24.8 C
Barcelona
Divendres 14 agost, 2020

Carta oberta a Eduardo Inda

Relacionats

Carta oberta al socialista (?) Pedro Sánchez

Abans d'entrar en detalls he de manifestar-te que, si bé no vas ser sant de la meva devoció mai, et confesso que no en...

Carta oberta a Xavier García Albiol

Hola Xavier. Ja em disculparàs que m'adreci a tu directament pel teu nom, no et pensis ni per un moment que pretenc establir cap...

És Montoro un mentider compulsiu?

És una sospita que no puc assegurar al 100%. Potser segueix les indicacions de Rajoy? El que si puc assegurar, és que cap dels...

Carta oberta a Félix de Azúa

Senyor, ha estat notícia aquesta setmana per motiu del seu ingrés en la Reial Acadèmia de la Llengua. Aquests últims dies haurà rebut moltes...

Eduardo. Per raons òbvies no puc dir-te senyor perquè no te’n considero i no et tracto de vostè per ser major que tu i perquè no tens la categoria necessària que m’obligui a fer-ho. Tampoc et considero periodista encara que exerceixis com a tal i tinguis el diploma penjat a la paret del despatx.

Consultat el diccionari diu que periodista és aquella persona que té per professió fer reportatges, entrevistes, etc., en algun dels mitjans de comunicació. Professional de la paraula en un mitjà de comunicació de masses. Persona que transmet missatges amb capacitat d’influència i/o convicció.

Un altre apartat, especifica molt clarament que un professional de la comunicació ha de ser noble, educat i curós quan parla i/o escriu i, per sobre de tot, analític i imparcial quan el que manifesta pot generar opinió. No cal dir que la mentida, la calumnia i les falsedats són impròpies d’un bon professional de la comunicació i tu no ho ets.

Veient i escoltant-te no puc, de cap manera, considerar-te un periodista, ni tan sols un mal periodista. Tu saps perfectament els motius que tinc per opinar així. Ets un gran mentider, desconeixes el significat de la paraula parcialitat, no tens vergonya quan difames i ho dius amb una expressió de cara que fa feredat.

Per què odies Catalunya? Què tem fet els catalans per odiar-nos com ho fas? Sempre en parles malament, ens insultes, ens faltes al respecte. Quin és el veritable motiu que tens contra nosaltres? Per què recorres sempre a la infàmia quan parles de Catalunya? El que dius en les tertúlies del teu amic Jiménez Losantos no tindries pebrots de dir-ho en una conferència publica en qualsevol recó del principat.

Des de quan el nivell de violència que actualment es viu a Catalunya és molt pitjor que el que es vivia al País Basc en l’època terrorista? Per acabar-ho d’adobar vas dir: En aquella època podien matar algun jutge o fiscal però tampoc van ser gaires. T’has parat a pensar en la barbaritat que vas dir? Et recordo que les hemeroteques i els vídeos existeixen i no podràs negar les teves difamacions.

Tu i altres col·legues del teu perfil féu un flac favor a la democràcia. Esteu estenent l’odi contra Catalunya i no us preocupa el que pugui passar, és més, sembla que és el que voleu. Formeu part d’una estratègia que pretén desacreditar Catalunya i els catalans i així tenir el govern de l’estat l’excusa per intervenir la Generalitat i tu hi estàs col·laborant.

En un país veritablement democràtic ho tindries magre per trobar feina. Dic això perquè la fiscalia general de l’estat o alguna associació de jutges hauria de presentar una querella en contra teva. També ho podria fer el col·legi de periodistes de Madrid. Malauradament no crec que ho faci ningú, ja t’ho he dit abans, això passaria en un país veritablement democràtic i tinc la sospita, més que raonable, que Espanya no ho és.

Més articles

10 COMENTARIS

  1. Alguna vegada que laig sentit i vist per tele, em penso que deu tenir el cervell trastocat, per dir les vestieses que arriba a dir. Perque es dificil dir les animaladas que li surtan de la boca.¿ dic boca ?; podria dir tambe, basa de merda.

  2. Hi estic molt d’acord amb el que es diu a aquesta carta. Tanmateix penso com en Miquel. És un escrit que respon al tarannà dels catalans i que no es mereix un individu com en Indra. Fins i tot a Salvame faria mal aquest “periodista”

AFEGEIX UNA RESPOSTA

Per favor, introdueix el teu comentari!
Per favor, introdueix el teu nom aquí

Últims articles

Per què vol ser independent Catalunya? (VII/XI)

Perquè Espanya tracta a Catalunya com una colònia. Merecemos perder Cataluña. Esta cochina prensa madrileña está haciendo la misma...

Juan Carlos I i la seva inviolabilitat

Totes les coses que hem anat sabent en el temps, les notícies que arribaven de l'estranger i el descobriment final de les...

Juan Carlos és un exiliat o un fugitiu?

No coneixem exactament el text de la carta que Juan Carlos li va enviar al seu fill, l’únic que ens ha arribat...

Per què vol ser independent Catalunya? (VI/XI)

Conèixer la causa d'un problema és la meitat de la seva solució! Perquè Catalunya no vol conviure sota una...

Juan Carlos I de Borbón s’acomiada i se’n va

Quin detall ha tingut la casa del rei amb el comunicat que ha fet públic fa ben poques hores i en el...