19.7 C
Barcelona
Divendres 24 març, 2023

Preguntes oportunes

Viure com a Alemanya, Finlàndia, Holanda… o com Grècia i Portugal?

Publicat: “La Catalunya autonòmica, (dependent d’Espanya), ha de viure amb un deute superior al 105% del seu Producte Interior Brut”. Té un bon futur una empresa, comerç, família, que cada any degui més del que genera? Saben les famílies catalanes quant hipoteca això el seu futur i el dels seus fills? I si Catalunya fos independent? Publicat: “Una Catalunya independent naixeria amb un endeutament situat entre el 50% i el 75% del seu PIB, un percentatge similar o fins i tot inferior a països com Alemanya, Holanda o Finlàndia i per sota de la mitjana de la UE, que és del 87,2%”. Què volen para les seves famílies, fills, els votants catalans? Progrés o reculada…? Què és el coherent, digne?

AFEGEIX UNA RESPOSTA

Per favor, introdueix el teu comentari!
Per favor, introdueix el teu nom aquí

Per la dignitat