25 C
Barcelona
Dissabte 10 juny, 2023

Preguntes oportunes

Per què CSQP+Podemos enganyen als votants a Catalunya?

Publicat: Preguntes que proposen: “Està d’acord que Catalunya sigui un estat independent d’acord amb els procediments legals pertinents… o mitjançant una reforma Constitucional”? Què demostren els “procediments legals pertinents” que aplica l’estat espanyol i el TC? Què reformarien PP+PSOE+C’s, que neguen la consulta, de la Constitució espanyola? Algú conscient creu que les lleis espanyoles o una possible reforma donarien resposta al que “tota” la societat catalana mereix en benestar, justícia social, llibertat, dignitat, democràcia veritable? Davant aquesta realitat objectiva, què justifica votar a qui enganya… i s’afegeix als que perjudiquen, exploten, “tots” els qui viuen a Catalunya?

AFEGEIX UNA RESPOSTA

Per favor, introdueix el teu comentari!
Per favor, introdueix el teu nom aquí

Per la dignitat