23.2 C
Barcelona
Diumenge 26 març, 2023

Preguntes oportunes

No és suficientment clar que Podemos & associats voten dependència…?

Publicat: “Iglesias i Domènech, diuen que Espanya necessita Catalunya i que votarien NO a la independència”. “Iglesias no posa com a línia vermella el referèndum a Catalunya”, etc. És “això” el que volen votants catalans com perquè sigui la primera força? Un NO a la independència no és un SÍ a la dependència? Per què creuen, i accepten, que Espanya “necessiti” a Catalunya? Quant estan disposats a pagar per satisfer aquesta necessitat a costa del propi benestar, llibertat, dignitat, democràcia, justícia social? Els defensarà i representarà millor aquesta opció que els partits independentistes? Per què no posen el referèndum com alguna cosa innegociable? És problema de qui enganya o de qui es deixa enganyar…? Independència o més i pitjor dependència?

AFEGEIX UNA RESPOSTA

Per favor, introdueix el teu comentari!
Per favor, introdueix el teu nom aquí

Per la dignitat