25 C
Barcelona
Dissabte 10 juny, 2023

Preguntes oportunes

Per què Catalunya està tan endeutada?

Publicat: “La Generalitat és una de les autonomies més endeutades. Representa el 35,3% del seu PIB”. “Diferents partits critiquen les retallades en àrees bàsiques”. “Montoro acusa a la Generalitat”. Recordem que la crisi econòmica afecta els ingressos propis com l’impost sobre transmissions patrimonials per la crisi immobiliària? Que es castiga molt severament a Catalunya amb un dèficit admès de 16.000 milions €/any? Que l’estat incompleix ingressos que deu per llei i les Inversions aprovades als pressupostos que també són llei!? Com, si no és endeutant-se, pot atendre necessitats socials? Mantenim aquesta negativa situació de dependència o aspirem a una independència sense deute…?

AFEGEIX UNA RESPOSTA

Per favor, introdueix el teu comentari!
Per favor, introdueix el teu nom aquí

Per la dignitat