22.9 C
Barcelona
Dilluns 29 maig, 2023

Preguntes oportunes

Per què s’anomena “solidaritat” el que és imposició, espoli, permanent?

Publicat: “Extremadura necessita a Catalunya perquè té una renda més alta”. Recordem el que va dir un expresident: “Si Catalunya marxa, Extremadura no té per a sanitat, educació, i encara li faltarien 4000 milions €” O… una universitat gallega “Si Catalunya s’independitza, Galícia perd 1.000 milions de € i si li donen el pacte fiscal, 600”. Recordem que han admès un dèficit anual de 16.000 milions de €. És una aportació “voluntària” a costa del benestar, i la justícia social de les famílies catalanes… o una clara imposició? Són conscients els votants a Catalunya que volen seguir dependent d’Espanya quant “els costa” aquesta dependència? Davant aquesta realitat objectiva què és el coherent, digne, just…?

AFEGEIX UNA RESPOSTA

Per favor, introdueix el teu comentari!
Per favor, introdueix el teu nom aquí

Per la dignitat