18.6 C
Barcelona
Dilluns 25 setembre, 2023

Preguntes oportunes

Visió “d’estat” o prioritat ideològica i/o partidista?

Publicat: “Hi ha diferències entre els components de JxSi, la CUP, tant en la política catalana com davant les generals espanyoles”. Estan d’acord en què volen el nivell de vida que tots els contribuents a Catalunya mereixen; un sistema democràtic modern i avançat; un tracte digne; una justícia social que atengui totes les necessitats perquè es compta amb recursos; actuar amb llibertat i defensar la pròpia identitat? Segur que sí! Llavors, A què es deuen aquestes discussions, diferències, publicades? Visió d’estat o visió ideològica i/o partidista per sobre de l’interès general de Catalunya? No és prioritària la independència per materialitzar aquests objectius? Qui prioritza Catalunya i qui no…?

AFEGEIX UNA RESPOSTA

Per favor, introdueix el teu comentari!
Per favor, introdueix el teu nom aquí

Per la dignitat