22.7 C
Barcelona
Divendres 24 març, 2023

Preguntes oportunes

Què voten “realment” els que optin per “Colau&Podemos”?

Publicat: Enquestes: “En comú podem seria la primera força a Catalunya”  Publicat. Del manual de Podem i declaracions de Pablo Iglesias a Saragossa davant Joventuts Comunistes es resumeix: “Presentar-se com un partit transversal, sense ideologia concreta, perquè no trasllueixi el seu profund objectiu comunista”. “Conquistar el poder, posar en pràctica el comunisme i escometre un nou procés constituent· “Intentar portar al seu costat el que a tothom li sembla bé”. “Cuidar molt el llenguatge. Evitar presentar-se com a comunistes ja que a Espanya només el 2,4% es declara d’aquesta ideologia” “Utilitzar només paraules amb càrrega valorativa positiva”. “Utilitzar molt el concepte pàtria pels quals se senten espanyols. Als qui siguin nacionalistes o independentistes missatges que siguin del seu gust” “Teixir aliances amb els nacionalistes com a imatge per aconseguir el poder” “Camu-flar el pla comunista. És una mera estratègia en honor de la gran meta” “Transversalitat: fer veure que són un partit ni d’esquerres ni de dretes”. “Ara es declaren socialde-mòcrates”. “Fer veure que Podem fuig de la dicotomia esquerra/dreta perquè això divideix i impedeix captar votants” “inocular-se en la societat: ocupar espais de la societat civil, esport, cultura, cinema…” Què pensen els seus votants d’aquest “transfons” de Podem i els seus associats? Dirien que hi ha transparència en les seves intencions? Comparteixen plenament els seus objectius? Volen una metodologia comunista d’arribar al poder i des d’allí actuar al marge del que pensin i desitgin els seus votants i la societat? És la millor alternativa per viure en una democràcia autèntica, amb la llibertat i dignitat que mereixen? Saben realment el que voten o… es deixen seduir perquè senten el que sembla bé?

AFEGEIX UNA RESPOSTA

Per favor, introdueix el teu comentari!
Per favor, introdueix el teu nom aquí

Per la dignitat