22.9 C
Barcelona
Dilluns 29 maig, 2023

Preguntes oportunes

Decidim o decideixen per nosaltres…?

Publicat: Zapatero: “El millor és tornar a l’estatut del 2006”. Sánchez: “Els catalans poden votar però no la independència sinó un model federal”. Podem: “Proposem un referèndum que vagi més enllà del SÍ o NO. Ho decidiran amb el PSC”. Etc. A l’estatut “raspallat” pel PSOE i abandonat pel mateix Zapatero? I per què no al que va sorgir del Parlament català o a 1.714? I l’opinió dels més de dos milions de catalans que van votar el 9-N?, i la dels que van sorprendre amb milionàries i pacífiques manifestacions cada 11 de setembre? Interessa a algú? Alguna proposta que millori la qualitat de vida, la justícia social, la dignitat, llibertat? Decidim nosaltres o deixem que segueixin decidint el nostre futur?

AFEGEIX UNA RESPOSTA

Per favor, introdueix el teu comentari!
Per favor, introdueix el teu nom aquí

Per la dignitat