22.7 C
Barcelona
Divendres 24 març, 2023

Preguntes oportunes

Estan realment Colau i Iglesias en la mateixa opció política?

Publicat: El punt 347 del programa de Podem diu: “Reobertura de la línia ferroviària Canfranc-França en l’horitzó 2020. Restaurarem i reobrirem la línia ferroviària entre Osca i el sud-oest de França per facilitar el trànsit de mercaderies i viatgers entre Espanya i França”. “El mapa publicat presenta un traçat que elimina l’eix mediterrani des de Sagunt per Catalunya”  “Ada Colau diu que es farà l’eix mediterrani en el mateix acte en què està Pablo Iglesias que no ho du al seu programa”. Ha consultat Podem al Govern francès el que proposa? Sap que ha bloquejat el túnel i derruït tots els ponts de la seva via fèrria sobre les carreteres? Mereix un vot qui nega l’eix mediterrani que tants beneficis aportarà a les zones per les quals passa?

AFEGEIX UNA RESPOSTA

Per favor, introdueix el teu comentari!
Per favor, introdueix el teu nom aquí

Per la dignitat