostres? Per norma ningú té por a la veritat a excepció, naturalment, que aquesta veritat es contradigui amb el discurs oficial i la mentida quedi al descobert. Estigues però tranquil, per les xarxes ja es pot veure mitjançant YouTube i aquí, de moment, no hi pots fer res per evitar-ho.

IMG-20170719-WA0041

La comissió del congrés ja s’ha acabat, tots els partits menys vosaltres manifesten que el govern, a través del ministeri de l’interior, ha actuat incorrectament, utilitzant fons públics (que equival a malversació) per crear informes falsos contra polítics catalans i Podem. Et pregunto: Has sol·licitat a la fiscalia que investigui l’autoria dels informes de Mas i Trias? Saps perfectament que es van fer públics poc abans d’eleccions, saps també que aquests informes van poder influir en els resultats electorals, t’has molestat en indagar-ho?

Ara esteu negant, tot i l’evidència de proves i declaracions de testimonis, el que s’anomena “Operació Catalunya” i us quedeu tan amples. Creus que la ciutadania és tan ignorant que s’empassarà, sense dubtar, tot el que vosaltres declareu? Com ja he dit abans, si un cop tancada la comissió no es remeten les valoracions a la fiscalia, de què ha servit?

La teva lluita contra Catalunya es basa, ara mateix, amb la fiscalia i el constitucional al qual li has donat prerrogatives que no estaven incloses en la Constitució. Tu te’n rentes les mans apel·lant a la justícia, ja que ets incapaç de donar una solució política al procés. Dius oferir diàleg i menteixes al personal, Puigdemont va oferir-te negociar la data i la pregunta. Podies per tant fer una proposta (com va fer Cameron a Escòcia) i tenir possibilitats que guanyés el No en el referèndum, però això ni t’ho has plantejat.

T’adreces als catalans dient-nos que no ens fallaràs, que el govern de la Generalitat hauria de prendre model del País Basc. Ignorava que volguessis instaurar un concert econòmic com el basc a Catalunya o donar-nos 1.400 milions i la rebaixa del “cupo” a canvi dels vots que sovint necessites i que compres de forma descarada.

No és això Mariano, no és això. Tens fòbia a Catalunya i no la vols perdre econòmicament, saps que és veritat tot i que tu, de cara a la galeria, parles de preservar la unitat pàtria i que no pots admetre-ho dient que els catalans som uns radicals. No és cert, el que passa és que estem tips i farts que ens prengueu el pèl, els diners i el constant menysteniment de la nostra dignitat com a poble.

Més articles

AFEGEIX UNA RESPOSTA

Per favor, introdueix el teu comentari!
Per favor, introdueix el teu nom aquí

Últims articles

Es justa la inhabilitació de Quim Torra per una pancarta?

Com ja sabem, el president de la Generalitat, Quim Torra, va ser jutjat, i condemnat, pel TSJ de Catalunya per delicte de...

És Pablo Casado el gran líder del PP?

Aquesta pregunta l'haurien de respondre els afiliats al partit en primera instància i després que fos corroborada pels votants quan siguin cridats...

Objectiu: Salvar el règim del 78 (II)

Dues setmanes després del manifest de suport al rei emèrit, Rodolfo Martin Villa ha rebut el mateix per part de tots els expresidents vius, sense excepció i per...

Objectiu: Salvar el règim del 78 (I)

En pocs dies de diferència hem assistit a dos fets insòlits que, personalment considero fora de lloc, i que han estat similars...

Per què vol ser independent Catalunya? (XI/XI)

El primer bé de les nacions resideix en la seva independència i en la seva existència política. Per als...