18.6 C
Barcelona
Dilluns 25 setembre, 2023

Preguntes oportunes

I què si el procés “actual” trontolla o es deté…?

Publicat: “El pessimisme sobre l’esdevenir del procés sobiranista condeix entre Govern i entitats. El cim entre el president Carles Puigdemont, el vicepresident Oriol Junqueras i els presidents de l’ANC, Òmnium i l’AMI va deixar mal sabor de boca entre els assistents. El veto de la CUP als pressupostos de la Generalitat preocupa i molt. Les entitats sobiranistes creuen que sense pressupostos el procés es trontolla. La CUP apareix dividida” I què…!

Quants anys porta Catalunya sense “la seva” llibertat? És pitjor ara la situació que el molt que ha patit al llarg de la història? Hi ha alguna raó per no reiniciar, renovar, el procés una i mil vegades fins a aconseguir que tots els habitants de Catalunya visquin amb la dignitat, el benestar, la democràcia, llibertat, que mereixen? No és aquesta la meta i els acords, pressupostos, la pròpia independència són només uns passos per aconseguir-ho?

Ja se sap, i es detecta, el que pensen i senten els partits dependentistes: major i pitjor dependència de l’estat espanyol. Veiem el que preocupa i pensen els partits i associacions independentistes.

Què pensen i senten els catalans amb dignitat democràtica, ansiosos de llibertat i del benestar que mereixen les seves famílies? Què pensen i senten els milions que han votat, han sortit al carrer? Què pensen i senten tants voluntaris en molt diferents associacions: ANC, Òmnium, Suma’t, militants anònims que cada dia donen testimoniatge del seu compromís i objectius? Què faran…? Es conformaran, resignaran o… seran conseqüents, perseverants, en la seva lluita democràtica per la seva llibertat, dignitat, benestar…? El procés trontolla. I què…! Seran conseqüents a l’hora d’anar a votar i tindran en compte l’actuació i el que ofereixen unes i unes altres opcions a favor d’un futur com mereixen…? Independència o dependència creixent i negativa? Què decidiran?

AFEGEIX UNA RESPOSTA

Per favor, introdueix el teu comentari!
Per favor, introdueix el teu nom aquí

Per la dignitat