22.7 C
Barcelona
Divendres 24 març, 2023

Preguntes oportunes

Pot un autèntic demòcrata, amb dignitat, votar a Ciutadans?

Publicat: Rivera: “A mi no m’importen les persones, m’importa Espanya”. I el nom del partit és “Ciutadans”? Contradicció, engany, paranoia? O potser encara més despotisme il·lustrat que utilitzarà i sacrificarà el que convingui als seus votants per servir a la idea, identitat, d’Espanya? És “líder demòcrata al servei de la societat” qui clarament assegura que no li importen els seus components? És “demòcrata” el votant que tria a qui ja avisa que vol el seu vot però no el preocupa com a persona? És coherent que el triï un votant català quan sap que aquest partit prioritzarà l’estat espanyol que li asfixia econòmicament, no respecta la seva dignitat, li ignorarà però s’aprofitarà del seu vot?

AFEGEIX UNA RESPOSTA

Per favor, introdueix el teu comentari!
Per favor, introdueix el teu nom aquí

Per la dignitat