11.9 C
Barcelona
Dilluns 28 novembre, 2022

Preguntes oportunes

S’inspiren en Lenin els governs espanyols davant Catalunya?

Publicat: “S’acorda que els sotspresidents es reuneixin per revisar la llista lliurada per Puigdemont a Rajoy” No contenia “deutes pendents, incompliments d’inversió i d’Estatut 1r i 2n, invasió de competències, etc.” la llista que ja va facilitar Artur Mas? No s’ha ampliat aquesta llista amb la recentment lliurada? Què es pot “negociar” amb un deutor, incomplidor? Que Catalunya faci una “quitació” al deute de l’estat espanyol amb la societat catalana? Aplica l’estat espanyol la tàctica de “dos passos endavant i un enrere”? Deuran els habitants de Catalunya donar les gràcies a la “flexibilitat i generositat” del govern espanyol? Des de la DIGNITAT, què és el coherent…? Independència o creixent i asfixiant dependència?

AFEGEIX UNA RESPOSTA

Per favor, introdueix el teu comentari!
Per favor, introdueix el teu nom aquí

Per la dignitat