24.2 C
Barcelona
Dilluns 6 juliol, 2020

El concert del “Trío de la Moncloa”

Relacionats

Qui és i com és el Pablo Casado del PP?

Pablo Casado Blanco és un polític del Partit Popular. És diputat en les Corts Generals per Àvila i havia estat, abans de ser president del PP, sotssecretari...

Pablo Casado, nou president del Partit Popular

Fa setmanes que volia parlar del nou president del PP, motius no me'n faltaven però volia veure el seu tarannà un cop obtinguda la...

I si parléssim una estona del delicte d’odi?

L'odi, del llatí odium, significa, segons el diccionari: Sentiment profund de malvolença o aversió envers algú, persones o col·lectius. També ho cita com a repugnància...

Mariano Rajoy i Sergio Ramos

Acabo d'escoltar el discurs de l'aspirant a presidir el govern espanyol i el mateix m'ha semblat, quasi tot ell, fora de lloc. Rajoy no té...

Tot i haver-se ja retirat, de tant en tant es reuneixen i rememoren els seus èxits passats que encara perduren en la memòria dels seus incondicionals. L’actuació va tenir lloc en la famosa sala Vocento de la capital del regne i va tenir, com ja s’esperava, un èxit entre els seus nostàlgics seguidors i fans.

Van interpretar les peces més conegudes dels seus respectius repertoris, algunes les van intentar cantar a duo i, fins i tot, a tres veus; aquí es va trobar a faltar la manca d’assaig previ a l’actuació. En el seu temps no existia la tècnica anomenada “la fiscalia ho afina” instaurada anys més tard pel conegut promotor musical, Fernández Díaz.

Les peces més aplaudides van ser per part d’en González, àlies el sevillano, “el que passa al país basc és un tema d’ordre públic” i “el problema és el fet diferencial català”. Les dues van ser fortament aplaudides.

En el cas d’Aznar, àlies el Josema: “Abans es trencarà Catalunya que no pas Espanya”, que va ser molt aplaudida, en canvi la següent “Els asseguro que a Iraq hi ha armes de destrucció massiva”, va passar sense pena ni glòria.

En el cas de Zapatero, alies el talante, va interpretar: “Pasqual, recolzaré l’estatut que aprovi el Parlament de Catalunya”, aquesta va ser molt esbroncada pel públic assistent a l’acte, tot i haver-la interpretat a cappella i sense desafinar.

Entre duets i trios van interpretar: “La deriva de l’independentisme només és un viatge cap enlloc”, “Es vol trencar la convivència social interna de Catalunya” i, per últim van interpretar “Hi ha incitació a la sedició”. Tot i desafinar bastant, totes tres van ser força aplaudides per un auditori totalment entregat als seus ídols.

El “sevillano” va comparar Puigdemont amb Maduro. Va dir que el president segueix els passos del Govern de Veneçuela (?). De fet ell coneix molt bé aquell país i té bons amics, cal no oblidar que després de l’operació Rumasa, li va regalar al seu bon amic Cisneros, Galeries Preciados per quatre rals.

Un cop acabat el concert el “talante” se’n va anar a Veneçuela per fer de mitjancer en el conflicte d’aquell país, excolònia espanyola. Coneixedor del seu currículum, estic del tot segur que tindrà el mateix èxit que va tenir en l’estatut de Catalunya.

M’oblidava comentar que el concert va estar dedicat als seguidors de JuntsxSí i la CUP amb motiu de la presentació de la llei de referèndum en el Teatre Nacional de Catalunya. Una mostra més de l’interès que mostren per tots els habitants del Principat i, en especial, pel 19% del PIB que aporten a l’estat espanyol a canvi del 9,5% que ens retornen.

- Anunci -

Més articles

AFEGEIX UNA RESPOSTA

Per favor, introdueix el teu comentari!
Per favor, introdueix el teu nom aquí

Últims articles

Laura Borràs i el quart poder de l’estat

D'acord amb la votació que s'ha dut a terme al congrés, Laura Borràs haurà de comparèixer davant del Suprem acusada de quatre delictes que li poden...

Té dret Juan Carlos I a la inviolabilitat? (II)

Són molts els motius a exposar per creure que no té aquest dret, per molt que ho digui la llei, la constitució o els lletrats...

Té dret Juan Carlos I a la inviolabilitat? (I)

La Constitució, en el seu article 56.3, diu que "la persona del rei és inviolable i no estarà subjecta a responsabilitat; els seus actes...

Normalitat a Catalunya, només amb la pandèmia?

La pandèmia declina. La “nova normalitat” exigeix l’adaptació a pautes “anormals” per supervivència personal, familiar, col·lectiva. És l'única “nova normalitat”? En Desenvolupament Organitzacional, els consultors...

Diego Pérez de los Cobos i la Guàrdia Civil

Ha esclatat la guerra en la Guàrdia Civil. Primer va ser destituït el coronel Diego Pérez dels Cobos, el que va provocar la dimissió del...