22.1 C
Barcelona
Dilluns 29 maig, 2023

Preguntes oportunes

Sabem que perillen les pensions presents i futures a Espanya?

Publicat: “L’Autoritat Fiscal preveu que la guardiola de les pensions es quedi sense fons en 2018. El Fons de Reserva no tindrà recursos a la fi d’aquest any. Dubta que l’endeutament públic sigui sostenible si no es compleix la regla de més ingressos que despeses. Els problemes estructurals de l’economia  espanyola i, en particular, el dèficit estructural del sector públic provocaran que abans que s’acabi la dècada s’esgotin els fons”. Qui diu això? El propi estat espanyol! Saben els votants catalans que en una Catalunya independent les pen-sions serien més segures i més altes? Què és el coherent de cara a unes pensions dignes? Independència o dependència d’un estat en ruïna, endeutat?

AFEGEIX UNA RESPOSTA

Per favor, introdueix el teu comentari!
Per favor, introdueix el teu nom aquí

Per la dignitat