21.1 C
Barcelona
Dimarts 3 octubre, 2023

Preguntes oportunes

Què pot justificar votar a partits que no representen però castiguen?

Publicat: “PSC: Balmón: Sense referèndum, el sobiranisme està paralitzat i s’esgotarà”. C’s: Arrimadas: “La majoria de catalans no dóna suport a la independència”. PP: García Albiol: “No callaré per dir el que pensen la majoria de catalans” . Fem números objectius a partir d’últimes eleccions? C’s: 17,9%. PSC (PSOE): 12,72%. PP: 8,49%.  Total? 39,11 dels vots! A favor de la independència? Gairebé el 48%. Què % seria si el PP hagués facilitat els vots de l’estranger? I què votarien els de CSQP? Per què aquests tres partits, clarament minoritaris, s’erigeixen en representants de la majoria? No mereixen el títol de “demagògics i col·laboracionistes”? En què beneficien als seus votants?

AFEGEIX UNA RESPOSTA

Per favor, introdueix el teu comentari!
Per favor, introdueix el teu nom aquí

Per la dignitat