25 C
Barcelona
Dissabte 10 juny, 2023

Preguntes oportunes

Qui trenca la unitat d’Espanya?

Publicat: “Rajoy: Podem parlar de tot menys de trencar la unitat d’Espanya. Catalunya és Espanya”.  Qui  va crear el “cafè per a tots” per a “descafeïnar” l’estatut de Catalunya? Què han fet PSOE i PP incomplint lleis, inversions en infraestructures, acumulant un dèficit fiscal que s’apropa als 300.000 milions d’euros des de la transició, envaint competències, no traspassant les aprovades? Qui “va raspallar” el 2n estatut? Qui va recollir signatures contra l’aprovat a Catalunya i ho va portar a un Constitucional prèviament manipulat i dominat? Què fa la Fiscalia General i el TC davant Catalunya? És la societat catalana la que, per dignitat, trenca la unitat d’Espanya… o és el mateix estat espanyol? Val la pena seguir formant-ne part…?

AFEGEIX UNA RESPOSTA

Per favor, introdueix el teu comentari!
Per favor, introdueix el teu nom aquí

Per la dignitat