25.1 C
Barcelona
Dissabte 10 juny, 2023

Preguntes oportunes

“Podrà” un referèndum SÍ/NO CSQP?

Publicat: “Domènech aplaudeix que Iceta i Chacón acceptin el referèndum malgrat ser un “tabú” per al PSOE”. Iceta: “Referèndum sí, el de la reforma constitucional”. Parlen del “mateix” i del que vol la majoria de catalans? Recordem el de “diguem amb qui camines i et diré qui ets”. S’apropa CSQP als que acceleren amb decisió el benestar, la llibertat, la dignitat, la justícia social, dels catalans o als qui la frenen? Qui pot esperar que els polítics Iceta i Chacón liderin aquesta defensa? Recordem que la Sra. Chacón va dir que s’oposaria ”amb ungles i dents” a un pacte fiscal per Catalunya…? Que el dret a decidir ha figurat durant anys al programa del PSC i ha desaparegut…? En què beneficia als catalans votar PSC o CSQP?

AFEGEIX UNA RESPOSTA

Per favor, introdueix el teu comentari!
Per favor, introdueix el teu nom aquí

Per la dignitat