18.6 C
Barcelona
Dilluns 25 setembre, 2023

Preguntes oportunes

Unió per frenar els beneficis de la independència?

Publicat: “Independència o confluència”? Iniciativa vol disputar a l’independentisme la batalla per a governar la Generalitat. D’aquí a quinze mesos”. Fem una projecció? Què volen en aquest termini per a “tots” els habitants de Catalunya els partits i organitzacions independentistes? Aspiren a iniciar el camí per ser un modern estat europeu? Aspiren a aportar el nivell de vida que mereixen pel que generen i aporten, a viure en democràcia real i no en un estat obsolet com l’espanyol, a viure amb llibertat, dignitat? Sí! I a què aspira aquesta confluència que lidera Iniciativa? A seguir esperant un referèndum pactat impossible i mentre seguir com a regió espanyola castigada? Què és el millor per a la societat catalana?

AFEGEIX UNA RESPOSTA

Per favor, introdueix el teu comentari!
Per favor, introdueix el teu nom aquí

Per la dignitat