23.3 C
Barcelona
Dissabte 4 juliol, 2020

Senyors de la CUP, heu perdut el CAP?

Relacionats

És digna la inhabilitació del president de Catalunya?

Que la JEC inhabiliti el president de Catalunya sense tenir facultats per a això segons es publica reiteradament? Que un Suprem espanyol tan polititzat,...

Carta oberta als diputats de la CUP

Senyors de la CUP. He vist tot el debat d'investidura i, òbviament, he seguit els parlaments de tots els que han participat. No m'ha sorprès pràcticament...

Algunes reflexions interessants després del 21-D

No és la meva intenció fer una anàlisi exhaustiva del resultats electorals del 21-D. Tota la premsa i els mitjans de comunicació, tant de...

Fins a on arriba la responsabilitat d’una decisió?

Atemptats a Catalunya Multipublicat: “Un imam radicalitzat  va reclutar, formar i dirigir, una cèl·lula. Tenia una ordre d'expulsió d'Espanya després de sortir de la presó...

Membres de la CUP, sou conscients del que esteu fent? M’atreveixo a dir que, equivocat o no, crec que gràcies a vosaltres hem quedat encallats en el full de ruta que vàreu signar i que va aixecar tanta polèmica. Estava convençut que volíeu la independència i, tot i no haver-vos votar, vaig tenir una certa alegria pel vostre resultat electoral que donava, en conjunt, la majoria de 72 escons independentistes al nostre parlament.

No em va agradar gens que us neguéssiu a acceptar a Artur Mas com a president, sé que la vostra rígida moral revolucionària us ho impedia i que teníeu un compromís amb el vostre electorat. La qüestió és que vàreu negar presidir el procés just a qui l’havia posat en marxa i que va fer un pas al costat perquè aquest no fracassés. Gest que denota sentit d’estat, sentit del qual vosaltres esteu molt mancats.

Bé, una cosa però, sí que vull manifestar-vos: Sou uns cagats, no volíeu participar en un govern de concentració. No us volíeu mullar el cul ni tenir cap responsabilitat si les coses anaven mal dades. Això sí, us veu atorgar la facultat de decidir qui havia de ser president.

Cada decret o llei hauria de ser discutida i aprovada en assemblea? Aquesta és la vostra forma de parlamentar? Vosaltres, que no volíeu governar, heu de decidir què pot, o no, fer el govern? Vosaltres sou els qui ens duríeu a les portes de la Independència?

He pogut comprovar quina ha estat la vostra decisió respecte als pressupostos, és la que m’esperava i no puc dir pas que me n’alegro. El president Puigdemont ja ha dit el que us mereixeu, per tant m’estalviaré de fer-ho jo. Sóc conscient que les meves paraules serien d’un to molt diferent i, emprenyat com estic, probablement cauria en la temptació de ser groller i mal educat.

Al principi vaig confiar en vosaltres. Ara no n’espero res de la vostra nul·la capacitat política. Tindrem, passat l’estiu, una moció de confiança. Que penseu fer? Us considereu responsables però no culpables? Què heu guanyat no donant suport als pressupostos? Què ha guanyat Catalunya i els seus ciutadans gràcies a vosaltres? Ens donareu alguna explicació? Podeu entendre que molta gent us tracti de xantatgistes?

Junts pel Sí no ha de rebaixar-se per implorar el vostre suport. Si la moció de confiança no garanteix el procés, ni el full de ruta, m’estimo més oblidar i donar per acabada aquesta lamentable etapa convocant noves eleccions, tan aviat com es pugui, a veure si el poble català us posa al lloc que en realitat us mereixeu.

- Anunci -

Més articles

4 COMENTARIS

 1. Aquí a Catalunya nord, país ocupat, teníem moltes esperances. Vam tenir els ulls de Chimène “cid” per la nostra gran germana Catalunya sud! Però un grapat de salvatges, sense honor o paraula, no entenia l’Himne nacional i van tallar tota esperança d’un cop de falç!
  Bon cop de falç, per tallar el camí a la independència i a l’autodeterminació.
  Bon cop de falç assassins de llibertat!!!

  (Eulàlia Reguant: “Avui no es trenca cap acord polític, avui un acord polític muta”) Bon cop de falç!
  Són com els virus. Muten! No es pot tenir accods amb virus. Un virus no busca altra cosa que no sigui la destrucció. Bon cop de falç!

  Catalunya nord és una part molt importante de la història, turmentat de la nostra nació. Les arrels són allà amb el castell, destruït pels francesos, Ria castell de Guifré el Pelos.
  Bressola de la història.
  I el Canigò far indestructible i immutable del nostre país.
  Catalans del sud, no s’oblidi els seus germans del Nord.
  La seva lluita és la lluita de tots i no és 10 diputats, que ha de destruir tot!

AFEGEIX UNA RESPOSTA

Per favor, introdueix el teu comentari!
Per favor, introdueix el teu nom aquí

- Anunci -

Últims articles

Laura Borràs i el quart poder de l’estat

D'acord amb la votació que s'ha dut a terme al congrés, Laura Borràs haurà de comparèixer davant del Suprem acusada de quatre delictes que li poden...

Té dret Juan Carlos I a la inviolabilitat? (II)

Són molts els motius a exposar per creure que no té aquest dret, per molt que ho digui la llei, la constitució o els lletrats...

Té dret Juan Carlos I a la inviolabilitat? (I)

La Constitució, en el seu article 56.3, diu que "la persona del rei és inviolable i no estarà subjecta a responsabilitat; els seus actes...

Normalitat a Catalunya, només amb la pandèmia?

La pandèmia declina. La “nova normalitat” exigeix l’adaptació a pautes “anormals” per supervivència personal, familiar, col·lectiva. És l'única “nova normalitat”? En Desenvolupament Organitzacional, els consultors...

Diego Pérez de los Cobos i la Guàrdia Civil

Ha esclatat la guerra en la Guàrdia Civil. Primer va ser destituït el coronel Diego Pérez dels Cobos, el que va provocar la dimissió del...