25.1 C
Barcelona
Dissabte 10 juny, 2023

Preguntes oportunes

És “victimisme” tantes “víctimes” a l’N-II i N-340?

Publicat: “La N-II és el paradigma de la desinversió de l’estat a Catalunya. Fa 20 anys que està aprovat el seu desdoblament”.” La línia de carreteres, eminentment de titularitat estatal, no està en les condicions que Catalunya necessita i exigeix. El mateix succeeix en la N-340 a Tarragona”. Què pensen els polítics catalans “dependentistes” i els seus votants? Coneixen el % de ve-hicles que circulen i els accidents en comparació de tantes carreteres espanyoles? És lògic que la N-II, de Madrid a França, tingui rotondes, semàfors, circulació per pobles del Mares-me? Recordem tantes altres obres no realitzades i que castiguen a “tots” els catalans? És coherent i digne, recolzar a qui genera tantes víctimes i el cost que representa?

AFEGEIX UNA RESPOSTA

Per favor, introdueix el teu comentari!
Per favor, introdueix el teu nom aquí

Per la dignitat