31.5 C
Barcelona
Dissabte 13 agost, 2022

Preguntes oportunes

De què va realment Podem&Cia a Catalunya?

Publicat: (varis) “El tema no va d’independència sinó de canviar Espanya i fer desaparèixer a Convergència” “Rabell, Coscubiela no assisteixen a la Diada i només volen un referèndum pactat”. “L’alcaldessa Colau evita que la identifiquin amb els independentistes”. “Domènec: defineix a la seva formació com una eina per a les classes populars que sigui la nova alternativa a Catalunya” “No hi ha pressa que valgui”. “El que es plantegen és un nou catalanisme de majories”. Segueixen sent tan líquids i gasosos com s’ha mostrat el partit original des del principi? Què ofereixen que sigui millor que el que ofereixen els partits independentistes? Rebutgen la unilateralitat… és que veuen alguna possibilitat real a la bilateralitat amb l’estat? Una nova alternativa per a… ser independents o seguir sent dependents…? Un catalanisme de majories…? Quantes persones han anat al “seu” acte per celebrar la Diada…? Quins són els projectes polítics de Colau, Domènec, Rabell, Fachin? Són, segurs, per dotar als catalans del nivell de vida que mereixen pel que generen? És el que permetrà aplicar una millor justícia social perquè administrarem els nostres recursos? No hi ha “pressa” a aconseguir aquests objectius? Què pensen tants treballadors, famílies amb problemes, d’aquesta “calma, tranquil·litat”, que proposa Podem? És el que permetrà al Parlament català legislar de manera totalment independent? És un projecte que situarà a Catalunya com un modern estat europeu, amb veritable democràcia…? De debò creuen que aquests objectius irrenunciables per a un veritable demòcrata… els aconseguiran d’acord amb l’estat espanyol i amb el PP, PSOE, C’s, el Podem estatal…? Pot un votant conscient, responsable, coherent… preguntar-se amb tota lògica: De què va realment Podem a Catalunya? En definitiva, independència o dependència?

AFEGEIX UNA RESPOSTA

Per favor, introdueix el teu comentari!
Per favor, introdueix el teu nom aquí

Per la dignitat