25.1 C
Barcelona
Dissabte 10 juny, 2023

Preguntes oportunes

Si no cedeixen entre ells, cediran a les aspiracions de Catalunya?

Publicat: “La política espanyola, incapaç de trobar una sortida”. “El tactisme dels partits espanyols pesa més que l’interès general”. Què motiva aquest bloqueig? Un projecte ambiciós, il·lusionant, rigorós, possibilista, per situar a Espanya en primera línia… o només la pròpia supervivència partidista? És Catalunya, segons es publica, el major problema que té Espanya? Tenen un projecte per integrar-la voluntàriament o el NO a Catalunya és l’única cosa en què estan d’acord? A qui volen enganyar els partits que, a Catalunya, proposen una consulta pactada? Quin votant a Catalunya espera que Espanya cedeixi alguna cosa per millorar el nivell de vida, dignitat, justícia social, que ha de gaudir?

AFEGEIX UNA RESPOSTA

Per favor, introdueix el teu comentari!
Per favor, introdueix el teu nom aquí

Per la dignitat