25 C
Barcelona
Dissabte 10 juny, 2023

Preguntes oportunes

Podrà “Podem” solucionar l’emergència social sense Independència?

Publicat: “A Podem els preocupa més l’emergència social que el dret a decidir”. Com qualificar la situació de tantes famílies i persones catalanes necessitades d’una atenció que no reben perquè l’estat espanyol asfíxia a Catalunya i no aporta el que li correspon per llei? Què succeeix quan el Parlament català “decideix” i l’estat espanyol prohibeix? No és prou evident que la “dependència” d’Espanya impedeix solucionar aquesta emergència? Aconseguirà Podem la majoria absoluta a Espanya per poder solucionar-la? No! Llavors,  no “podrà” solucionar res! Què és millor? Ser independents i solucionar aquesta emergència nosaltres mateixos o seguir “depenent” i patint cada vegada més?

AFEGEIX UNA RESPOSTA

Per favor, introdueix el teu comentari!
Per favor, introdueix el teu nom aquí

Per la dignitat