18.6 C
Barcelona
Dilluns 25 setembre, 2023

Preguntes oportunes

Catalunya lliure o… sigles i ideologies?

Publicat: “Dil: preferim una llista unitària per anar a Madrid. ERC: no hi ha intenció de plantejar-ho. CUP: República catalana d’esquerres i països catalans”. Suggereix sentit “d’estat”, realisme, visió estratègica aquest posicionament? Primer, la “llibertat” de la presó que representa la dependència de l’estat espanyol no seria coherent sumar abans sense ideologies per aconseguir-la i no intentar-ho per separat? De què serveix defensar el propi partit, ideologia, models, si això afebleix les possibilitats? No poden oferir un programa propi i comú”: Independència per una Democràcia Real, Màxim Benestar, Justícia Social, Llibertat, Dignitat? Què farem els votants…? Catalunya o partit…?

AFEGEIX UNA RESPOSTA

Per favor, introdueix el teu comentari!
Per favor, introdueix el teu nom aquí

Per la dignitat