23.2 C
Barcelona
Diumenge 26 març, 2023

Preguntes oportunes

Rics per aportar, pobres per no rebre?

Publicat: “L’altre PIB despulla Catalunya: 58a regió europea en PIB, cau fins al lloc 165 quan és mira l’índex de progrés social. 4a en PIB per càpita en Espanya, 12 en progrés social”. És coherent  aquesta situació? La coneixen i tenen en compte a l’hora de votar els qui encara volen seguir sent dependents de l’estat espanyol? Com ho justifiquen? És el que desitgen? Des de quan es produeix i denúncia pels partits que, de debò, representen i defensen a “tots” els contribuents a Catalunya? Què han fet els polítics i partits espanyols, o les seves sucursals a Catalunya, per eliminar aquesta deficient realitat i beneficiar empresaris, professionals, treballadors, catalans i les seves famílies?  Què és el digne? Resignar-se o…?

AFEGEIX UNA RESPOSTA

Per favor, introdueix el teu comentari!
Per favor, introdueix el teu nom aquí

Per la dignitat